🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 30 296
  • 1 048
  •   108
Отговори
# 975
За мен това на Кристина или е маска, или е плод на нараняване. Тоест вариант маска - правя се на студена, за да ме виждат като трудна мишена, да се стараят. Вариант 2 - наранена от предишни връзки, където се доверявала лесно и после са я изигравали.
За мен е трети вариант - това, което непрекъснато мели Шърмѝ, всъщност Кристина го мисли за себе си и не намира, че наличният материал е достатъчно подходящ за височайшата ѝ особа.

На същото мнение съм
В предишното си участие показа разглезеност и високомерие. А и някак си и по физиономията и си личи

# 976
  • Варна
Скрит текст:
Филипа и Йовица изобщо не ги виждам. Не знам дали Филипа изобщо харесва нещо в него - изглежда много незаинтересована и отегчена. Това с "териториалното" в поведението му й идва много удобно, за да го държи настрана от себе си.Сигурна съм,че няма да има развитие при тях
.  Реално той дали изобщо е нечий тип там според вас? Неподдържаните  му зъби отблъскват според мен.
Сигурна съм,че няма да има развитие при тях.
Офф.. честно казано ослепително белия фаянс на Петър също ми е отблъскващ.

# 977
Скрит текст:
Кристина остава моя фаворитка. Много ми харесва,че е контролирана и силно сдържана в отношенията. Анализира,не прибързва и очевидно търси качества,които трудно може да ги намери в подобен социум. Дори да й допадне някой визуално, ще го тества на много нива, преди да се впусне и да се разкрие емоционално. Ако имах дъщеря, бих искала да има това възпитание и излъчване! И разбира се тази увереност и емоционална интелигентност.
С този тип поведение обаче рискува да откаже този потенциалния, който уж е за нея.
В днешно време хората не се борят за връзките си.
Изборът е практически неограничен.
[/quote]

Според мен не намира достатъчно стойност и качества, за да се бори.

# 978
За мен това на Кристина или е маска, или е плод на нараняване. Тоест вариант маска - правя се на студена, за да ме виждат като трудна мишена, да се стараят. Вариант 2 - наранена от предишни връзки, където се доверявала лесно и после са я изигравали.
За мен е трети вариант - това, което непрекъснато мели Шърмѝ, всъщност Кристина го мисли за себе си и не намира, че наличният материал е достатъчно подходящ за височайшата ѝ особа.

На същото мнение съм
В предишното си участие показа разглезеност и високомерие. А и някак си и по физиономията и си личи
Интересен възглед. Защо ако двама човека не си пасват , някой е височайш или другият е недостоен .

# 979
Като ги гледам как са се групирали почти всички по двойки , явно всички просто искат да останат на курорт . Надявам се това статукво да се премахне от сценаристите и например да не можеш да дадеш роза на ''половинката'' , нито да се позволят договорки .Така и така ,форматът прилича на Биг брадър малко .
За Кристина - мисля ,че просто си е такава - по-сдържана и обрана . Предполагам ,че нейната половинка си я чака някъде точно такава , каквато е .Или пък ,ако срещне голямата, изпепеляваща любов , много ще се промени .Знае ли човек ?

# 980
Шермин е едно нагледно доказателство, че дори да изглеждаш точно така както си си мечтал , да имаш достатъчно и предостатъчно пари (вярвам и че ги има, пожелавам и ги ) и докато не изчистиш бръмбарите и комплексите от главата си, ще продължаваш да си все толкова неуверен , озлобен и завиждащ , дори на хора които имат по-малко от теб. Ще ти се налага, непрекъснато да акцентираш пред хората и да повтаряш и напомняш колко си хубав и успял (и на себе си) , защото дълбоко в себе си не го вярваш . Толкова вманиачени в перфектната красота и многото пари хора, явно нямат време и стимул да намерят нещото , което да ги прави щастливи и да развият тези си способности, които да им дават истинско , стабилно самочувствие и увереност . Не казвам, че красотата и възможностите, не помагат , но те са ти само началния капитал и спреш ли до там, ставаш смешен и озлобен

Напълно съм съгласна и с теб
Жена с корекции не е красива жена и няма самочувствието на такава
Тя знае, че си грозна, но с тунинг

# 981
Кристина си е такава и това няма как да го промени, дори и да иска. Не може един студен човек да бъде по-топъл. Дори и да се насили да бъде такава, то ще е изкуствено и няма да продължи дълго, защото тя няма да може сама да се търпи такава. Това ще я нотварва и в един момент пак ще си стане такава, каквато е. Същото е, все едно от един силно емицоинален човек, да се очаква да се държи, като буца лед и да проявява хладнокръвие в дадени моменти. Ами няма как да стане. Човек е такъв, какъвто е. А аз, като силно емоционален човек, много харесвам жени, като нея, които са студени, спокойни, уравновесени и дистанцирани. Доста неща от живота си спестяват така.

