🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #2

• 64 442
  • 1 921
  •   52
Отговори
# 1 890
  • Варна
Някой ще ми обясни ли какво се подразбира под олд мъни стил?
Най-общо казано това е класическата елегантност, която е винаги актуална.
Без ярки цветове, без голотии и тн.
Шермин е много далеч от него, но таргетът и е мъже, които са олд мъни /тук мисля, че нямаше предвид стила, а мъже, които са от богати семейства/

# 1 891
Такива като Джанчо е много добре, че ги показват публично. Да знаят момичетата от какво да бягат бързо. Надявам се Габриела да му бие шута.
Шерминка е гротеска, абсолютна.

# 1 892
Някой ще ми обясни ли какво се подразбира под олд мъни стил?
Най-общо казано това е класическата елегантност, която е винаги актуална.
Без ярки цветове, без голотии и тн.
Шермин е много далеч от него, но таргетът и е мъже, които са олд мъни /тук мисля, че нямаше предвид стила, а мъже, които са от богати семейства/

Благодаря за пояснението. Аз същото си помислих, че стилът й е възрастни мъже с пари Simple Smile)) ама след пояснението разбрах, можело и синове на стари богаташи Simple Smile))

Красимир е далеч от тази категория, но ако беше се насочила към Орлин, той влиза в нейната таргет група. Чудно, уж е обиграна, но не може да надушва парите... Simple Smile)))Там трябваше да копае.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 14:26 от albaaa

# 1 893
  • Сф
В предаването олд мъни стил го преведоха като наследствено богати мъже. Т.е. израстнали в лукс, с обноски, държание и т.н.

# 1 894
От всички мъже вътре, Орлин попада в тази таргет група. Как не го е надушила по-рано....вместо да скача на Красимир

# 1 895
В предаването олд мъни стил го преведоха като наследствено богати мъже. Т.е. израстнали в лукс, с обноски, държание и т.н.
Тодор Славков олд мъни стил ли беше? Satisfied
Такива благородници да ги търси в Дания. Такива яма такива по нашите ширини.
Тука Красимир й е макса.

# 1 896
  • Варна
Тука Красимир й е макса.
Красимир ще я ползва кратко време, няма да си я вземе в къщи или на издръжка за дълъг период.

# 1 897
  • Варна
Кристина също се представя с бащиното си име, не с фамилното. Пламенова е бащиното ѝ, иначе е Кръстинова.
Добре, че не се представя с нейната фамилия, че на мен лично ми е много трудно да произнеса Кристина Кръстинова.

Трябва да си го представя написано, за да не си оплета езика.

# 1 898
  • Сф
Тука Красимир й е макса.

Е, тя там си ги и търси. Нали я чу 100 пъти като каза, че само с чужденци са ѝ били връзките.
Има ли някакво завършено образование тя? Или опорните ѝ точки, с които се хвали- пътувания, езици, са плод на косвени обстоятелства около нея, а не резултат на директни усилия?

# 1 899
Възможно ли е държанието на Микеле да е роля? Сюжетна линия. На мен уплашеното и засрамено лице на Габи ми изглежда много истинско. Но чак не мога да повярвам, че някой може наистина да се показва в тая светлина в национален ефир.
Някой чу ли какво казва на Стоян на шезлонгите от промото?

# 1 900
  • Melmak
Ъъъ, кметския син олд мъни?
Абсурд!
Олд мъни е нещо съвсем различно.

# 1 901
Е може да не са аристократи, но са с влияние и пари. Все пак е в БГ.

# 1 902
  • Melmak
И това пак не е олд мъни. И бат Краси може да е с пари, но това не е олд мъни.
Олд мъни са стари наследствени пари, когато поколения назад са богаташи.

# 1 903
  • Варна
Е може да не са аристократи, но са с влияние и пари. Все пак е в БГ.
Но парите задължително наследствени.Bowtie

# 1 904
Тука Красимир й е макса.

Е, тя там си ги и търси. Нали я чу 100 пъти като каза, че само с чужденци са ѝ били връзките.
Има ли някакво завършено образование тя? Или опорните ѝ точки, с които се хвали- пътувания, езици, са плод на косвени обстоятелства около нея, а не резултат на директни усилия?

Да де, ама какъв го дири тук? Освен, че иска аплодисменти, че е озарила нашата страна с невероятното си присъствие, думите и си противоречат с действията. Класика.

И това пак не е олд мъни. И бат Краси може да е с пари, но това не е олд мъни.
Олд мъни са стари наследствени пари, когато поколения назад са богаташи.
Нещо като прав-внуците на Евлоги и Христо Георгиеви, ако през соца не им бяха отнели фабрики и наследства.

Общи условия

Активация на акаунт