🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 33 568
  • 1 153
  •   72
Отговори
# 990
А на мен ми е интересно дали връзката на Емили и Красимир ще има продължение.. Това че явно са имали отношения в реала, това че правиха кекс още в първи епизод, това че му е сърдита.. Шермин да не е нещо глуха и сляпа и няма ли да пита Красимир за какво иде реч?

# 991
Зъбите са и проблем на Анка, венците изглеждат зле. Тя и затова е надула джуки и изглежда вечно сърдита, щото не се усмихва заради тия зъбаци.

# 992
Захапката й е много зле, само брекети ще оправят положението..

# 993
Сега разбирам защо Виктор е такава ужасна консерва, моралист (мним) 😀.
Микеле е явен лъв, Пенко е смешка и няма нищо лъвско, освен невъзмутимото му “ще ме чакат, аз трябва да се нахраня..”

Аз без да знаех зодиите, бях убедена, че Шермин е Овен. Познавам адски много жени овни, имам си и вкъщи такива, включително и майка ми. 90% от тях са, като Шерминатора. Майка ми е същата, затова ви казвам, че много трудно се живее с такива хора.

п.п. Моля овните в темата да не ме нападат - вие сте в останалите 10 %, които не приличат на нея Grinning

# 994
И на мен снощи ми направиха впечатление зъбите и венците на Шермин. Зле е положението.
Относно "конфлика" ѝ с Натали, който тя самата раздухва напълно излишно, смятам че Шермин проектира собствената си злоба и завист върху Натали. По-склонна съм да вярвам на Натали, че не е вложила кой знае какво във въпроса, защото наистина не мисля че има за какво толкова да се вглежа в Шермин или пък да я захапва.

# 995
Точно проекция на собствените си реакции(ЗЛОБА и ЯД) прави Шермето и настръхва,когато става въпрос за "перфектната" й визия, а най-болното място е "ПЕРФЕКТНОТО" й носле. Въпреки,че вече нищо не е останало от него FlushedTired Face

# 996
Сега разбирам защо Виктор е такава ужасна консерва, моралист (мним) 😀.
Микеле е явен лъв, Пенко е смешка и няма нищо лъвско, освен невъзмутимото му “ще ме чакат, аз трябва да се нахраня..”

Аз без да знаех зодиите, бях убедена, че Шермин е Овен. Познавам адски много жени овни, имам си и вкъщи такива, включително и майка ми. 90% от тях са, като Шерминатора. Майка ми е същата, затова ви казвам, че много трудно се живее с такива хора.

п.п. Моля овните в темата да не ме нападат - вие сте в останалите 10 %, които не приличат на нея Grinning

Приличаме, но без корекциите Joy шегувам се

# 997
Понеже не гледам отначало и редовно този "Ерген", мога да споделя само впечатления от последните 2 епизода и малко от преди:
1. Джан Карло не ми харесваше отначало, но ми направи много хубаво впечатление като се изправи и призна, че е влюбен в Габриела. А тя е доста привлекателна. Може би, те са истинската двойка в сравнение с другите.
2. Красимир едва се сдържа да не разкара Принцеса Шермин - вече му идва отгоре претенциите й.
3. Емили е интересна и прекалено различна от останалите, затова не я виждам да си тръгне с някой от мъжете, освен с Лили...
4. Йовица и Филипа олицетворяват "интелектуална двойка" доколкото може да се нарече, приличат ми на женени от 10 години.
5. Натали и политическият син доста си отиват - тя правилно се е насочила натам, да не я категоризират за наивна.

# 998
Шерминатор има реално самочувствие и изобщо не се приема за грозна. Но на мен ми е грозна, лустросана (с евтина позлата).
Носът е крив, може би затова Натали попита колко пъти е правен, бюстът е тръгнал и той..
Според мен търси спонсор, за да ъпгрейдне тунингът.

Доста сериозен спонсор й трябва, защото всичко по нея плаче за ремонт.

# 999
  • В Града на Липите
3. Емили е интересна и прекалено различна от останалите, затова не я виждам да си тръгне с някой от мъжете, освен с Лили...
Снощи я отсвири Grinning Каза че повече няма да разговаря с нея, а досега е много последователна в ултиматумите си.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 17:52 от hrissi_sz

# 1 000
  • Варна
Гледам сега вчерашния епизод. Мисля, че подсказват за някои от въпросите кой ги е задал, като това е човека към който първо се насочва камерата.

# 1 001
Кметският син ми е женствен, никакво мъжко излъчване, нищо мъжко в тяло, в лице.. Какво му хареса това така хубаво момиче, не зная..
За какво парадиране тук става дума? Или “професия син” се има предвид? Син на кмет на провинциален областен град, толкоз.

Бая заможен мъж не виждам как ще гушне за издръжка Шермин. Убедена съм, че бившите й любовници не са били особено заможни, поне нещо щеше да е останало от “наследството” им..

# 1 002
Как Шермин на 24 години, откъде тази информация? 
Микеле и на мен ми хареса, сладурчета са двамата. Така, така, един полу италианец е достатъчен да покаже на байовците там как се заявяват емоции и чувства пред всички, без капка срам. А не - първо изискванията за целувки, ръчички и бъркане по места,  и ако се спазят, може и да правим някакви заявки за нещо повече, а най-често - едно нищо ще направят, защото нищо и не могат и без това. Smile
Трябваше и един французин да вкарат да учи муньовците на галантност и флирт, както и един ариец, или поне някой от Северна Европа за да им демонстрира какво означава страшното нещо “мъж под чехъл”, че да видят, че не е страшно, но пък първо ще трябва да станат мъже, а не да седят само в категория чехълче..

# 1 003
Тя каза в един от епизодите, че е на 24.

# 1 004
24?????? 😧
Не е ли на повече

Общи условия

Активация на акаунт