🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 48 481
  • 1 603
  •   84
Отговори
# 1 575
Валентин е абсолютно дъно, цяла седмица го доказва. Чак ми дожаля за Емили. Тя щастлива, че са се "сдобрили". Той - "Не мога да я понасям тая". Ясно е, че и даде роза само за да си гарантира същото и от нея, и да остане още малко на почивката.
Трудно ми е да преценя тази ситуация, защото Емили вятър я вее на бял кон… Но подозирам, че прие розата и започна пак да се натиска на Валентин, за да предизвика реакция в Красимир.

Между Калоян и Габи виждам химия, особено по време на розораздаването. Габи се изчерви и гласът ѝ стана много мек.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 11:57 от Lilly_85

# 1 576
Майка ѝ на Шермин е българка, баща ѝ е турчин. Втория мъж на майка ѝ е евреин. Третия пак евреин, но от турски произход. Много си омешала информацията за "дубайската принцеса"...
Но тя всъщност се казва само Анна.  Презимето й е Шермин, очевидно така се казва баща й. И реално, по паспорт е: Анна Шермин Метушева. И изобщо не би било редно да използва името на баща си за свое (като псевдоним едва ли не), но нали е решила да се преди на интересна и да парадира...

# 1 577
Дениз не се влияе от външен вид, че едната само визия на близнаците да я разконцентрира.
Тя е видяла и била с всякакъв тип мъже, водещо ѝ е единствено спокойствието с импониращ ѝ партньор, а някакъв привлекателен самец, би могъл да бъде използван само като примамка за валидиране пред горенаписания.
Да цитирам мнението на една  потребителка, което прочетох преди време и страшно ми хареса - ...И с по-красиви сме били и с по-грозни сме...си лягали, но като намериш точния всеки интерес към нов отпада.. , /перифразирам по памет/. При Дениз това е положението, преситена откъм външното, нагонът ѝ е подтиснат, а и аз предполагам, че го е ползвала единствено за изкачване в по-висока социална група. Умна е, даже повече отколкото е дръзка. Тя си търси сериозен партньор, а и вероятно има с какво да го задържи. Изключвам секса, защото това е времеви технически инструмент, няма статут на   дългосрочна примамка освен ако не си последната жена на света.
Говоря на база факта, че все пак е била държанка на Ицо Стоте манекенки, а там нивото е било високо. Предвид индиректното ми познанство с жена, която е била негова обгрижвана приятелка, паралелно с доста други, с високо образование, добра професия и тн, без  финансова нужда, единствено екстрата мъжко внимание.  
И в съревнование с подобни жени, предполагам Дениз е наистина с някакви специални лични качества, за да се позадържи там.
Което ѝ е повлияло да търси ниво, без да го парадира и изисква като Шермин.

Габи и Калоян са съвместими единствено в рамките на формата. Той изглежда много добре, не е просто момче, сега тепърва ще възмъжава и оформя вкуса си за жени. А внимание към него няма липсва.
Габи отсега си личи как започва да губи във физически план. Загубила е свежестта в тялото от предишния сезон, набъбнала е, има фигура на леля вече. При нея май спортът се изразява само в натоварване на темпоро-мандибуларната става.
След две години контрастът помежду им ще бъде още по-очебиен . Както и засиленото женско внимание към него.
 И това ще бъде повод за ежедневни  конфликти, колкото и да се прави Габи на непукист.

Неслучайно хармоничните двойки си приличат и визуално.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:24 от проксима

# 1 578
Баща ѝ не се казва Шермин обаче, а Мейди Метушев. Майката се казва Таня (фамилията не я помня, но си е българска). Поне така пишеше преди време във форума (за баща ѝ - майка ѝ има ИГ и името е потвърдено).

# 1 579
  • София
На мен ми се върти в главата, че беше казала, че има два лични имена, но предпочита първото си - Анна. Може и да бъркам, минаха няколко години от предишното ѝ участие.

