🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 47 547
  • 1 579
  •   87
Отговори
# 1 545
Аз не разбирам какво е това настояване от страна на Шерминката да и се ровят в живота, да я питали, разпитвали и не знам си какво. На мен ми е неприятно да ме разпитват все едно съм на интервю за работа. Който иска да ме опознае нека го направи постепенно, полека, да ми даде възможност да се разкрия пред него, а не юруш на черешата. Аз не питам, само слушам, хората сами си казват, а и се показват какви са, не се натоварвам с инфо, което така или иначе ще получа когато му дойде времето и когато реша, че си заслужава. Не си товаря мозъка с излишна информация. В неизказаното се крие много повече отколкото в празните брътвежи. Избягвам да разкривам какво мисля по дадени въпроси, за да дам възможност отсрещната страна да сподели своите виждания без да е обременена от моите и без да иска да се съобрази с тях и така да изпадне в "неискреност" в опит да се доближи до мен и да се "окаже", че мислим еднакво.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Стоян Ву избра Хени, защото в единия им разговор тя разчупи опаковката си и нещо се просълзи, подсмръкна, показа, че под повърхността се крие същност, която е чувствителна и може да бъде наранена. Мисля, че затова избра нея, а не Симона, която подходи неправилно в желанието си да получи роза и да остане. Искам, искам, искам и съм готова от всеки да приема, само и само да съм там още малко.

Дон ЖуАН Микеле е болестно ревнив и която го вземе ще се вкара в адски капан. Такива хора трябва да се лекуват, защото извън патологичната си ревност може да са чудесни хора, работливи, отговорни, обгрижващи, но включат ли на режим "ревност" става нещо страшно. Имам пример в родата и знам за какво говоря.

# 1 546
Аз не знам коя ще го вземе тоя! Габриела нещо се е чалдисала за момента. Не може да е толкова загубена и дори сред тези малко на брой мъже, всеки един по-хубав от Хъмпти Дъмпти, да избере него! (Ивайло не го броя в никоя класация, той е извън стандартите) Скоро ще прогледне и ще се отърве.

# 1 547
Шермин е от хората, които се утвърждават тъпчейки някого. Много често срещана житейска стратегия. Те си избират именно човек, когото смятат за далеч под нивото им за да могат да изпъкнат на неговия фон. Той пък седи и търпи щото е изманипулиран, че щом такъв хай левъл човек го е избрал, значи и той струва нещо. Тези хора се надушват и си пасват като ключ с ключалка. Както се надушават и агресорът и жертвата. Та тези две връзки макар и най-токсичните като нищо могат да оцелеят много дълго.
Е разбира се ,че иначе ще са два остри камъка и брашно дълго няма да мелят,като е сега Шермито и Красимир.

# 1 548
  • # супернатурална #
Защо обявяват единия брат за геодезист, като в страницата им пише, че и двамата са следвали геодезия, но са прекъснали? Достатъчно са готини, та нито на публиката, нито на жените вътре да им пука с какво се занимават. И без това повече от половината там едва ли знаят какво означава. Най-много онази с петте езика да си го преведе като "земен човек".

# 1 549
Стоян Ву избра Хени, защото в единия им разговор тя разчупи опаковката си и нещо се просълзи, подсмръкна, показа, че под повърхността се крие същност, която е чувствителна и може да бъде наранена. Мисля, че затова избра нея, а не Симона, която подходи неправилно в желанието си да получи роза и да остане. Искам, искам, искам и съм готова от всеки да приема, само и само да съм там още малко.

Хени в началото не ми направи добро впечатление, може и да е поза тази нападателност, настъпателност, категоричност в подхода към мъжете.
Наистина се разчупи образът ѝ, но искрено и против желанието ѝ, това улови Стоян.
А и тя умее да води смислен разговор при точен събеседник. С Петър се получи и диалогът им, комуникацията, направиха добра взаимовръзка.
И по време на срещата им забелязах, че тя има жестоко тяло. Много стегнато, стройно издължено тяло, без никакви друсащи се набухватели по него. Със зеления клин беше впечатляваща.

