🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 40 653
  • 1 308
  •   66
Отговори
# 1 245
  • Melmak
Шерминатора е с турски корени, май не с помашки.
Не знам дали има общо с Марио Метушев? Рода ли са?

Снощи беше толкова интересно, че заспах… буквално на половината време съм заспала и сега доглеждам епизода.

Много ми е скучно как се ожениха всички за по 2 дена и се лепнаха един за друг. Аз имам чувство, че в биг брадър фемили беше по-интересно от тук. Тези какво ли не правят, за да избутат още една седмица в това предаване.
Хения ли е, херния ли е, не знам, отвратителна ми е с тоя глас. Симона нещо е предобрила и тя с външния вид. Скучно е, че всеки е лепнат за билета си за оставане в предаването и тия новите нямат шанс.

# 1 246
В промото на следващия епизод май Емили и батката са стоплили отношения и седят едно до друго и се галят.. освен ако нещо не ми се е сторило, но е малко странно цялото това нещо. 🤷♀
А верно ли Шермин е 48 кг. И знае 5 езика?????? 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀
Досега е проговорила на 1 и чат пат на 2-ри. Иначе не сме я теглили, може да е наддала малко от джан съклет, че тоя нейния мъж въобще не й обръща внимание.
Е как може, то половин сезон вече има, а тя да не каже 😂.
Мисля, че това ми е ТОП дразнещ образ от всички Ергени досега. В предния сезон не и дадоха май толкова ефирно време и почти не я помня, но тази “интелигентна, знаеща 5 езика, начетена и пътувала красавица” е нетърпима, много се надявам да им дадат някаква игра за обща култура и да я видим тогава 😁. Не знам даже какво би намерил в нея един мъж-косата проскубана, това лепеното направо ме кара да 🤮, а като се усмихне се плаша чак, но… да знаете пиша така, защото злобея и тайно се надявам някой ден да приличам на нея (пу-пу да чукам на дърво 🫨)
Много ми е интересно какво е станало с батката и Емили, дано наистина не е промо за  другата седмица, че е малко дразнещо така.
На мен най-симпатични са ми Петър и Криси, въпреки че е много студена, има нещо, което ме кефи в нея. Приятно съм изненадана и пт Дениз.
А чисто визуално най-красива ми е Габриела, дано най-накрая си отвори очите и види колко болезнен ревнив е Хуан Гарсия и да бяга с 300.

# 1 247
Нямам представа още колко ще влизат. Някой знае ли?
[/quote]
Ами по мои сметки би трябвало да влязат още 16 човека. До момента с близнаците са влезнали 24, а в началото водещата до колкото помня каза, че ще влязат общо 40 човека. Колко жени и мъже са това обаче не стана ясно.  Паралелно с новите обаче ще излиза по 1 на церемония с розите, съответно мъж или жена. По-добрият вариант беше всички да са влезнали едновременно от самото начало, но очевидно няма достатъчно място в общежитието на походните легла и по циганските възглавниците на камъняците. То сега са набутани в кухнята като сардели и се прескачат, за да стигнат до тоалетна и баня, а ако бяха 40 човека на куп, вероятно щаха да им раздадат спални чували за около басейните. Много неподходящо избрана дестинация и място за настаняване, мизерна обстановка, храна като от топлата кухня на някой супермаркет, мини бар с недостатъчни места за всички, дори вода не са им осигурили в достатъчни количества та участниците се наливат с вино и някои шерминаторки и хиени се наквастват добре.

# 1 248
  • Melmak
Къщите са мега зле, не знам колко искат да спестят, обаче да виждаме тия разхвърляни куфари по леглата в кухнята.. отвратително!

# 1 249
Тушев не обича на участниците да им е комфортно, със сигурност е нарочно. Grinning

# 1 250
Тушев не обича на участниците да им е комфортно, със сигурност е нарочно. Grinning
А като знам как се възмутихме миналата година, че жените са там на собствен издръжка - няма рокли, прически, маникюр. Спяха и те в някакви къщета и само се снимаха в частично наетото имение. Е, могло и по-зле да бъде явно. Голяма мизерия. Чудя се ШерминЪ как още не е коментирала това, а се въргаля с Красю по походните легла.

