🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 47 644
  • 1 581
  •   99
Отговори
# 1 500
Продукцията няма да позволи насилие. Неслучайно улавят и ни поднасят и най-малкото опъване на жили на патладжана, забелязали са флаговете му. Ще получи и той една назидателна лекция като Пенко.

# 1 501
И Кристина се събуди.

# 1 502
Изпуснах кога Джани е хванал за врата Габриела, даже върнах и пак не го видях, дано в някой подкаст го покажат.

И аз го изпуснах. В началото при самото им влизане ли е?

# 1 503
Догледах. Заключение: Совите не са това, което са. Утре ще си дам 5-те стотинки, че нещо и аз се обърках. Спокойна нощ!
Изпуснах кога Джани е хванал за врата Габриела, даже върнах и пак не го видях, дано в някой подкаст го покажат.

И аз го изпуснах. В началото при самото им влизане ли е?
Думите при душенето от промото бяха: Спри да ме излагаш. А реално днес ги субтитрираха като фон на разговор при спуснати завеси в някое от общежитията. Габи май не му остава длъжна на Дон Жуан. Лека!

# 1 504
Те няма да го позволят, но навън ако останат заедно няма да има продукция която да го спира.
Той си позволява това отношение в национален ефир, а когато са само двамата?

# 1 505
Близнаците са много готини и определено им запари под Д-тата на повечето мъже.
Жалко, че сега ще си тръгват мъже - най-неприятните ми са вързани (Красимир и Валентин).

# 1 506
Няма как да останат заедно Габриела и този примат. Визията ѝ предполага, че тя е забелязвана и ухажвана жена, едва ли е допряла до венчавка с първия предложил ѝ.
Ще се усети в следващия епизод. Още повече той я контузи ли, изпусна ли я, направи нещо против волята ѝ.

# 1 507
Не знам дали продукциата подстрекава това поведение на Джан Микеле, но  ще кажа евала, че го показват за да видят всички млади момичета как изглежда отстрани насилието и какво не трабва да позволяват. Моментът когато изхвърли питието на Габриела, а после и поиска ръката, а тя я даде беше просто уникален. И гнусната му тържествуваща усмивчица...много поучителен момент.

# 1 508
Настръхнаха ми космите, докато даваха Микелето, продукцията къде спи?
Новите не ме кефят, нали ит бяха, а във визитките им друго пише.

# 1 509
Не знам дали продукциата подстрекава това поведение на Джан Микеле, но  ще кажа евала, че го показват за да видят всички млади момичета как изглежда отстрани насилието и какво не трабва да позволяват. Моментът когато изхвърли питието на Габриела, а после и поиска ръката, а тя я даде беше просто уникален. И гнусната му тържествуваща усмивчица...много поучителен момент.
Да, обаче от продукцията манипулират, защото слагат контекст на нещата, които ние не виждаме. Също така провокативно излъчиха реплики на Габриела към него, най-вероятно изрязани и как два пъти протяга ръка за питие към момчето зад нея. Какво е само те си знаят. Това в басейна беше, за мен, реакция на мъж, който първично се доказва като пехливанин на тепиха.

# 1 510
  • В Града на Липите
Поредно евала на сценаристите. Толкова много зайци извадиха от шапката си, а предстоят още. 14 ли бяха?
И на мен ми харесват близнаците. Дано разбутат малко тези измислени връзки. Много се надявам това красиво и търпеливо момиче да се осъзнае, че нещата загрубяха. Всеки е изревнувал понякога, но неговото е болест. За едно наздраве за добре дошъл направи ега си панаира.

# 1 511
Ако бях бащата на Габриела, досега щях да съм го набила този гном. Ужасно противен, дано го е зарязала.

# 1 512
Най-комплексирани за мен за Шармантна и Дон Мигеле- Алфредо- Италиано-Джулиано и последния да затвори вратата... "Дамата" не спира да се изтъква като развалена грамофонна плоча именно заради някакви комплекси от миналото. Човек, който има високо самочувствие няма нужда да натътртва неща, които не са невъзможни за постигане и т.н. Уж обидена на Краси, че я бил харесал само заради външния и вид, а тя не спира да говори за него..."Аз съм най-красивата....аз така, аз онака... Не знам каква комуникация търси тая жена. Само с глух човек би я имала. Тогава спокойно може по 2000 пъти на ден да му казва, че говори 5 езика и е най-най и да не му писне и да и завърти 1 цигански шамар и да се намести ченето. "Джентълмена" е ясно - комплекс от ниския ръст. Него няма какво да коментирам. Ако останат заедно следва общ профил във ФБ и ИГ и в БГ МАМА и т.н. Ще има да и звъни докато е вкъщи, тя ще му пуска казанчето в тоалетната за доказателство, а той ще и вика "Не се излагай, казанчета има навсякъде! Не си си домА, снимай ми серииния номер с календар до тебе, за да съм сигурен, че е нашето казанче. От домА! Вече не мисля, че само Емили не е централна. Даже на фона на други хора ми изглежда що-годе нормална. Само за "Ивайло" думи не намирам. Този ми счупи очилата направо.

# 1 513
Много интересно започва да става. Не мога да повярвам, но тук наистина се развиват ценни сюжетни линии.
Ха сега кажете от Емили и Шермин коя е за съжаление? Коя е лудата, жалката...

# 1 514
Близнаците са малко като Хуан Пабло и Габриела: Единият тръгва да говори, а вторият авторитарно си слага ръката на рамото му и с усмивка казва, че брат му не прав.

Общи условия

Активация на акаунт