🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 33 462
  • 1 153
  •   93
Отговори
# 1 035
Едната учи право, другата го е завършила.

# 1 036
Ами то и Наум и Пенко са лекари... И тях ли ще ги слагаме на едно...

# 1 037
Близката рода на Емили е доста интелигентна и заможна. Племенница е на известен лекар, баща й е полицай и то уважаван.

# 1 038
Таз Кристина говори ли 5 езика?
И Кристина ли? Полиглоти този сезон, ти да видиш.
Близката рода на Емили е доста интелигентна и заможна. Племенница е на известен лекар, баща й е полицай и то уважаван.
Евала, значи и Емили по презумпция е топ капацитет.
Ами то и Наум и Пенко са лекари... И тях ли ще ги слагаме на едно...
По обосновано предположение май да...

# 1 039
Криси явно отдавна драпа да я дават по телевизията…

# 1 040
Кристина има правоспособност и работи като юрисконсулт, но не във фирмата на баща си. Беше пуснала въпроси в инстаграм и имаше такъв въпрос. Може би преди е била при него, за да натрупа стаж, но сега беше споделила, че е на друго място.

# 1 041
И тя на 21 цвили в чалга клип "И дори през час да искаш секс, даваш кеш и казвам Yes". Поне момичето, ако не друго, е постоянно и си държи на принципите 6 години по-късно.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 21:12 от RoseofVersailles

# 1 042
Криси мисля, че си има гадже отвън и за това го играе ледената кралица. Не мога да разбера защо влизат в подобен формат, ако са обвързани?

# 1 043
Кристина има правоспособност и работи като юрисконсулт, но не във фирмата на баща си. Беше пуснала въпроси в инстаграм и имаше такъв въпрос. Може би преди е била при него, за да натрупа стаж, но сега беше споделила, че е на друго място.
Но най сигугно място са и чалгатеките, разбрахме те.

Таз Кристина говори ли 5 езика?
Тя почти не говори тая.

# 1 044
Аз пък мисля, че си е такава просто. Има жени, които наистина не им се отдава.

# 1 045
Криси мисля, че си има гадже отвън и за това го играе ледената кралица. Не мога да разбера защо влизат в подобен формат, ако са обвързани?
Всеки път ли, във всеки същ формат, си има гадже отвън?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 21:33 от FreakOnALeash

# 1 046
Пише по нагоре. Иска да я дават по телевизията.
Всеки иска нещо в този живот.

# 1 047
Тя ми е енигма, наистина. Иска да я дават, в същото време, обаче,  влиза в предаването и не прави нищо. Другите гледат да си спечелят екранно време всякак си, Криси и Бижутерката се чудят как да са по-малко на екран. Странни са ми.

# 1 048
Едва ли, ако има гадже ще я пусне в такъв формат. Никой нормален мъж няма да пусне приятелката си в такова предаване.

# 1 049
Много момичета са били вътре с гаджета отвън, някои даже се сгодиха веднага след това. Но Криси е била веднъж в Ергенът и ако си имаше приятел, защо да влиза пак. Далеч по-незабележими Ергенки след предаването ходеха по подкасти, участват по други предавания. Може да влезе навсякъде, за да я дават.

Общи условия

Активация на акаунт