🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 58 554
  • 1 804
  •   54
Отговори
# 1 650
джанката ми е грозен от ден първи, особено в профил.
Прилича на влечуго:laughing:
Точно на влечуго прилича. Нисък, набит, злобен, грозен и комплексиран. Animal Crocodile

Относно бройките на близнаците, мисля че се поизхвърлят с цифрите. Има дами във формата, които могат да ги бият по бройки. LaughingLaughingLaughingLaughing

# 1 651
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.

# 1 652
Виж Шермин например, светът се върти около нея и другите съществуват само за да задоволяват прищевките й.
В момента когато някой се провали в тази роля, бива изхвърлян без обяснение.
Много упорито се опитва да направи такова внушение, но съм убедена, че не е така. Напротив, прави много компромиси със себе си и достойнството си, за да ѝ поддържат начина на живот, но ѝ е писнало и сега търси обратното. Добре, обаче не става хем да не правиш нищо, хем да мрънкаш, хем да изискваш всичко и да тънеш в лукс. В промото за следващия епизод се видя, че нахокваше Красимир, че не се представя добре на физическите игри. А преди два епизода му мрънкаше, че иска да отиде да тренира, вместо да прекарва време с нея. Ха̀ сега де - така или иначе?!

# 1 653
Ми, той младежът с тоя часовник може и повече от 200 да е привлякъл. Затова го е сложил – да не му се налага да парадира.

# 1 654
Ми, той младежът с тоя часовник може и повече от 200 да е привлякъл. Затова го е сложил – да не му се налага да парадира.

Колите не могат да ги внесат, затова по часовниците ще ги оценяват Grin
Нормален човек няма да смята колко струва часовника на някой, който току-що е срещанл.
Тук си имаме работа с болни мозъци.

# 1 655
Да не стане само като с на Рупецова скъпите бижута, които се оказа, че са взети назаем? 😁

# 1 656
Да не стане само като с на Рупецова скъпите бижута, които се оказа, че са взети назаем? 😁

Това са стари номера.
Алчните очички лесно се лъжат, и до полунощ работата трябва да е отметната, защото след това каляската става тиква Simple Smile

# 1 657
Това за Рупецова не го знаех - за взетите назаем бижута. Откъде се разбра?

# 1 658
Синджирите и не бяха ли от бившия?

# 1 659
Това са стари номера.
Алчните очички лесно се лъжат, и до полунощ работата трябва да е отметната, защото след това каляската става тиква Simple Smile
И Шерминаторката май е така. Бижутата - Ван Клиф (уж), но роклите от Шейн, а балатумът у тях на 20 години… Не се връзва.

Неви86, сестра ѝ изцепи това в ефир, още докато течеше сезона - че бижутата били нейни. Като отиде в Шри Ланка, подметна нещо от сорта на “А, чудих се къде ми е колието” и погледна към врата на Даниела, а втората не отговори и смени темата. Не знам коя от двете лъже.

# 1 660
Петър изобщо не ми харесва, има нещо ехидно в този човек. Юристката го забеляза и затова е толкова сдържана, не е глупава.
„Умни брюнетки с добра обща култура“, на Шармин й трябва само една боя за коса и е готова, това са "стари пари" от Пловдив Simple Smile

Красива брюнетка е Габриела. За умна, предвид парниковото ѝ закриване от Стероида, няма как да преценим.
Поне дано някой от близнаците я нацели и успее да се измъкне от орбитата на италиано-турския мачо. И да не станат двойка, поне да се отдалечи на безопасно разстояние.
А Шермин, че се титулува умна, не значи че е факт. Тя се има и за красива, но никой от мъжете не ѝ го е казал, извън Краси, под огромния ѝ натиск това да се повтаря.
Подобното привлича подобно, няма как с този си вид да привлече професор. Привлече точния за нея.

# 1 661
Кака ви Данче в класация Joy

# 1 662
  • Варна
Всички, които са от Пловдив със сигурност се познават, айде, айде, ко се праят.

Аз не помня кой от къде е. Може ли някой да ми припомни?

Нямаше ли клюки, че последния на шушана, някъв мноу дърт, май пак от Пловдив?

# 1 663
Неви86, сестра ѝ изцепи това в ефир, още докато течеше сезона - че бижутата били нейни. Като отиде в Шри Ланка, подметна нещо от сорта на “А, чудих се къде ми е колието” и погледна към врата на Даниела, а втората не отговори и смени темата. Не знам коя от двете лъже.
Неее, опитаха се да метнат Марто, че колието на Даниела и го е подарила сестра ѝ, а не че е на сестрата.

# 1 664
Е, за какво да мятат Марто? 😁 Той каза, че ако спре да ги носи, ще ѝ купи по-хубави.

Общи условия

Активация на акаунт