🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 54 711
  • 1 722
  •   27
Отговори
# 1 455
Че и по-зле от шамари. Имаше някаква статистика как мъжете, които душат жена си е много по-вероятно да я убият...А тоя като я хвана тъй, вкъщи ако си бяха какво ли щеше да направи...

Емии.. такъв си го е избрала. Да си беше избрала някой веселяк лека категория като актьора. Нямам жал за такива.

От къде тръгна тази злоба, че не гледах? Женорята ли направиха провокацията с коментарите си или близнаците стъпиха накриво с някаква реплика?

# 1 456
Дами, знаете ли какво означава един мъж като хване една жена за шията по този начин?
Кой кого хвана? Нещо изпуснах с близнаците. Дечковци ми изглеждат. На едната визитка пишеше геодезист.
Шармин има ли някакво образование? То едно на ръка да знаеш уж 5 езика, но на какво ниво. И моят мъж знае 4 езика, но два от тях само на добро писмено ниво. 😀😀😀
Габриела бижутерката ми е най- сладка от всички. Намерих и фейса - много красиво родители има, особено майка и. Дано се отърве от това биче.

# 1 457
Близнаците ще разместят двойките. А как ще ги различаваме? Еднояйчни са?

# 1 458
От къде тръгна тази злоба, че не гледах? Женорята ли направиха провокацията с коментарите си или близнаците стъпиха накриво с някаква реплика?
От никъде! Ти като мъж, естествено първата ти мисъл е, че жените имат вина и не се държат "добре". Айде, моля!
Близнаците ще разместят двойките. А как ще ги различаваме? Еднояйчни са?
Единия е малко по-хубав и малко по-висок. И линията на косата му стои по-добре.

# 1 459
Бижутерката много си отива да е с близнак.
Красиви и двамата.

# 1 460
Жан Микеланджело я хвана Габриела, след като ѝ се скара за близнаците...Така и не разбрах тя с какво го провокира, ама то на насилниците и нищо им е достатъчно да ги провокира, така че...

# 1 461
Те доста са от Пловдив, може и да се познават. Нещо дочух да говорят за пари и часовници? Пак Шарминчето подпитваше.

# 1 462
Жан Микеланджело я хвана Габриела, след като ѝ се скара за близнаците...Така и не разбрах тя с какво го провокира, ама то на насилниците и нищо им е достатъчно да ги провокира, така че...
Щото си поднесе чашата за наздраве! Той и изсъска, тя му каза, че е възпитана и като дойде нов човек, му казва "наздраве".

Някой забелязал часовника на единия от близнаците. Краси изрази мнение, че е фалшив. А този на Дениз (бе как се казваше това момче?!) каза, че струвал 30 000 долара.

# 1 463
  • В Града на Липите
Аз пак съм назад, обаче да си кажа, че 99% съм сигурна, че от продукцията наредиха на Вальо да се извини и да си даде китката на Емили. Толкова нескопосано и с нежелание го направи, че нямаше накъде повече. Той сега се е фиксирал в Лили и си е въобразил, че има шанс Joy
Чудя се каква е тая вода, дето я пият Е и К, та така са се бъгнали. Тя се влюбва през пет минути, а той мазохистично си прецаква почивката. До близнаците още не съм стигнала. Grinning но чух думата валидация.

# 1 464
Италианчето Джан ми опротивя...
Баси комплексите и ревността!

Габриела не заслужава такъв първичен комплексар до нея!

# 1 465
Заплеснах се и не видях - Габриела направи ли нещо всъщност или Джани се ядоса заради едно “Здрасти”?

# 1 466
От никъде! Ти като мъж, естествено първата ти мисъл е, че жените имат вина и не се държат "добре".
Cherchez la femme Satisfied

Крисито много живна нещо. Open Mouth

# 1 467
Остана само Микелето да се изправи и да... препикае Габриела! Буквално! Joy

# 1 468
Щото си поднесе чашата за наздраве! Той и изсъска, тя му каза, че е възпитана и като дойде нов човек, му казва "наздраве".

Някой забелязал часовника на единия от близнаците. Краси изрази мнение, че е фалшив. А този на Дениз (бе как се казваше това момче?!) каза, че струвал 30 000 долара.
И после вика, че в семейството му жената била на пиедестал...Сигурно на пиедестал, заключена в кулата, да не я гледа никой мъШ. Ужасссссс

# 1 469
ПатлаДжан се размина с възможността да  подобри биографията си с красива жена, която да му роди красиви деца.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 00:05 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт