Вечерна иглика

• 298
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте от 3 седмици пия вечерна иглика заради това, че имах пмс като замайване,депресия.. сега този месец имам силни болки в гърдите доста по рано дали е от игликата? Няколко месеца цикъла беше на 30/31 дена но сега май пак ще се върне на 27дена . Така го чувствам. Нормално ли е при положение, че пия игликата да имам спазми виско м корема и болезнени гърди?

# 1
Ще следя темата, бях решила да си купувам, защото четох, че е полезна за кожата, женското здраве и т.н. Но ако това са странични ефекти, се отказвам.

# 2
На мен ми е изписвана от мамалог точно за болки в гърдите и изчезнаха от нея. Но, тъй като тя е фитоестроген спрях да я пия...

# 3
Не е от игликата. За 3 седмици няма кой знае какъв ефект от нея все още.

# 4
Здравейте от 3 седмици пия вечерна иглика заради това, че имах пмс като замайване,депресия.. сега този месец имам силни болки в гърдите доста по рано дали е от игликата? Няколко месеца цикъла беше на 30/31 дена но сега май пак ще се върне на 27дена . Така го чувствам. Нормално ли е при положение, че пия игликата да имам спазми виско м корема и болезнени гърди?
Не съм за тук, но имам въпрос, игликата като добавка ли я пихте или набрана билка? Ще съм благодарен ако ми отговорите! Бъдете здрави!

# 5
Не пийте просто така фитоестрогени, могат да предизвикат хормонозависим рак.

# 6
  • Банско
Боже аз изпих три бурканчета от това и никак не ми подейства. Много е рано да има ефект при вас.

# 7
Ако я пиете като добавки и други, няма да има никакъв ефект.

Билките действат само набрани! В редки случай и някои с филтър.

# 8
При мен също се скъси цикъла от 28 на 25 дни след два месеца вечерна иглика.Не бих пила повече

Общи условия

Активация на акаунт