🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 49 336
  • 1 623
  •   92
Отговори
# 1 560
Даже този муньо комплексарски Мигеле каза: приятно ни е казах. И то с тон, на близнака.
Мега мега противен.
Габи каза, че в плаши, силно се надявам това красиво момиче да се дръпне. Дано не е възпитана: ама какво ще кажат хората, как ходи от мъж на мъж.
Дъщеря ми снощи заспа, ни специално ще й пусна от какво трябва да се пази. Нагледно .

# 1 561
  • Варна
Искам само да вметна, че внимателно наблюдавах кой слага лед в чашата на Габриела и това беше доктор Пи.

Неговите ръце не се виждаха в кадър, но ръцете на близнака се виждаха.
С дясната ръка държеше розова чаша, лявата в джоба.

# 1 562
На Шермин манията й е някой да говори с нея все едно е на интервю - само да стои и да я пита, а тя да говори, да говори, да говори за себе си. Изобщо не я интересува какво ще й говори човека отсреща - за нея е важно само тя какво ще каже, защото е много важна, интесен живот е имала и има много да разказва. Явно се е надявала да разкаже целия си интересен живот пред камерите и сега я е яд, че не й се дава такава възможност.

# 1 563
Ако Шермин искаше някой с когото да води интелектуални разговори нямаше от раз да хване Краси, на който му личи от километри на какви разговори е способен. На нея и трябва точно такъв като него за фон

# 1 564
Надявам се Габриела да има брат или баща на място, да му наместят чакрите на тоя покемон Джани Моранди..

P.S. Някъде из фейсбуците ми се мерна Грозденка от "Гривните".. Виктор на Дениз се пробвал и при нея, ама нещо не се получило.. Hug Innocent

# 1 565
Ако Шермин искаше някой с когото да води интелектуални разговори нямаше от раз да хване Краси, на който му личи от километри на какви разговори е способен. На нея и трябва точно такъв като него за фон

Всъщност Краси много леко и спокойно говори с Емили, с мъжете е разбираемо, но с Ана…грам не го интересува, само да върви напред е. А тя го избра , заради часовника.

# 1 566
Ами това е Любов в рая, не се уточнява каква любов е и между кого, между какви индивиди, важното е любов да има. Проблема е с розодаването и еднополовите двойки ще изпаднат от класацията, но пък е важно любов да има, щом се намерят, оставането е само за престиж дет се вика.
Пп Писали сме заедно с Рея. Grinning

Може по време на розораздаването от страна на жените, Лили да извика Хелия. Е тогава ще ударят рейтинга на предаването в тавана Grinning

Близнаците са страшни сладури - особено по-големия. Хубави, високи, стройни момчета. Влизането им беше толкова добре режисирано, че ефекта беше ТОП. Аз си ги представям единия с Криси, а другия с Дениз или Габриела.

Дениз изобщо не си я представям с Виктор. Този е страшен ръб. Жена Лъв с мъж Дева е адски трудна комбинация. Обратното (мъж Лъв с жена Дева) е доста по-възможно да се получи. Ако се преоринтира към един от братята ще е много по-добре.

Много, много ми се иска да се получи нещо между Габи и Калоян. Страшно са ми симпатични двамата, като двойка. Изобщо не очаквах, че може толкова различни хора, като характер, така добре да се допълват.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 11:17 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 567
Ааа да Габи и Калоян. На нея и омекнаха дори чертите на лицето от какво е с него.
На нея и трябва точно такъв добър, лоялен човек , да я уравновесява. А на него- нейната лудост.
Хареса близнаците, изненадана съм, че не ги познава, но мисля че тя не би предала Калоян

# 1 568
И аз съм си харесвала охранител, но съм си казвала: “Не, не, не, върни се към реалността “ Добре де, Шерминче, какво му е на охраната? Погледни душевността му, може би е раснал сред 3 религии, може би владее 5 езика…
Откраднах този коментар, но мисля че е точно на място👌.

# 1 569
  • София
Хени е много груба и агресивна, липсва ѝ мекота, ситуациите, които разказа във визитката въобще не са за хвалене.

Трябва спешно да вкарат и нови адекватни жени, Стоян скучае, а има потенциал, близнаците също, те имат шанс и с досегашните, но двойките ще се подразбутат, ако има и нови жени.

Петър ми се струва хлътнал по Криси, но тя е студен човек и смятам, че дори и да се хване с някого от близнаците ще е същата, носи си я тази маниерност и пести усмивки и целувки.

