💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 25 733
  • 661
  •   95
Отговори
# 15
Благодаря за темата!

# 16
  • София
И аз благодаря за темата! Респект и поклон за труда на всички замесени.
Ще гласувам в анкетата, доколкото мога да "оразмеря" впечатления от 4-5 дни. Сони, прошка плийз, не съм гледал последния еп., няма да лъжа в твоята анкета.
Благодаря и на пишещите с инфо и разяснения.

# 17
Дяволо, благодаря за новата тема!
Ех, Ралица как стресна животинчето! (добър момент си подбрал)

# 18
  • USA
Въобще не мисля,че новото попълнение при жълтите - Градинаря (ееех, в Отчаяни съпруги какви градинари имаше..) ще бъде избран за капитан.
От вратата да го направят шеф,не мисля,че Ивайло и Димитър ще позволят.
Иначе Тянко и 2-те силиконки биха гласували за градинаря. Иван ли му беше името?

От сините - очаквам Чикагото.
Зелените са интересни, при тях сякаш най-големи схеми и интиги има на този етап.Софтуерния се натиска за капитан и мисля,че ще стане той.

Големият въпрос тази седмица ще бъде има ли екрани в ковчезите или няма? Това е важно да се каже.
Защо някой участник/роднина техен не влезе анонимно и не ни каже,какво толкова?!

# 19
Георги е... градинарят. 😍🤣

# 20
  • USA
Георги е... градинарят. 😍🤣

Извинявам се на Гошко,но ми прилича на психопат. Може би заради кръстосания поглед и стърчащите уши:)

Аз за хот градинар намирам ето този:

# 21
  • София
Ха, "Отчаяни съпруги", нали?
Градинаря не ме кефи хич. Много простотия излъчва.

# 22
  • София
Моника не може да е такава бяла птица.
100% къртичка. Wink

# 23
Тия жени от Блатото не ги виждам как ще излязат ,освен ако няма някаква по-женска битка да се измъкнат.

# 24
  • София
С тези комари е брутално. И е много опасно за здравето.
Как може да не пръскат?
Тц тц

# 25
Adoralova, щеше инфаркт да ми причиниш Simple Smile
Гледам снимката, чета- психопат и щръкнали уши, а още не съм научила имената на всички.
Бъгнах се нещо, щом тоз градинар не го харесват Simple Smile  после прочетох и другото Heart

# 26
Жълтите не се траят.

# 27
  • София
Реклами в КДЗ и пущам тук. Кадър: при жълтите 3-ма мъже седят в редичка и двамата гласуват за средния.
Срещу тях "барабар Тянко с жените" - оня индивид в редичка с клявките (поне 2 от 4) с нацупено-строг взор. Боже, кастът не е мой избор, моят избор е тутакси да превключа на новините на Канала.
ПП. Посл. ми ползван кантал е бил на ИВ, като връщам на КДЗ от Канала, минавам пак през тях. Пекинезин подхвърля бомба със закъснител като приятелска топка към Петров. Ако това е върхът на социалната игра и стратегиите - не нам, след 6 сезона. Продължавам със знанията и забавлението (въпреки братя Аргирови там).

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 20:38 от EmBrother

# 28
  • Буркина Фасо
Моника зее като шаран. вечно незатворена уста.Grinning

# 29
  • На Изток от Рая
Благодаря и аз за темата! Сякаш искам жълтите на резиденция заради Георги и капитана, когото по принцип не харесвам, но показа хъс за победа и емоция.
Сините на плажа, Лечителите да хранят кокошките.

Общи условия

Активация на акаунт