🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 48 834
  • 1 610
  •   82
Отговори
# 1 260
И аз така си мисля. Мисля, че ако Пенко даде роза преди Валентин, ще я даде на Лили. В такъв случай за Валентин ще останат само Хени, Емили и Симона, а Стоян ще предпочете Емили.

# 1 261
Гледам я новата Хуни ли беше , на моменти ми е приятна , в следващият момент става адски груба ....докато избистря  , че са две новите девойки , чак като се събраха баш момите на скамейката:joy:
Близнаците мммм , пу за мене този от ляво

# 1 262
Гледам повторение и да видим дали ще позная.

Стоян ще даде роза на Емили.
Той беше седнал на масата на терасата и ги слушаше като се обясняват Краси и Емили. Чу за рождения ден. Мисля, че той ще спаси Емили, за да може да се доизяснят двамата или поне ще бъде подтикнат от дългата Тушева ръка.
На терасата Емили и Красимир не бяха ли сами?

# 1 263
  • Варна
Всъщност когато Краси каза на Неделчо, че Емили е травестит и той има знаеш ли какви клипчето, не е било, за да я унижи, а е било проява на ревност.

Така успя да пресече изоснови и в зародиш мераците на Неделчо.

# 1 264
Скрит текст:

Той беше седнал на масата на терасата и ги слушаше като се обясняват Краси и Емили. Чу за рождения ден. Мисля, че той ще спаси Емили, за да може да се доизяснят двамата или поне ще бъде подтикнат от дългата Тушева ръка.
Не, някой седеше на масата и стана и се изнесе по едно време. И аз се чудех кой е, защото не гледах внимателно.

# 1 265
Едно момиче може ли да получи роза от двама мъже или може само от един?

# 1 266
Едно момиче може ли да получи роза от двама мъже или може само от един?
Само от един.

# 1 267
  • у нас
Не, някой седеше на масата и стана и се изнесе по едно време. И аз се чудех кой е, защото не гледах внимателно.
[/quote]
Стоян Ву беше.

Всъщност когато Краси каза на Неделчо, че Емили е травестит и той има знаеш ли какви клипчето, не е било, за да я унижи, а е било проява на ревност.

Така успя да пресече изоснови и в зародиш мераците на Неделчо.
Веднага това си помислих, точно.

# 1 268
Скрит текст:

Мале, вярно бе, сега върнах да видя. Ехеййй, ами то на човека му стана неудобно като видя накъде отиват нещата и тактично се изнесе. Стоян е, да.

# 1 269
  • Melmak
Стоян беше, да!

# 1 270
Питате за любима двойка от предаването- ето на мен вече
Най-любими са ми Емка и Красьо!!!

# 1 271
Джанката яко форс започва след влизането на близнаците, има страхотен комплекс, защото е тапичка.

Според мен Симона или Хиени ще останат без роза, най-вероятно ще е Симона.

# 1 272
Абсурд Емили да си тръгне.

# 1 273
Със сигурност не е Емили - в промото се вижда покрай басейна на следващия ден. Хени също. Освен ако няма някакъв обрат в епизода, то изгонената трябва да е Симона.

# 1 274

https://www.instagram.com/annametusheva/

Някой беше писал назад, че май е с перука и да си кажа честно - на мен също ми прилича.
И перука да е, някой лев за по сполучлива да извади.
Не че човек заслужава да е без коса, те повечето с с екстеншъни там, но за жена която знае 5 езика, тежи 48 кг и е израстнала между три религии, пари за една прилична коса не може да извади...

Симона може да си ходи, мен ако питате и Хиени да вземе със себе си. Емили остава, кой ще пере в тая къща!!!

Общи условия

Активация на акаунт