🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 41 379
  • 1 349
  •   147
Отговори
# 1 215
Наистина, ако няма някакво движение и разместване в "двойките", започва да става супер мудно, скучно и монотонно.
Зорлем се пенсионират с тия изстискани "мачове", ама нали са на екран и трябва да изглеждат праведно.....

# 1 216
За мен реакцията на Микеле не е нещо фрапиращо. Всеки прясно влюбен мъж би се изнервил, ако изведнъж се появи по-привлекателен мъж от него и започне да обръща внимание на момичето, в което е влюбен. А пък, ако и тя прояви интерес е съвсем нормално да го приеме зле.
По принцип е така. Бах чела коментари във ФБ, а сега и тук във форума, в които жени разпознават поведението му, като такова на бъдещ/ потенциален насилник.
Като цяло аз не мога да преценя, понеже не съм го изпитала върху себе си и не съм била във взаимоотношения с чак толкова ревнив мъж, но от промото това, което видях определено не е добре работата, поне според мен.
Не мога да цитирам, но по спомен й каза ' не ме излагай, Гарбриела', след което разля чашата, в която единият от близнаците й беше сипил питие....Не се видя от това кратко промо, но тя дори не изглеждаше да им е обърнала кой знае какво внимание, нито да е имала някаква особена реакция към това, че пристигат нови мъже.. освен ако това, въобще да гледаш в поската на друг мъж,  може да е престъпление и повод да кажеш на някого, че те излага, защото може за 3 секунди в съзнанието ти да се появи интерес към тях.. определено незадравословно.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 14:29 от BobbyDyl

# 1 217
Дайте да ги видим тези близнаци, инстаграм, нещо?
Имам чувството, че на тези мъже там, дори и да им вкарат истинска топ мадама, нищо да се промени и двойките няма да се разместят.

Важното е за жените как е 😃
Като изключим Микеле и Габи, които официално заявиха, че са влюбени, другите са още в период на приказки и опознаване. Нямало е целувки или някаква друга близост, така че дамите са напълно свободни да си търсят щастието при новодошлите. Ето Краси примирно директно си даде зелена светлина на Ширмин. Даже може и да почерпи този, който му я вземе 😁 А тези двамката хващат окото, така че предвиждам сериозни драми занапред.
Аз бих се радвала, ако Дениз се преориентира, че това дърво Виктор изобщо не е за нея.

# 1 218
Краси и Шермин бяха страшна смешка в спалнята. Той - чуди се как да я завърти, защото единственото, които го интересува е “да бодне в Хепи”, а тя, с тоз километраж, който е навъртала през годините, се обяснява, че не била готова 😃

Тя не е готова, защото той не я спонсорира. Както Даниела не беше спала с Мартин очевидно по същата причина.
Освен езиците вече и килата разбрахме на Шерчето, сега да каже колко кубика има в бюста, че е така увиснал.
Иначе какво се бие в гърдите за килата като е 1,50 висока, то колко кила да е.

# 1 219
А днес дали ще си тръгне Емили?
С за скалпа на Шармин чудя се и аз какво е правила че да изглежда така , незнам къде да в гледам Зъби ли , коса ли все с нещо дразни .
Според мен Емили няма да си тръгне скоро, дори никой да не я "иска"..защото за искането я искат поне Валката и Краси със сигурност, но Краси не иска да се "излага" в предаването и иска да гради имидж хахахха Grinning .. от продукцията я искат.. В момента за мен тя е най- интересния участник там, каквито и епитети да се изпозват за нея и с каквито и проблеми да е, тя е единствената или една от малкото, които създават някаква динамника.

# 1 220
Гледам Краси и Емили на терасата и ми харесват като двойка. Тя го докосва по гърба, докато той говори с Шермин. Голяма е лисица Grinning

# 1 221
  • В Града на Липите
Според мен Емили няма да си тръгне скоро, дори никой да не я "иска"..защото за искането я искат поне Валката и Краси със сигурност, но Краси не иска да се "излага" в предаването и иска да гради имидж хахахха Grinning .. от продукцията я искат.. В момента за мен тя е най- интересния участник там, каквито и епитети да се изпозват за нея и с каквито и проблеми да е, тя е единствената или една от малкото, които създават някаква динамника.
Точно! Тя е главния герой във филма. Влезе първа и то със сценарий/куфара/, вкарали са й Вальо и Красьо евентуално за любовен многогълник. Другите засега са като статисти. Тук там се откроява някой друг образ, като Пенко. Нямам представа още колко ще влизат. Някой знае ли?