п.п. Кристина и Евгени не бяха ли гаджета наскоро? Или е било само клюка?

# 982
  • Варна
За Кристина - мисля ,че просто си е такава - по-сдържана и обрана . Предполагам ,че нейната половинка си я чака някъде точно такава , каквато е .Или пък ,ако срещне голямата, изпепеляваща любов , много ще се промени .Знае ли човек ?
Отклоняваме се от темата, но това е опасна заблуда. Няма някой, който е за теб и ти е предопределено да срещнеш. Може би в романите и роматичните филми.
Не говоря конкретно за Кристина, една връзка се гради от двама. Не може и не бива само единия да се старае.

# 983
Dia Mia , съгласна съм , че ако мъж не ме целуне на 5 та среща ще ми е чудно , но нека не бъркаме естествените отношения, насаме , където сте се поотпуснали , пообщували или дори чисто само привлечени, с тези нарочни и задължителнни срещи, с камери , внимание какво ще кажеш, какво ще направиш , оператори и колеги -конкуренти навсякъде .То е ясно че Йовица, иска да се издокара пред аудиторията , както и Момъка на Кристина , също основно го гложди , че не изглежда достатъчно плейбойски с дръпната жена
Не съм споменавала пета среща и целувка. Мисля, че беше Lilly_85.

# 984
Аз продължавам да смятам, че на Кристина и трябва топъл мъж като Стоян, но за съжаление тя едва ли го осъзнава и сте прави, че вероятно заради високо самочувствие и мнение, че заслужава нещо по-добро тя ще изпусне точно човекът, който може да я разчупи, да я накара да бъде по-естествена и по-топла.

# 985
Скрит текст:
Шермин е едно нагледно доказателство, че дори да изглеждаш точно така както си си мечтал , да имаш достатъчно и предостатъчно пари (вярвам и че ги има, пожелавам и ги ) и докато не изчистиш бръмбарите и комплексите от главата си, ще продължаваш да си все толкова неуверен , озлобен и завиждащ , дори на хора които имат по-малко от теб. Ще ти се налага, непрекъснато да акцентираш пред хората и да повтаряш и напомняш колко си хубав и успял (и на себе си) , защото дълбоко в себе си не го вярваш . Толкова вманиачени в перфектната красота и многото пари хора, явно нямат време и стимул да намерят нещото , което да ги прави щастливи и да развият тези си способности, които да им дават истинско , стабилно самочувствие и увереност . Не казвам, че красотата и възможностите, не помагат , но те са ти само началния капитал и спреш ли до там, ставаш смешен и озлобен

Напълно съм съгласна и с теб
Жена с корекции не е красива жена и няма самочувствието на такава
Тя знае, че си грозна, но с тунинг
Не е задължително, някои хора, които нещо им е било комплекс , след ремонта се успокояват и стават харизматични. Тези които не търсят други качества в хората , освен визия, си остават същите
Абе студени ледени, и Кристина и Филипа, проявяват много повече емпатия, и са много по човечни , от "горещите" кифли

# 986
  • Варна
Не е задължително, някои хора, които нещо им е било комплекс , след ремонта се успокояват и стават харизматични. Тези които не търсят други качества в хората , освен визия, си остават същите
Абе студени ледени, и Кристина и Филипа, проявяват много повече емпатия, и са много по човечни , от "горещите" кифли
Кои са горещите? Шерми, Бланко и Емили ли?
Според мен те са жрици и сек*ът им е професия, претръпнали са към всичко.

# 987
Шерминатор има реално самочувствие и изобщо не се приема за грозна. Но на мен ми е грозна, лустросана (с евтина позлата).
Носът е крив, може би затова Натали попита колко пъти е правен, бюстът е тръгнал и той..
Според мен търси спонсор, за да ъпгрейдне тунингът.

# 988
Шерминатор има реално самочувствие и изобщо не се приема за грозна. Но на мен ми е грозна, лустросана (с евтина позлата).
Носът е крив, може би затова Натали попита колко пъти е правен, бюстът е тръгнал и той..
Според мен търси спонсор, за да ъпгрейдне тунингът.

Напълно съм съгласна. Макар и леко,има изкривяване, но вероятно поради многократните дялкания поредният краен резултат няма да е задоволителен, направо ще е ПЛАШЕЩ.
Самият факт,че не спира да реагира и да отговаря в СМ, звучи като оправдания от нейна страна и говори само едно - нелечими комплекси и липса на увереност.Лошото е,че е злобна,примитивна и злонамерена.Впоследствие ще става все по-зла и нападателна, особено към жените с по-малко или по-успешни корекции.

# 989
Шерминатор ще става все по-зла с годините, защото в момента е на 24, а отсега изглежда вехта. Не злобея, така го виждам.
Ще бъде изключително зла с новите 20-годишни и ще прави и немислимото, за да успее да прилапа заможен господин. Но тези последните не са глупави.. та не знам..

Общи условия

Активация на акаунт