Докато Симона направи много глупав опит да разчувства мъжете със смешните си вежди правоъгълници като ги нацупи. Загрозила се е в лицето по всякакъв начин и с муцките, които прави става комична.
Много има да работи по себе си, докато почнат да ѝ се получават по начина, по който ги желае.

# 1 550
Знаете ли как ще ги излъчват следващата седмица, пак ли ще е всеки ден?

# 1 551
В програмата пише ,че отново ще го излъчват всеки ден до петък ,а на гърба му ще върви Брадъра.

# 1 552
  • Варна
Сега изгледах епизода.

Повече няма да съжалявам за косата Шушана. Да наречеш другите жени грозотии и дрипли е прекалено. Значи и приятелката й Габи, която я защити е грозотии и дрипла, щом си има вече мъжка "половинка".

Джанката не е италианец. Той е турчин, но от най дълбокия Анадол.

Близнака с бялата риза нарочно ще се намеси между Джанката и Габриела. Първоначално е така напук, ще видим после дали ще прерасне в нещо. Всъщност този ли близнак е по намахания от двамата, по малкия?

Емили, е няма такъв образ просто! Любимия ми участник вътре. Тя реагира и разсъждава обратно на останалите 99% от хората.
Като момиченце в детската градина. От днес няма да си ми вече най добра приятелка, от днес друга ще ми е най добра приятелка.
Много ми е интересно как изразява благодарност плътски. Как опознава мъжа първо плътски. Обратното на останалите хора.
Май, май Емили беше толкова щастлива, защото въпросната нощ е било прането с Краси. Тя му каза да се скара със сватбата си, за да си по играят и Краси направи точно това. Шушана му даде пореден повод. Емили е щастлива, че остана в шоуто, защото там все още е Краси.
Аз не знам тя дали е способна да прави схеми и дали вече използва Валентин, за да накара да ревнува Краси.

# 1 553
А какво става ако се заформи хомо двойка, примерно Лили-Хени?

# 1 554
А какво става ако се заформи хомо двойка, примерно Лили-Хени?

Любов в рая е, всичко е възможно Grinning

# 1 555
Ами това е Любов в рая, не се уточнява каква любов е и между кого, между какви индивиди, важното е любов да има. Проблема е с розодаването и еднополовите двойки ще изпаднат от класацията, но пък е важно любов да има, щом се намерят, оставането е само за престиж дет се вика.
Пп Писали сме заедно с Рея. Grinning

# 1 556
Да де, но как ще се оправят с розите?

# 1 557
И аз мисля, че Емили задкулисно атакува и общува с Красимир, а за заблуда флиртува отново с Глупчо Наргилев. Абсолютно ѝ е все едно какво плещи, за да отклони вниманието на групата.
Най-непредсказуемият елемент влизал в реалити наред с Ирина Флорин в брадъра.
И онази я навиват, съгласява се с доминантната група, после прави каквото си знае и гласува както си иска. А за капак на сериозната си външност се беше качила да танцува на масата по сутиен.
Абсолютно неуправляеми свободни електрони.

# 1 558
  • Варна
До колкото разбрах той се издразнил от това, че тя казала при запознанството с близнаците "Приятно ми е", а той ако бил се запознавал с нова щял да каже "Приятно ни е".
Точно от това тръгна.
И как само я работи по тънката лайсна. Тя била на пиедестал. Разбирай, друг като мен който толкова много да те обича и носи на ръце, няма да срещнеш.

# 1 559
Триъгълника Емка, Наргилиста и Красьо май е по сценарии. Нали Емка щеше да се насочи веднага към братята, тя все на свежа кръв налита, а сега си седи и си блее. Всички дами ги отразиха, само Емчето гали гларуса по вратлето .

Общи условия

Активация на акаунт