💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 48 807
  • 1 052
  •   3
Отговори
# 465
  • Дубай
Ама ние видяхме номинираните от сините!
Кой отиде в болница, някой от капитаните-Георги, Лапунов или Ивайло. Аз клоня за Георги

# 466
  • На Изток от Рая
Не разбрах кой закараха в болницата
Мисля, че този, който се спаси първи от мъжете
Нали червените показаха

# 467
Нова пак се о… каха с промото за следващия епизод Simple Smile

# 468
Ама ние видяхме номинираните от сините!
Кой отиде в болница, някой от капитаните-Георги, Лапунов или Ивайло. Аз клоня за Георги
Не някой от блатните

# 469
  • София
Любо.

# 470
  • На Изток от Рая
Аз изтървах промото за капитаните, кои са номинираните, може и в скрит текст

# 471
Аз изтървах промото за капитаните, кои са номинираните, може и в скрит текст
Скрит текст:
Калин,Алекс и Нати

# 472
  • Буркина Фасо

# 473
Днешния епизод до финала на битката между зелени и сини гледах само, та другарския съд и на двете места ми дойде дразнещ. Чикагото е сред хората, които на живо не бих изтърпяла, толкова фъфлеж и глупави становища трудно се понасят. Ралица в случая ги скастри съвсем на място, но с мама Дракон на никой не му се спори Grinning
Раздора за филията даже няма да го коментирам, постъпката на Александра не й прави чест, но аз изпитвам органична неприязън и към хора, които толкова грозно нападат и се изразяват, та зорлем я правят да изглежда по- симпатична.
Битката беше интересна и различна, аз също харесвам преките сблъсъци, защото дават различна перспектива за възможностите на всеки играч. Правилата пак бяха тука има- тука няма, кой подпира коляно, кой видял, кой не. На два тура, включае женска битка- изпъни ръцете, че се дават и служебни победи за грешка, на последния дуел, пак бутайте как ви е удобно. Уникални са просто.
Исках да видя зелените на съвет, но не съм разочарована, че отиват феномените. Съмнявам се Алекс да получи справедлива номинация, но все още се надявам, да си отворят очите за това, че той е просто патерица за племето и няма особена полза от него. Утре- вдругиден като идат обратно на стопанството или по- зле, на плажа, и от протеиновите му палачинки ще остане само спомен.

# 474
  • Буркина Фасо
казаха им да бутат както им е удобно защото играеха по 1 от отбор и вероятността да повдигнат стойката клонеше към 0.  когато са 2-ма  се видя, че могат да я повдигнат.
трябваше да има и по-ниско място за което да се хванат по-ниските.

# 475
  • София
Да питам нещо, че не съм гледал епизода днес: някой знае по какъв критерий решиха победителя от блатните да влезе точно при Жълтите?

# 476
Аз гледах с половин оЧо, та ако греша някой да ме поправи,  но май казаха, че влиза при тях ,защото били най-слаби или нещо такова

# 477
  • София
Викаш ясна работата тука.

# 478
Така казаха, за да се подсили най-слабото племе! Което за мен е ок, означава по-равностойни битки и напрежение до самия край. Исках Лечителите на съвет, играта беше страхотна и като цяло сезона за мен е по-добър от предишния. Нови елементи, по равностойни участници....дори не съм против смените, които позволяват!

# 479
  • София
Да, и един мармот завива шоколада в станиол JoyJoyJoy
Уж много промени, всичко различно, обаче сценария същия. Да бяха сменили поне 1-2 букви. "All-in", че в следващите седмици миналогодишния победител ще ни стане симпатичен. No Mouth

Общи условия

Активация на акаунт