🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 33 355
  • 1 153
  •   107
Отговори
# 960
  • Melmak
За мен това на Кристина или е маска, или е плод на нараняване. Тоест вариант маска - правя се на студена, за да ме виждат като трудна мишена, да се стараят. Вариант 2 - наранена от предишни връзки, където се доверявала лесно и после са я изигравали.

# 961
За мен това на Кристина или е маска, или е плод на нараняване. Тоест вариант маска - правя се на студена, за да ме виждат като трудна мишена, да се стараят. Вариант 2 - наранена от предишни връзки, където се доверявала лесно и после са я изигравали.
Или е била свидетел на кофти отношение на мъж към жена и се е зарекла да не се дава лесно за да не и се случи същото

# 962
Като стана въпрос защо Краси е във формата -за да си търси бройки и да се рекламира за още (бройки) . Гледах Чакалкаст с Ясмин и Александра от Ерген1 и там И двете казаха, че им е писал във времето. Даже и двете знаели за техни приятелки и други момичета,на които също е писал. Вързвали са му доста, но и доста не го отразяват. Та, според мен, тъй като вече контингента му го знаят,  а и не е безкраен, има нужда от свежа плът. Това е мое предположение,но съм почти сигурна.

# 963
За мен Кристина няма травми, тя е от онзи тип красиви и високообразовани жени, обожавани от бащите си, които на свой ред са онзи тип мъжкари, към който се стреми и самата им дъщеря.

# 964
За мен е трети вариант - това, което непрекъснато мели Шърмѝ, всъщност Кристина го мисли за себе си и не намира, че наличният материал е достатъчно подходящ за височайшата ѝ особа.

# 965
Според мен Кристина има страх от обвързване и по тази причина винаги ще намира причина да не допуска хората до себе си.

# 966
  • Melmak
За мен е трети вариант - това, което непрекъснато мели Шърмѝ, всъщност Кристина го мисли за себе си и не намира, че наличният материал е достатъчно подходящ за височайшата ѝ особа.

Възможно е, но и тя не е влязла там, за да го търси.

# 967
Точно това се питам - за какво е влязла?! Защото и добра реклама не е това, ако целта е някаква реклама или поне не е ясно на какво е рекламата.

# 968
Аз мисля, че Кристина би си паснала със Стоян. Той е топъл и за нея, в неговото присъствие (да не кажа енергия Simple Smile Кристина лееко се затопля. Петър не може да я стопли, в него има твърде много его, той също е хладен.

Кристина и Стоян? Моля ви - юрист и спортист? В нейната глава, и сигурно според хората около нея, тя заслужава минимум принц Уилям (без Кейт). Иначе, може би, нищо човешко не й е чужда, ама пуста рационалност. Ву ми е симпатичен.

# 969
Е, то това си е разумен подход към ситуацията. Кристина, за разлика от Шермин, наистина тръгва от висока позиция и като визия, и като поведение, и като престиж, нормално е като начало да очаква нещо подобно за партньор. И едва ли не е срещала подобни, или те да не са ѝ обръщали внимание. Не мисля, че чака принц. Студена и неемоционална си е, не изпитва нужда от съпорт на мъж на всяка цена и според мен чака някой да я впечатли до толкова, че да пробие ледената обвивка и то без нейно участие. Очевидно няма да е Петър.

# 970
  • София
Тя си хареса Петър, защото е актьор. Ако не се лъжа нещо такова каза. Че имала афинитет към хора от изкуството.
Под хареса - само това което виждаме. Явно не за повече.
Може би стои, за да види какви мъже ще вкарат тепърва. Ама ако вкарват само фитнес батки, няма смисъл.
Криси ми е странна птица. Тя не е инфлуенсър, не развива профила си. Не е активна. Явно просто обича форматите. 😀

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 16:26 от Diavolo

# 971
Филипа е тотално червен флаг. Ако съм на Йово, щях да спра да ѝ вдигам телефона (в реалността), а в предаването да се насоча към друга жена. То бива да се правиш на недостъпна, ама не си на 15.
Е не могат всички да са като Емили . Принципно уважаващите се жени , позволяват интимност , когато я усетят. Тези детски глупости , на коя среща на коя база трябва да сте , да ги оставим за американските тийнове.
А защо трябва да са като Емили? Няма нищо по средата? Или буца лед, или Емили?
Защото на всеки "средата" му е на различно разстояние.  Ако не интимничиш с някой заради две приказки накръст и позьорско надраскване на пепруда- си буца лед......Уау
Dia Mia , съгласна съм , че ако мъж не ме целуне на 5 та среща ще ми е чудно , но нека не бъркаме естествените отношения, насаме , където сте се поотпуснали , пообщували или дори чисто само привлечени, с тези нарочни и задължителнни срещи, с камери , внимание какво ще кажеш, какво ще направиш , оператори и колеги -конкуренти навсякъде .То е ясно че Йовица, иска да се издокара пред аудиторията , както и Момъка на Кристина , също основно го гложди , че не изглежда достатъчно плейбойски с дръпната жена

# 972
  • Варна
Кристина остава моя фаворитка. Много ми харесва,че е контролирана и силно сдържана в отношенията. Анализира,не прибързва и очевидно търси качества,които трудно може да ги намери в подобен социум. Дори да й допадне някой визуално, ще го тества на много нива, преди да се впусне и да се разкрие емоционално. Ако имах дъщеря, бих искала да има това възпитание и излъчване! И разбира се тази увереност и емоционална интелигентност.
С този тип поведение обаче рискува да откаже този потенциалния, който уж е за нея.
В днешно време хората не се борят за връзките си.
Изборът е практически неограничен.

# 973
Добре де, не ви ли направи впечатление, че самата Кристина коментира студенината, която знае, че излъчва и която знае, че прави впечатление. Тя се колебаеше какво определение да си даде и каза, че е "премерена", а не студена. ОК, нейн избор. Не ме дразни, нито й симпатизиам прекалено. Но виждам развитие в положителна посока от предишното й участие - там се държеше като бутилка от Кока кола в туземско село.

# 974
Филипа и Йовица изобщо не ги виждам. Не знам дали Филипа изобщо харесва нещо в него - изглежда много незаинтересована и отегчена. Това с "териториалното" в поведението му й идва много удобно, за да го държи настрана от себе си.Сигурна съм,че няма да има развитие при тях.  Реално той дали изобщо е нечий тип там според вас? Неподдържаните  му зъби отблъскват според мен.
Сигурна съм,че няма да има развитие при тях.

Общи условия

Активация на акаунт