💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 35 580
  • 903
  •   42
Отговори
# 600
  • В Града на Липите
Аз пак съм назад, обаче тоя Тянко е такъв мазньоч, че като им свърши олиото могат да ползват него.
Съвета на сините беше предвидим, най- вече защото, знаехме резултата Simple Smile Гордиенко е много злопаметна. Сега сигурно ще номинират Калин, като Фифо нон стоп, ама поне ще натрупа грошове. Дано само тия сандъчета не го пратят в блатото.
Алекс много бързо забрави че загуби знамето. Най-малко затова си заслужаваше гласовете. Ама и той се прави на ущипан.
Стискам палци на Лапунов.

# 601
  • София
Интересно, ако спечели дали ще спаси някой от племето или някой от другия отбор, например Наталия😀
Наистина е интересен казус защото вече знаят, че дори да загубят член на племето на елиминацията, на негово/нейно място ще вкарат свеж нов участник, а ако отиде на блато от там ще бъде вкаран някой по-силен. Така че на негово място щях да направя точно това: спасявам Наталия да продължава да къса нервите на Чикагото, и стискам палци някоя (или две) от трите кифли да отпадне. Скоро ще разберем ако е спечелил какво би решил

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 21:05 от dido2k

# 602
  • Варна
Предлагам в следващия сезон вместо 600 кг.наораво една кола от тон и половина да бутат.
Какви са тия мижави 600 кг

# 603
  • На Изток от Рая
Иван горкия е тотал щета, няма да се учудя да събори всички кули, ама в тоя случай не знам какво се прави😂

# 604
  • София
Ивайло се представи много добре. Тръпки ме побиват как се кокори, но сега ги отвя.

# 605
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Алекс, натяква ти племето защото ти като беше капитан се отказа, а Лапунов се бори до последно, значима разлика.

# 606
  • Варна
Надявам се тази вечер да няма пак храна на плажните срещу жълтици както беше с Дино

# 607
Нагъл, самовлюбен, нахален  -  Алекс.

# 608
Много добър Ивайло.Браво

# 609
Ивайло потвърди мнението ми за него - стабилен, добре подготвен, хладнокръвен и верен приятел.
Сашо е голям отвратяга. Все извърта ситуациите и не пропуска да се направи на жертва. Отделно омаловажава постиженията на другите. Да си отива вкъщи и да реди пъзелчета с децата.

# 610
Очаквам Ивайло да спаси Гергана.И после да я оставят за бушон.

# 611
Искам Калинчо са спасят,ама едва ли.Жена ще е най вероятно

# 612
И аз очаквам Ивайло да спаси някой от неговия отбор. Дино нямаше негов играч за спасяване при неговия избор, но сега е друго. Иво държи на хората от племето си.

# 613
  • гр.София
Иван не е ли твърде пухкав? Отделно е припрян.
Ивайло издуха младоците.Браво!

# 614
  • Варна
Калин засега и на мен ми е много симпатичен, ама едва ли

Общи условия

Активация на акаунт