🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 39 567
  • 1 278
  •   71
Отговори
# 1 020
Добре де, кой е на Кристина баща и, та го спрягате?

Някакъв мастит софийски адвокат, работи в кантората му, както и в Следствието.
Някъде четох, че била гадже с Дани Петканов, участвала в клипове на поп-фолк изпълнители, нещо в Шоуто на Слави.. не следя, може и да са просто клюки.

# 1 021
И аз сега научих.
Красива е , спор няма.

# 1 022
Добре де, кой е на Кристина баща и, та го спрягате?

Някакъв мастит софийски адвокат, работи в кантората му, както и в Следствието.
Някъде четох, че била гадже с Дани Петканов, участвала в клипове на поп-фолк изпълнители, нещо в Шоуто на Слави.. не следя, може и да са просто клюки.
По времето на сезон #3, тя се презентира като юрист, а беше вписана към кантората на тате (от където беше и визитката) в регистъра на адвокатските сътрудници. За тях не се изисква юридическо образование, т.е. тогава Кристина Пламенова най-вероятно не е взела изпита си по правоспособност и не е могла да бъде "правоспособен юрист", най-много е учила още или е била пред или след държавни изпити, но без право да практикува. Сега, тя вече не е в регистъра на адвокатските сътрудници, но не е и вписан адвокат. Може да е юрисконсулт, в което се съмнявам.

# 1 023
Да си представим, че Краси прояви интерес и Шерми започне да му разказва за преживяванията си:
''Бях на екскурзия в Египет. Много беше интересно, защото знам 5 езика и съм израснала между 3 религии, а и тежа 48 килограма...Много обичам да чета и по време на пътуването прочетох всички сюнети на Шекспир.''

# 1 024
Ех, той сюжет, тя сюнет… съвсем са си лика прилика..

# 1 025

По времето на сезон #3, тя се презентира като юрист, а беше вписана към кантората на тате (от където беше и визитката) в регистъра на адвокатските сътрудници. За тях не се изисква юридическо образование, т.е. тогава Кристина Пламенова най-вероятно не е взела изпита си по правоспособност и не е могла да бъде "правоспособен юрист", най-много е учила още или е била пред или след държавни изпити, но без право да практикува. Сега, тя вече не е в регистъра на адвокатските сътрудници, но не е и вписан адвокат. Може да е юрисконсулт, в което се съмнявам.
Поредното доказателство, че дори и с баща мастит адвокат, пак се иска малко акълец за да вземеш правоспособност. Нищо лично срещу Криси, но вместо да си оправя носле, да беше залягала над законите.

Вижте Шерминета например, тя си се хвали как е израснала между 3 религии, и 5 езика, образование не и е нужно, по летищата се образова. Smile  Като прочетох, че е приятелка с Нора Недкова ми стана ясно на каква се прави. Обаче Норчето има богат баща, биологичен баща, а на Шерминката иСраелеца и е пъстрок. Има разлика.

# 1 026
  • Melmak
Криси явно доста се е бутала преди по разни чалга клипове. Даже е участвала в сериал, не съм го гледала, епизодична роля, предполагам.

# 1 027
Търси медийни изяви, очевидно правото не и е било на сърце.

# 1 028
Тя и Емили има фючъринк в песен. Съвсем неадекватна, даже ''пее'''

# 1 029
Криси явно доста се е бутала преди по разни чалга клипове. Даже е участвала в сериал, не съм го гледала, епизодична роля, предполагам.

Срам ме е от такива "колеги". Макар да не са рядкост подобни псевдо юристи.

# 1 030
Какво пък има толкова да ви е срам? Баща ѝ има възможност да я води на договор, тя има възможност да си преследва мечтите за известност - не виждам нищо драматично.

# 1 031
Значи актьорчето си е точно за нея.

# 1 032
Какво пък има толкова да ви е срам? Баща ѝ има възможност да я води на договор, тя има възможност да си преследва мечтите за известност - не виждам нищо драматично.
Срам ме е, защото излага професията. Не е драматично, просто хората си създават впечатления от подобни индивиди като нея и Емили. "Да я води на договор"... Joy

# 1 033
Aз пък не виждам какво общо имат Емили и Кристина. Да, и двете са в предаване, но аз от Кристина не съм виждала и намек за простотия. А за чалга клипове... И баба ви Манева участва.

# 1 034
Таз Кристина говори ли 5 езика?

Общи условия

Активация на акаунт