# 1 580
  • Варна
Сетих се още казано нещо, което увисна във въздуха.

На банкета с въпросите, след въпроса има ли фалшива двойка и имитиране на отношения, Емили вкара "и имитиране на оргазъм!".

Тогава джанката й каза нещо, не помня какво и тя му отговори "точно ти ще разбереш малко по късно тази вечер, че не ги казвам случайно" или нещо много близо по смисъл.

Да не се окаже, както с летището, че Емили отново е казала нещо с конкретна умисъл.

# 1 581
И аз съм си харесвала охранител, но съм си казвала: “Не, не, не, върни се към реалността “ Добре де, Шерминче, какво му е на охраната? Погледни душевността му, може би е раснал сред 3 религии, може би владее 5 езика…
Откраднах този коментар, но мисля че е точно на място👌.
Ама не така! Племенникът ми беше охранител в дискотека и учител по физическо. Нормален млад мъж с красива жена и семейство. Да, голям, здрав, всяващ респект, но той е завършил спортна педагогика, не живее само от мускули, има и акъл. Та не професията прави човека.

Дениз и нейния моментен избраник за мен нямат бъдеще. Този е досаден като баба каквито са мъжете "деви" всъщност. Просто покрива напълно чертите, характерни за мъжете от зодията.

# 1 582
Баща й не се казва “Шермин” хахаха, това тя си го е добавила.

# 1 583
Според мен Габи си харесва външно Калоян, а на него пък му допада, че тя е на негова страна. То в тяхната двойка тя е водещата сила. Според мен с Натали така или иначе трудно щяха да им се получат нещата, защото на нея не й хареса слабостта в него или поне това, което тя е видяла като слабост. С Орлин повече се смееха заедно, той й е по-забавен и интригуващ. Нищо, че отстрани и двамата малко меланхолични изглеждат. Докато при Калоян като че ли няма много хумор и е леко предвидим в разговорите. Та сега с Габи са си добре, защото тя е тази, която движи нещата, по-остроумна е и има някакъв баланс. С Натито щяха да заспят съвсем, ако тя го беше избрала.
Този ДжаМ Микеле, като се сетя за него и брадата му, и пак ме хваща яд за другото Габи

# 1 584
Аз имам друг спомен, мисля че Шермин идваше от първия мъж на майка ѝ. Така де, след баща й.

# 1 585
Ако си го е измислила (като никнейм/псевдоним) е друго. Но принципно "Шермин" нищо чудно да е от онези унисекс имена, които традиционно ги има в турския език. И Дениз е име, което се ползва поравно и от мъже и от жени. И Рейхан и т.н.

С две думи... тя си е Анна и това е. Всичко друго са измишльотини.  Като в другото предаване: Чефо... Ама какъв Чефо, какъв Чехо, човекът се казва Стефан Grinning Всичко друго е  приумици, ей така, да се правят на интересни.

Аз имам друг спомен, мисля че Шермин идваше от първия мъж на майка ѝ. Така де, след баща й.
И аз имам такъв спомен, защото в предния сезон, където участваше, тя каза нещо такова. Или в Надкаста да го е казала, върти ми се нещо такова. Не твърдя нищо.

# 1 586
Точно, бях останала с впечатлението, че той е паралията, който я е отгледал.

# 1 587
Шермин пише, че е женско име. И като се потърси в Гугъл, всички резултати, които излизат, са на жени. Проверих дали има мъжка версия на името и отговорът е “не съвсем”. Има Шерхан, Шерзад… Може би е преобразувала едно от тях на Шермин.

# 1 588
Явно ситуацията може би е нещо такова: тя си е Анна, майката Таня, бащата-турчин е Мехди, пастрокът-израелец (евреин) е Шермин и тя си прави комбинация, за по-интересно се представя като Анна-Шермин. В предния сезон на "Ергенът" се представяше само като Шермин.

Абе да е жива и здрава. Важното е да е добър и стойностен човек. Ама не дава такива признаци засега Grinning

# 1 589
Втория мъж на майка и също е турчин. Турчин евреин.

Общи условия

Активация на акаунт