# 1 570
Тази седмица гледах отчасти, само снощния епизод гледах от край до край, та ще коментирам основно него.

Тази Хени ми е много неприятна, има много злобно излъчване, самото и лице изглежда така. Ако Симона не си беше просила така розата, мисля че имаше по-голям шанс да я получи, това и изигра лоша шега.

Валентин е абсолютно дъно, цяла седмица го доказва. Чак ми дожаля за Емили. Тя щастлива, че са се "сдобрили". Той - "Не мога да я понасям тая". Ясно е, че и даде роза само за да си гарантира същото и от нея, и да остане още малко на почивката.
Дениз и Виктор са ми сладки, личи си по погледа им че наистина се харесват един друг. Не знам защо е това неодобрение към Виктор (както споменах не съм гледала много последните дни епизоди), на мен ми е симпатичен образ, има много добър изказ. Дениз също показва напредък от първи сезон, доста обрана е в изказ и отношения.
Шермин ме дразни все така, зачовам да съжалявам Краси.
В Калоян и Габи виждам потенциал, сладки са ми заедно и много са много хармонична двойка. Мисля, че може да им се получи.
Близнаците са големи сладури на пръв поглед, но да ги видим и тях.
Джан Микеле много ме напрегна в снощния епизод. Това поведение е абсолютна патология и буди сериозни тревоги. Подобен скандал, защото половинката ти поздравила друг мъж... Изключително комплексиран мъж, който знае че е далеч под нейното ниво, затова се напряга така - знае, че тя всеки момент може да го отхвърли заради нещо по-добро, и започва да я "мачка" психически и да и прави подобни сцени. Ако бяха навън можеше и да я ошамари. Дано Габриела се осъзнае, и да го прогони. Много е красива и приветлива, като цяло ми е най-симпатична от жените, и се надявам да се отърве, не заслужава този псевдо мъжкар да я тъпче.

# 1 571

Тази снимка била стара, тоест отпреди снимките на предаването. Значи са се познавали Анчето и Лили от скъпата боя Wink

# 1 572
  • София
Не знам как ги виждате Калоян и Габи заедно. Между тях няма грам химия. Те са повече близнаци от близнаците.

# 1 573
  • София
Определено стана раздвижване с влизането на близнаците. Даже се замислих, че би бил интересен оригинален Ерген с тях. Но и сега ще има интрижки. Кристина наистина живна, според мен Петър й е само за разговори и тн, не го харесва наистина. Той пък е забавен и готин, да си намери друга. Кристина всъщност, сега като я дават повече, разбирам защо не продължи в предния сезон. Тя не е от жените, които ще свалят звезди и ще реват за мъжко внимание, като Благовеста например. Би била идеалната мома - ледена кралица, за чието сърце се води състезание. Микеле е много плашещ, Габриела си му го каза, въпреки че после се поправи, че я е срам от поведението му повече. Да бяга надалеч от него. Надявам се да направят нещо от продукцията, с което да покажат че не е правилно това, както стана с доктора и расизма и имаше публичен линч за Валентин и обидите върху Емили. Предполагам, че са го накарали да се извини, защото на синхроните той все едно търсеше одобрение - "добре ли го казах". За Симона не ме е яд много, не харесвам такова поведение, веждите й ми бяха трудни за гледане също. Това, че хареса Краси най-много я прави безинтересна. Но всички, които влизат по-късно са малко прецакани. Сега реално само Лили и Хени имат шанс с близнаците. Другите не вярвам да са достатъчно смели да се разместят. Габи в очите ми прилича на Натали, сигурно съм единственото куку, което го вижда така. Тя си е хубава, само ужасните устни, която не намирам за по-малки от преди и дините, които си е монтирала, развалят вида й.

# 1 574
  • Варна
И аз не ги виждам заедно Дениз и Виктор.
Той за мен... Нещо има под повърхността, което не е добре. Мисля, че психически тормози жените също. Мисля, че има странни сексуални фетиши и нестандартни предпочитания.

Доктор Пи май е доста зиморничав за мъж и затова има бъзици 😁😁😁

Орлин вече си мисля, че е латентен гей, който не го осъзнава или осъзнава, но абсурд да разочарова семейството си с познанието, че кметския син е гей.
И затова ми хрумва, че Лили или знае, че Орлин е гей или го подозира и затова е абсолютно убедена, че той не се представя за такъв какъвто е. Може да е намесено и харесване от нейна страна на Натали.

Общи условия

Активация на акаунт