# 1 222

Кога е хвърлял и блъскал? Пропуснала съм го това. Единственото, което видях от него е как нервно изхвърли няколко кубчета лед от една чаша. И каза на Габриела, че го излага или нещо подобно.

За промото говоря и аз и изливането на чашата визирах под 'хвърля и блъска'. Това плюс забележката към Габриела и отношението, което показва към всички новодошли мъже говорят много лошо за него в моите очи. Не бих търпяла такъв мъж и секунда, а ако ми излее така демонстративно чашата, директно ще ме накара да поканя младежа, дето ми я е налял на среща Joy

# 1 223
Аз дори не подозирах, че Краси може да се смее, като цяло някаква емоция да покаже, нооо Емилито го разсмя с предложението да развали сватбата малко, че тя да провери нещо… Sparkling Heart Май ще й даде да проверява все нещо по-късно същата вечер, дали не ходиха за прах точно тази вечер, а на нас да ни го пускат в началото? Щото си изглеждаше като да имат уговорка.
Още не съм гледала епизода, превъртах, докато не ги видях да си чуруликат тях двамата, после ще догледам да видя Микеле какво е вилнял.

# 1 224
Сега започнах епизода. Не знач Петър фалшив ли е, ама то наистина е тежко за гледане. Съжалявам, но Криси е от хората, на които никога не им е достатъчно, той сумати време я увещава, пък тя обидена, че БЛАГОВОЛИЛА и той тамън тогава отказал..

# 1 225
И Криси и Петър си държат отворена вратичка. Сцената, която направи Петър е точно това- отворена врата, ама на неин гръб. Ако се преориентира да излезе, че е заради нея.  Кристина не полага специални усилия да държи вратата полу отворена, на нея си и идва отвътре.
В промото видях как Емили гали по врата Валентин. Три пъти връщах кадъра.
Най-много искам в следващия епизод Габриела да се отърве от Микеле. Ако остане с него просто я зачерквам като личност. Ще бъде интериор.

# 1 226
Аз се опитвам да се поставя на негово място. Ако аз съм прясно влюбена в даден мъж и изведнъж се появи някаква готина мацка, и започне да проявява интерес към него, със сигурност няма да ми е приятно - даже хич. А, ако и той й обърне внимание, съвсем ще ми стане зле. Е, няма да реагирам бурно, като него, защото съм жена. Поне не и пред хората. Но със сигурност ще ми е много, много неприятно. И то при условие, че в продължение на дни с този мъж сме били изцяло отдадени един на друг и във всяка свободна минута сме били заедно. А пък, ако точно ден преди това съм се изправила пред всички и съм обявила, че съм влюбена, направо не ми се мисли как бих реагирала.
Да де, но ти ще мрънкаш, ще се цупиш, ще правиш фасони , и да креснеш най-много...а той може да и разбие главата

# 1 227
За реакцията на Джан Микето: изключително силно е желанието му да привлича вниманието върху себе си,това обяснява и поведението му на масата, и показната му ревност. Много ми е пренавит. Това,което най-силно го вбесява е да  не му се обръща внимание, както и ако не го показват по телЕвизора. Оттам идва това подскачане и наежване-страх го е да не е в сянка.
Този е типичен Лъв. Grinning

# 1 228
Водещата изглежда потресаващо, грима и прическата са и ужасни, и е твърде слаба за тези разголени тоалети.
Някой има ли инстаграмите на близнаците?
Водещата не я гледам като я показват, защото видът й ме плаши. Нека Шермин да е 48 кг. Райна със сигурност е не повече от 38 кг. Мислех, че само в снимките от промото ми е изглеждала така, но още в първия епизод не можех да повярвам с какви дрехи и голи гърбове се показва и че наистина е грозно слаба и от всякъде стърчат кокаляци. Толкова ли няма кой да й каже, че в този си вид не е баш за ТВ. Дано е здрава жената!

Дано чете тук! Много неподходящ избор на водеща

# 1 229
Типичен селски бек, какъв ти лъв.

Общи условия

Активация на акаунт