💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 30 843
  • 754
  •   93
Отговори
# 135
Аз Щото не мога да схвана "гениалната" стратегия на ветеринарката, да питам каква е целта й - да маха един по един мъжете ли!?

# 136
Лелеее Лапунов и Чикагото каква завист, особено Лапунов, злобно му се изкриви физиономията, че и обяснения иска. Не стига, че е някаква жена, да ходи там на елиминации, ами и пари взела, лошо Лапунов, изпадна ми от любимците. А и Калин също.

# 137
В началото си викам тоз' пък Георги къде се сравнява с Мастагарков. Но има нещо много секси в него. Не знам, не знам. 😁
Бе секси си е, ама си мълча, че ще го налазите и него, та..
Обаче не само в тяло, в лице също е добре , трапчинки, туй-онуй, бе всичко си има. Малко е дървен, ама ще го поочупим, това да е.
Лапунов не ми е паднал в очите с въпроса си. Напротив, действа директно и открито. Тя можеше да каже , че не е тяхна работа още в началото и да не казва лъжи. Той се ядоса, че излъга, а не да и държи сметка за парите.

# 138
Joy баш краварката дето се влачеше, като инвалид да дават квалификации Joy
Да не си е харесала Иван и той да я е отразял . Такава злоба само от отхвърлени жени съм виждал

# 139
  • София
Моника ще излезе с най-мъжкото поведение от лечителите... Които сега на плажът ще се изядат един друг с парцалите. Оф жълтите пак мрънкане. Тянков тв още с влизането, батката пък не искал да му оправят леглото,а и Разни хора, разни идеали не е от до Чикаго и назад Grinning

# 140
Теодора как си върти очите докато Симона говори, май изобщо не е такава малка невинна душичка
Коя е Симона и коя Теодора?
Отговориха ти по-горе ама хайде за по-лесно ръждата и 190 сантиметровата

# 141
Георги веднага го взимам за градинар Simple Smile

# 142
Благодаря за темата Hug
Ветиеринарката е по-доволна, че капитана им се дъни, отколкото че отиват на плажа. Grinning
Аз ако бях на нейното място щеше да ме е срам да си отворя устата след това представяне, ама тя не млъква.

Аз не знам с какви очи зелените жени изявяват претенции. Че те бяха пълна скръб на варели, на гъбки...

# 143
  • София
В началото си викам тоз' пък Георги къде се сравнява с Мастагарков. Но има нещо много секси в него. Не знам, не знам. 😁

Носи му се славата на голям коцкар 🙄

# 144
  • Варна
Теодора как си върти очите докато Симона говори, май изобщо не е такава малка невинна душичка
Коя е Симона и коя Теодора?
Отговориха ти по-горе ама хайде за по-лесно ръждата и 190 сантиметровата
Абе не мога да ги науча още. Особено като им казват по фамилия.
Ето и на Чикагото не знам името.

# 145
  • Stockholm
Няма сезон без прост и агресивен дразнител и този път е Краварката. То селения, то никаква самокритика, то дразнещо, въобразило си, че е фактор, ужас.
Мислех си, че за пръв път ще симпатизиратм на женска, интелигентна коалиция, но нищо подобно.
Също за пръв път се радвам, че някое племе  е попаднало на плажа. Всички са виновни за провала и си заслужават територията. Мисля, че скоро няма да излязат от там. И не знам как повече ще викат "Първо ги бием, после ги лекуваме". Никой нормален медик не би измислил такова нещо.Простотия.

# 146
  • София
Аз Щото не мога да схвана "гениалната" стратегия на ветеринарката, да питам каква е целта й - да маха един по един мъжете ли!?
Да, обаче явно смята, че това ще се случи вследствие на психическо разклащане и дискредитиране чрез присмех и осъждане. Joy Много е зле милата.

# 147
  • София
Иван е мразен от жените в племето и най-вече от феминистката ветеринарка, защото бил сексист и женомразец. Явно пуска някакви коментарчета... Ние не сме там 24 часа в денонощието. Или просто си търсят най-лесната жертва от мъжете.
Не знам...

# 148
  • София
Положението закадЯ отвсякъде Simple Smile

# 149
Ако жените са като тия там то и аз ставам женомразец

Общи условия

Активация на акаунт