🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 44 393
  • 1 513
  •   183
Отговори
# 1 200
Моя мъж не може да диша нахални, гръмогласни, прости, шумни, невъзпитани и с голямо самочувствие жени.
Казвал ми е, че дори две приказки не може да се насили да си размени с тях и просто се маха, излиза от стаята.
Та, май и Калоян е така.
.

Няма начин културен, възпитан човек да я изтърпи тази махленка, без значение дали е мъж или жена. С Вальо Амебата, обаче са си идеални.

# 1 201
Симона е имала приятел с 30г. по-възрастен от нея. Тези дечурлига едва ли ще и грабнат вниманието.

# 1 202
Забравих да коментирам появата на "любимата" ми прическа с "мокър ефект". Даже Петър пита възлюбената дали това е нарочно или е с мокра коса и тя в ступор от въпроса се опита да го иронизира, че й е мокра косата, но той не схвана. Водещата и тя беше зализана като мокър парцал.

# 1 203
Водещата изглежда потресаващо, грима и прическата са и ужасни, и е твърде слаба за тези разголени тоалети.
Някой има ли инстаграмите на близнаците?

# 1 204
Водещата изглежда потресаващо, грима и прическата са и ужасни, и е твърде слаба за тези разголени тоалети.
Някой има ли инстаграмите на близнаците?
Водещата не я гледам като я показват, защото видът й ме плаши. Нека Шермин да е 48 кг. Райна със сигурност е не повече от 38 кг. Мислех, че само в снимките от промото ми е изглеждала така, но още в първия епизод не можех да повярвам с какви дрехи и голи гърбове се показва и че наистина е грозно слаба и от всякъде стърчат кокаляци. Толкова ли няма кой да й каже, че в този си вид не е баш за ТВ. Дано е здрава жената!

# 1 205
Симона е имала приятел с 30г. по-възрастен от нея. Тези дечурлига едва ли ще и грабнат вниманието.

Не знам тя на колко години е, но на мен ми изглежда, като добре поддържана жена, близо до 40-те. Така че едва ли някой младок с визията примерно на Орлин или Петър, би й обърнал внимание. С някой, като тях би изглеждала, като кака, повела малкото си братче нанякъде.

# 1 206
Виждала съм Симона на рецепцията на един хотел на Витоша - на живо изглежда много добре и е много мила.

# 1 207
Петър също нещо се поизнерви от "реакцията на Кристина" при влизането на близнаците.

# 1 208
Симона не е ли на 30г.? Значи приятеля е около 60г. Интервю с нея четох, от там е инфото…

# 1 209
Виждала съм Симона на рецепцията на един хотел на Витоша - на живо изглежда много добре и е много мила.

И аз мисля, че изглежда добре и е мила. Просто кожата и лицето й са, като на жена в зряла възраст. Загубила е свежестта на младостта, за съжаление.  А тя на колко години е?

# 1 210
Петър също нещо се поизнерви от "реакцията на Кристина" при влизането на близнаците.
Е, то всички жени се заоблизваха като ги видяха. Конкретно Кристина пред Петър заяви очевиден интерес, ама той пък какво скача... И най-важното, интересува я с какво се занимават. Като се разбере, че са IT, ще стане интересно. Smiling Imp

На 29 г.

# 1 211
За реакцията на Джан Микето: изключително силно е желанието му да привлича вниманието върху себе си,това обяснява и поведението му на масата, и показната му ревност. Много ми е пренавит. Това,което най-силно го вбесява е да  не му се обръща внимание, както и ако не го показват по телЕвизора. Оттам идва това подскачане и наежване-страх го е да не е в сянка.

# 1 212
Дайте да ги видим тези близнаци, инстаграм, нещо?
Имам чувството, че на тези мъже там, дори и да им вкарат истинска топ мадама, нищо да се промени и двойките няма да се разместят.

# 1 213
Това образуване на двойки от епизод 2 е много скучно. Дано поналеят свежа кръв,че да стане калабалъкът. Сега са се наредили като някакви бабки вечер на дивана или пък щом се зададе писмо/покана обезателно се сяда на асоциираното коленце, за да, разбираш ли, няма опасност да поканят собственика му. Тъпичко за по-късно влезлите, чудят се накъде да погледнат. А този Стоян според мен вече съжалява,че изобщо вече е вътре.

# 1 214
  • В Града на Липите
Дайте да ги видим тези близнаци, инстаграм, нещо?
Имам чувството, че на тези мъже там, дори и да им вкарат истинска топ мадама, нищо да се промени и двойките няма да се разместят.
Явно са на принципа с питомното и дивото. Не искат да си развалят рахата и да си рискуват почивката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт