🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 34 365
  • 1 161
  •   41
Отговори
# 1 005
Шербетка не е ли на 27-28 ? С тези рокли от Тему и shein едва ли много е намазала преди. Освен ако не е китаец с фабрика за дрехи на ишлеме. И косицата е от там наѝ вероятно.

# 1 006
Ами не знам 😀
Тя така каза..
Чатджипити казва, че към пролетта на 2024-та е била на 27, което ще рече, че сега е на 28 и половина 😆

# 1 007
Тя и Габи ще си останат на 24 поне още три сезона на Ергенина.

# 1 008
Статия от 03.04.2024 -  "Шермин Метушева, станала известна след участието си в романтичното реалити "Ергенът" 3, отпразнува своя 27-ми рожден ден." Значи е 28 години.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Shermin-ot-Ergenut-otp … lko-stana-2065442

# 1 009
Значи лъже, мръсницата 😀, обикаляйки формати, вместо да си стои в Дубай очаквайки някой неземно богат и щедър шейх да я позлати..

# 1 010
  • В Града на Липите
Значи лъже, мръсницата 😀, обикаляйки формати, вместо да си стои в Дубай очаквайки някой неземно богат и щедър шейх да я позлати..
Може да е карала тежко ковида и да я е ударил в мозъка. И за килограмите се бърка.

# 1 011
Хубава й е фигурката, но не чак нещо уау.
Никой не го вълнува колко кг тежи 😀, щото първо бяха 40, после 48.. все тая е.

# 1 012
Пише на първа страница, че е на 28 г. Шермин. Обаче аз не й давам по-малко от 35 г. и то с компромис, не в нейна полза. Изглежда изхабена. На Емили също не давам 27 г.  а поне 37 г. И те така с подмладявящите и разкрасителни процедури.

# 1 013
Кристина си е такава и това няма как да го промени, дори и да иска. Не може един студен човек да бъде по-топъл. Дори и да се насили да бъде такава, то ще е изкуствено и няма да продължи дълго, защото тя няма да може сама да се търпи такава. Това ще я нотварва и в един момент пак ще си стане такава, каквато е. Същото е, все едно от един силно емицоинален човек, да се очаква да се държи, като буца лед и да проявява хладнокръвие в дадени моменти. Ами няма как да стане. Човек е такъв, какъвто е. А аз, като силно емоционален човек, много харесвам жени, като нея, които са студени, спокойни, уравновесени и дистанцирани. Доста неща от живота си спестяват така.

п.п. Кристина и Евгени не бяха ли гаджета наскоро? Или е било само клюка?

Да и аз така четох, че са били заедно от есента. Но понеже имаме общи познати с него те коментираха, че Генчо е минал под дъгата и сега е с мъж. И в профила си има снимки с него.

# 1 014
  • Melmak
Сега видях Виктор, ерген номер 1 на републиката. Видя ми се малко сбръчкан. Хаха, хубав мъж, ама харизма нямааааа.

# 1 015
Сега видях Виктор, ерген номер 1 на републиката. Видя ми се малко сбръчкан. Хаха, хубав мъж, ама харизма нямааааа.
Той си взе, каквото му трябва и до където му стигат усилията за популярност. Иначе, доста бързо се състари, да.
А Генчо и дъгата, просто гупости, според мен. И той, милият, се чуди с каква сензация да запази остатъците от известността си- то песни, то мустак, то чудо.

# 1 016
Бях щастливо забравила за Евгени и изплува в темата. Да почва новият епизод, че да се фокусираме върху актуалните. 😁

# 1 017
  • софия
Добре де, кой е на Кристина баща и, та го спрягате?

# 1 018
Кристина е мис вселена -България 2022?
Това Шербетка знае ли го?

# 1 019
  • Варна
Не знаех, че Криси била Мис София 2019 и Мис Вселена България 2022

Общи условия

Активация на акаунт