🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 64 335
  • 1 921
  •   44
Отговори
# 1 875
Чудя се как досега никой не попита Виктор що е това на гърба му. Аз бих ако съм там
Доколкото помня в първия епизод го питаха, той каза, че си падал по садо-мазо.
Садо мазо и девственици... Grinning

# 1 876
И Орлин скастри кметицата за гривната от бившия… но дон Пабло направо…
Може бижутерската да е една от тези 200 жени на близнака?

# 1 877
  • густо майна Филибето
И Орлин скастри кметицата за гривната от бившия… но дон Пабло направо…
Може бижутерската да е една от тези 200 жени на близнака?

Мда, може да е забелязал нещо в езика на тялото, поглед, нещо, което ние няма как да забележим. Иначе да изперка само от нечие присъствие ми изглежда прекалено.
 Натали и тя една певицааа.... Като Кметския. Simple Smile

# 1 878
Според Туджаров Джани се познава с близнаците отвън и има някаква кофти история особено с единия. Бил се наежил още с влизането му. А Габриела основната и емоция дотук в предаването е срам. Може би и малко страх. Трябва някой истински мъжкар да я спаси от тоя психопат.

# 1 879
Благодаря за темата.
Не мога да смогна на всички предавания и теми.. Добре, че ДиК свърши, оставам на Ергенът и Брадъра.

Повечето участници са ми симпатични, дори и Емили.
По-лесно ми е да кажа кой не харесвам - Дениз.

# 1 880
  • София
Той си пада по садо-мазото ама май тези татуси изобразяват белезите на Христос. Ако не се лъжа Туджаров го обясни ама не помня точно. Самият Виктор щял най-добре да си го обясни, когато им гостува.

# 1 881
  • у нас
Е, как пък все се познават като влязат? От цяла България, избрали такива дето не се понасят или са имали взимане-даване.

# 1 882
Чудя се как досега никой не попита Виктор що е това на гърба му. Аз бих ако съм там
Доколкото помня в първия епизод го питаха, той каза, че си падал по садо-мазо.
Садо мазо и девственици... Grinning
Оф..гледал е '50 нюанси сиво' и се припознал в Кристиян Грей.

# 1 883
Може и да е обсъждано, но явно е минало покрай мен. Кой точно е бащата на Орлин, кметският син?
Кметът на Монтана виждам, че се казва Златко Живков. Пък Орлин е с фамилия Софрониев...
Или не става въпрос за Монтана?

# 1 884
  • Melmak
Може и да е обсъждано, но явно е минало покрай мен. Кой точно е бащата на Орлин, кметският син?
Кметът на Монтана виждам, че се казва Златко Живков. Пък Орлин е с фамилия Софрониев...
Или не става въпрос за Монтана?
Да, Орлин е негов син.
В Северозапада не винаги се носи фамилно име общо за цялото семейство, а се образува от дядото на бебето. Тоест кметът може да е Живков, но ако дядото на Орлин е Софроний, от там идва фамилията.

# 1 885
Преди мъжете не харесваха някоя жена, защото няма сиси, сега като лесно може да си монтира и започнаха да гледат глезена.
Винаги ще се намери нещо, ако гледаш за кусури.
Виктор ми е много странен садомазо моралист, с Дениз са си лика прилика. И тя се прави на света вода ненапита и критикува Емили.

# 1 886
@Pandora1, благодаря.  В предаването с тайните въпроси го представиха като "син на известен политик", кое пък да му е известното? Щом се налага да се търси в Гугъл кой е кмет на Михайловград Grinning Само жителите на самия град го знаят, предполага се.

# 1 887
  • In The Middle Of Nowhere
Златко Софрониев Живков е цялото име на кмета. Това обяснение нагоре е малко странно и не е само за северозапада.

# 1 888
  • Melmak
@Pandora1, благодаря.  В предаването с тайните въпроси го представиха като "син на известен политик", кое пък да му е известното? Щом се налага да се търси в Гугъл кой е кмет на Михайловград Grinning Само жителите на самия град го знаят, предполага се.
Ох, аз не съм от Монтана, нямам нищо общо с града, освен, че съм ходила там и имам приятели от там. И знам кой е кмета! Бяхме на една сватба и жената, която водеше гражданския брак повтори 45 пъти името на кмета, вече беше смешно.
Златко Софрониев Живков е цялото име на кмета. Това обяснение нагоре е малко странно и не е само за северозапада.

То не е само за северозапада, описано е в семейния кодекс. Но там често се спазва, в други региони се гледа фамилното име на рода. И мм, и ние сме така, от шопския край са и двата ни рода.

Кристина също се представя с бащиното си име, не с фамилното. Пламенова е бащиното ѝ, иначе е Кръстинова.

# 1 889
Тази вечер в Ергенът-лечение в рая, ще видим как цигането Шерминатор, проси пари на 5 езика. Щото налЕ.....тя така е свикнала....... Simple Smile Оф коментарите в фейса направо къртят.
Някой ще ми обясни ли какво се подразбира под олд мъни стил?

Общи условия

Активация на акаунт