# 1 251
Как и е ИГ на мадоната от Дубай, че не я намирам в ИГ нещо?
И защо такъв път има отгоре на темето това момиче? Разсмях се като каза, че Симона ходила при нея да и обяснява колко е красива, колко е умна, че то тя си казва тези неща, аз от друг не чух да я хвали.

https://www.instagram.com/annametusheva/

Някой беше писал назад, че май е с перука и да си кажа честно - на мен също ми прилича.

# 1 252
Розов куфар има по средата на стаята, защото подпират дивана. Липсва краче от едната страна.

# 1 253
  • Melmak
Не е само този куфар, има и други в кадър, също разпилени дрехи навсякъде. Тия абсурдни легла в кухнята. Не искам да знам какво ядат, сигурно е ужасно.

# 1 254
Някой по - назад спомена, че Александра и Ясмин в някакъв подкаст са разказвали, че Красимир им е писал, както и на техни приятелки. Още като излъчваха първите епизоди, във ФБ страницата на предаването доста жени коментираха, че Красимир упорито им пишел, с някои даже излизал, а една беше казала, че от 10 години й пише и даже беше качила скрийншот от техен чат, в който той я търси, а тя му пише, че е обвързана вече. Извинявам се ако това вече е писано тук и го повтарям. Няма как толкова много жени да лъжат, повечето от които не са известни. Да не е някакъв маниак Красимир ? Това не е нормално да пишеш и зарибяваш десетки жени, сигурно по цял ден само с това се занимава, а уж се представя за сериозен мъж и бизнесмен. Освен за с*кс няма за какво друго да им пише. Има достатъчно пари да си плаща за такива услуги на професионалистки, а той търси непознати. Има тук някаква сериозна патология, но няма как да знаем. Иначе към Емили си е направо нежен и 100 % си я харесва, но явно се срамува от нея и не иска да го признае.

Филипа и тя пише коментари във ФБ страницата. Въпреки злобните коментари към нея, тя много се харесвала като се гледа и смята, че се държи на високо ниво. Голяма позьорка е Фифито, заедно с Кристина и Дениз са на челни позиции. Всичко при тях е предварително обмислено и изчислено - думи, поведение, реакции. Шерминката и нея не я слуша главата и тя е позьорка, но сама си вярва в собствения филм и е една идея по - натурална в дивотиите си.
Не ми се търсят сега на Фифа коментарите, преди ден или два ги видях,  не помня вече. И тя не понася Йовица, както Шермин - Красимир. Не че Йовица е  цвете за мирисане, но Филипа го заблуждава, което не е ок. Същото прави и Кристина. На Дениз повече й вярвам, че харесва поне малко Виктор.

# 1 255
  • Melmak
Много съм съгласна с теб за Фифката. Хич не я харесвам.

# 1 256
Някой беше писал назад, че май е с перука и да си кажа честно - на мен също ми прилича.
Аз ли нещо не разбирам, но не виждам лепено, пък някакви разпадащи се екстеншъни, перуки. Виждам само едно дълго косище, безцветно, наръфано и неподдържано.

# 1 257
  • Melmak
И в сезона, в който беше преди Шермин пак имаше кофти коса. Седеше неестествено, но това за 2-3 години колко може да се влоши, не е истина. Не искам да се подигравам за кофти коса, защото съм преживявала опадане на коса 30-40%, обаче Шерминатора явно не знае какво да прави. Тия пирги, които висят не са нито красиви, нито привлекателни.

# 1 258
Фифи е малко превзета, но на фона на другите жени е направо цвете. Само тя, Дениз и Кристина не са се направили на пълни глупачки до сега. И може би Симона, но тя току що влезе.

# 1 259
  • Варна
Гледам повторение и да видим дали ще позная.

Стоян ще даде роза на Емили.
Той беше седнал на масата на терасата и ги слушаше като се обясняват Краси и Емили. Чу за рождения ден. Мисля, че той ще спаси Емили, за да може да се доизяснят двамата или поне ще бъде подтикнат от дългата Тушева ръка.

Общи условия

Активация на акаунт