🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 59 924
  • 1 819
  •   64
Отговори
# 1 665
Шермин е същата като Дениз, само че в по-международен формат.

Защото знае пет езика. 🤣🤣🤣

Аз това за 200- не бройки някак не го вярвам да го е казал близнакът. А визитките знаем колко режисирани са. Пък и не влизат в “Стани богат”- такива неща иска да чуе средностатистическият уважаем зрител. 😊. Но пък и не очаквам млади мъже с тяхната визия, възможности и часовници 🤣 да са с ореол на морални проповедници.

# 1 666
Е, за какво да мятат Марто? 😁 Той каза, че ако спре да ги носи, ще ѝ купи по-хубави.
Идея нямам защо, но това беше разговора.

# 1 667
Дениз не си обижда мъжо. Дениз е грамотна и наистина чете, Дениз няма корекции, Дениз не се срамува да се показва без грим, Дениз има завършено образование, Дениз гарантирано говори три езика. Далеч е от класата на Анна Метушва-Сюнет.

# 1 668
Това са стари номера.
Алчните очички лесно се лъжат, и до полунощ работата трябва да е отметната, защото след това каляската става тиква Simple Smile
И Шерминаторката май е така. Бижутата - Ван Клиф (уж), но роклите от Шейн, а балатумът у тях на 20 години… Не се връзва.

Неви86, сестра ѝ изцепи това в ефир, още докато течеше сезона - че бижутата били нейни. Като отиде в Шри Ланка, подметна нещо от сорта на “А, чудих се къде ми е колието” и погледна към врата на Даниела, а втората не отговори и смени темата. Не знам коя от двете лъже.

Сестра й лъжеше тогава. Правеха на балама Мартин, защото той не спря да мрънка за колието от бившият й и скалъпиха тази история сестричките…

# 1 669
Дениз не си обижда мъжо. Дениз е грамотна и наистина чете, Дениз няма корекции, Дениз не се срамува да се показва без грим, Дениз има завършено образование, Дениз гарантирано говори три езика. Далеч е от класата на Анна Метушва-Сюнет.

Така е, но няма как да избяга от лошата слава на леко момиче. Дори и да не е била такова.

# 1 670
Хайде, сега ореол ще и сложите на Дениз. Наистина има прогрес, беше си онлифенсърка и златотърсачка - сега се е ошлайфала и остаряла и се присетила за семейство и деца.

# 1 671
Хората много лесно прощават...

# 1 672
Никой не ѝ слага ореол, но поне се опитва момичето, реално не сме я чели с лошо отдавна и човек може да се промени. Тя дори тогава, лично според мен, не беше тоталщета. Имаше злобни изблици, факт, но не е била нито разюздена като Гергана и Венетка, нито тъпа като Сашка.  И пак казвам, дори в Левски Ге, е била според това, което гледам, една от много малкото адекватни вътре.

# 1 673
Дениз просто не е комплексарка, според мен това е основното. Не може да промени миналото, иска да се промени, абсолютно е по-добре да не съжаляваш за миналото си, това е една огромна дупка, в която може да изпадне човек, когато се е променил и иска да върви напред, но се тормози само с минали неща.

# 1 674
Хората много лесно прощават...
Аз лично нямам какво да ѝ прощавам, защото нейното минало не ме засяга.
Това, което представя във формата сега, ми харесва и предпочитам пред разни глезли, принцеси, джУконди и прочие..
Най-важното е, че има характер и се отстоява.
Относно първи сезон и отношението ѝ към Александра, смятам и тогава, и сега, че тя напълно си го заслужи.

# 1 675
Дениз просто не е комплексарка, според мен това е основното. Не може да промени миналото, иска да се промени, абсолютно е по-добре да не съжаляваш за миналото си, това е една огромна дупка, в която може да изпадне човек, когато се е променил и иска да върви напред, но се тормози само с минали неща.
Мацката няма дори силикон, а е има бол възможности да си сложи. По-малко комплексарка е от мен.

# 1 676
Хайде, сега ореол ще и сложите на Дениз. Наистина има прогрес, беше си онлифенсърка и златотърсачка - сега се е ошлайфала и остаряла и се присетила за семейство и деца.
Дениз изглежда видимо амортизирана и с, и без грим. Жоро Игнатов до нея изглежда като лапнал тийнейджър.
И на Калоян не виждам какво му е хубавото. Няма лоши черти, но е флегма, а това убива всякакъв женски ентусиазъм и външният вид остава на заден план.
А малката лигла как се поласка, че вече я наричат "кметицата"! Моме, къде са ти екстеншъните в последния епизод?

# 1 677
Мацката няма дори силикон, а е има бол възможности да си сложи. По-малко комплексарка е от мен.
Абсолютно, за мен си е похвално в тези среди и с тези възможности да не се пипнеш, когато отвсякъде си бомбардиран с това от години.

# 1 678
Чак пък похвално.. Може да се страхува, може да се харесва с малък бюст (че даже и стегнат). В лицето вече се вижда повяхналост, а е доста млада все още..

# 1 679
  • Варна
Къде видяхте Виктор, че прилича на лапнал тийнейджър?

Доволно си плете кошницата и той. Схеми в главата има 100.

В лице е минал и подминал тийнейджър. Има си бръчки и още как.

Общи условия

Активация на акаунт