💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 26 414
  • 667
  •   17
Отговори
# 30
Моника зее като шаран. вечно незатворена уста.Grinning
Щях да кажа,е е за да охлажда мозъка, ама не е сигурно дали го има

# 31
И защо да е излагация да гласуваш за себе си за капитан? Краварката в левия ъгъл да мълчи повече

# 32
Благодаря за темата, Дяволче😊Искам Лечителите на плажа да се изнервят🤣Представям си доктор Пекин гладна, ухх сеир🤣Сините  на резиденция, че Траян ми хареса😅и моите стари фаворити КалинЧо и ЛапунЧо.😊Ръждавейката да хапне малко и да не се заяжда нон стоп, а жълтите малко на стопанството😁

# 33
  • София
Жените перфектно си изиграха картите.
Д-р Манчев е с тях, а мъжете не го подозират дори.
Имаме голямо надлъгване тук и засега жените са с един ход напред.
Но уви с тези дирижирани кутии на късмета и всякакви други неща истински качествена стратегическа игра никога няма да видим.
Без значение дали са мъже, жени или смесени коалиции.

# 34
  • София
Лечителите много ме напрягат, големи стратези. Пекин и Краварката ме изнервят и не мога да ги слушам.

# 35
Много неприятни зелените , като гнездо на оси

# 36
  • София
Благодаря за темата, Дяволо!

Не вярвам докторите да отидат на плажа, силни са, нахранени, наспали са се, отпочинали са и само актрисата с бедния речник може да ги издъни...да видим..

# 37
  • София
Феномените са феномени - две поредни капитанства гласуват единодушно за различни хора.
Там драми няма, те са над нещата. Нирвана. Grinning

# 38
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Впечатлена съм от Деса, че успя да каже и оформи повече от едно сложно изречение, уви от бесния, селски диалект нищо не и разбрах.

# 39
  • София
Ех, тези клишета. Ще умираме на Арената! Бойции, айдее умираме. Grinning

# 40
Много е готино,така като влизат новите с маски на лицето .

# 41
Не ги харесвам зелените жени ( психиатърката и ветеринарката). Нека си играят играта и да си въртят коалицията, но някакси много гадно и надменно се изказват на синхроните. Самодоволни са си! Конската докторка даже се налага над решението на Дино, не млъква и се опитва да му диктува решение. Неприятна ми е.
Алекс да му имам самочувствието!

Благодаря за новата тема!

# 42
  • На Изток от Рая
Аз изтървах първите 30 мин. Ръждавичка как реагира на новия съотборник 😀
Ралица не пропусна да разлае кучетата

# 43
  • София
Това с маската на лицето го въведе Юлиян от сезон 1 Simple Smile
Всички след това копират от него.

Как може Гордиенко да лъже така за грошовете?
А другите не са ли гледали досега? Винаги се дават 100 гроша за победа в елиминационна битка! 😮

# 44
Зелените са толкова разединени,че ще е цяло чудо да победят. Според мен продукцията ги гласи за плажа. Там вече ще става интересно. Щом на резиденцията си развяха кирливите ризи, представям си в екстремни условия какво ще е.
За мен наговарянето на жените не  ми се видя хитър ход. Въобще не можах да го разбера. Направо ми се стори смешно. Гласовете били равни,ама ако той сам се номинирал, щяло да бъде смешно. Какво?!?

Общи условия

Активация на акаунт