💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 33 062
  • 862
  •   244
Отговори
# 60
[quote author=DARI_76 link=topic=1815200.msg50210517#msg50210517 date=1757958574
За мен наговарянето на жените не  ми се видя хитър ход. Въобще не можах да го разбера. Направо ми се стори смешно. Гласовете били равни,ама ако той сам се номинирал, щяло да бъде смешно. Какво?!?
[/quote]

То май само двете стратежки им е смешно на нескопосаната им смешка 😁.
Все едно не е имало и в другите сезони, играчи които се самономинират.
Павката ми харесва като водещ.

# 61
Гордиенко ще им вдлъбне варелите от мятане Joy

# 62
  • София
Само като си спомня как миналата година Силвия Радулова летеше по тези гъбки и варели.
Малкото динамо, Анджела също.
Освен ако този сезон не са увеличили дистанцията между гъбки и варели. Мхмх.
Ще се пребият тези жени. Направо не ми се гледа, става ми неудобно. Sad

# 63
Хора, верно ли двигателя на препятствието замина Simple Smile

# 64
  • На Изток от Рая
На Гордиенко ѝ заминаха яйчниците на тия варели, с каква сила ги дънеше, ужас направо, а Сапунджиева от зор още малко по 2 ще ги вземе😂

# 65
Ох, много ми е смешно. Както е написал Вапцаров:
"Моторът не работеше добре. —
Започна подозрително да хърка
и… спре."

# 66
И жените после имат претенции да спечелят ИВ 😂
То човек не знае да се смее или да плаче… С изключение на Теодора, всичко друго е трагикомедия.

# 67
  • София
На Гордиенко ѝ заминаха яйчниците на тия варели, с каква сила ги дънеше, ужас направо, а Сапунджиева от зор още малко по 2 ще ги вземе😂
Ето защо на по-късни снимки от лятото тези варели изглеждаха толкова окаяно JoyJoyJoy

# 68
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мерси за темата ✌
Моника има две жички в главата, но са на голямо отстояние и трудно правят контакт.
За момента се кефя на Лапунов и Гордиенко.
Днес ми е доста смешно как се ошашкаха, че има нови препятствия, щото са репетирали всичките яко на старите 😁 Погледите им излъчваха тиха паника.
Моторът че изгоря - lol

Иначе странична новина, Коеджикова се дразни на хора, които й критикуват коалицията, в Инстаграм 😁 (под поста за изказванията на Моника).

Скрит текст:

# 69
  • София
Аз още преди години го казах.
Две отделни награди. Един мъж и една жена победители.
Виолета пък снощи в лайфа на Туньо даде идеята да направят цял един сезон само с жени, защото щяло да има много цирк и щяло да се гледа много.
Докато ако е само сезон с мъже щяло да бъде само мъжка сила и чест и брат за брата. Grinning

# 70
Калин лети по варелите, уникален!

# 71
  • София
Виолета пък снощи в лайфа на Туньо даде идеята да направят цял един сезон само с жени, защото щяло да има много цирк и щяло да се гледа много.
Само ако жените са на възраст в диапазона 18-25 JoyJoyJoy

# 72
Някои от състезателите май са влезли в играта само за "наказание " или някой да мине трасето вместо тях.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 21:42 от mery_poppins1

# 73
  • Stockholm
Краварката в ъгъла започва дори и мен да ме дразни. Опитва се да манипулира дори и зрителя и то на дребно. Малки победи имали? И какви са те? Че са привлекли едно неориентираво и ненадеждно същество, което утре може пак да се отметне? Грешката на Доктора беше, че се държа надменно и студено с Моника и тя потърси сигурност при жените. Теоретично е много добре подготвен стратегически, но е студен и неискрен с другите,   за да си реализира плана.

# 74
Благодаря за темата и анкетите, изобщо за труда на хората.
Сивите клетки на Моника дадоха на късо съединение от двете страни по една жичка и момичето не издържа, направо се насмете. Все пак жените я прилапаха и ще я жертват, това с тези социални игри ..разбирам да има, но разни такива удари, мръсни номера...да се правят кой най-гаден и подъл..
Иначе лечителките са просто...дъно за мен. В началото ми харесаха по визитки, ама са си...и дето психото не била плетяла коалиция , пък това-онова ...то се видя.
От сините този Алекс кога и да го изгонят все ще е късно. Толкова лигаво същество и мазно просто не е истина. Вярно в Съдби на кръстопът май един алкохолик играеше. Този не работи ли , как издържа толкова деца. Никакво достойнство няма този човек, пълна противоположност на визитката и заявката.
И много моля , но Лапунов веднага и първа си заплюх, тук го майтапехте момчето, та се подредете зад мен))
Жълтите жени не ме дразнят колко зелените, ама пък са безполезни.
Сините попълнения са силни, ама змийчета пълни, просто неприятно е за гледане.
Хареса ми Шопа, жал ми е за жълтото момче дето го набедиха -Йордан май беше и продукцията го изигра. Устните му бяха напукани още при играта, не знам защо го набедиха, но поне имаше достойнство, не е лицемер, не е злобен, на мен ми хареса и съжалявам , че отиде на блатото. Шопов ми хареса.
Всъщност от мъжете си имам няколко резерви след Лапунов, няма да остана капо с любимец, ама от жените ни една не харесвам.
Искам жълтите на резиденцията
сините при прасето джендър
зелените на плажа
най-неприятни са ми лечителките

Общи условия

Активация на акаунт