💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 34 753
  • 895
  •   44
Отговори
# 150
В началото си викам тоз' пък Георги къде се сравнява с Мастагарков. Но има нещо много секси в него. Не знам, не знам. 😁

Носи му се славата на голям коцкар 🙄
То щото жените сами го нападат, като го гледам , той едва ли си прави труд
Тази Наталия какво направи, та пострада? Може малко тихо да стане.
Калин има страхотни очи, оффф, поне има мъже за гледане, тук мъжете не знам за какво гледат, една психо жена и туй-то, една краварка, силиконка...
Чикагото нещо не ми хваща окото, сега ще му разгледаме козметиката поне))

# 151
  • София
Ръждавичка, като вземе тапията за Кинезитерапевт ще отида 100% на лечение... 😛

# 152
Че и по- рано свършиха…

# 153
Понеже съм назад с епизодите - русата кифла ме дразни много повече от кестенявата кифла.

# 154
Аз ще мина само на четене на темата и информиране от фейса какво става. Селски пръчки като К*яджикова и П*кин не понасям. Свиркайте, като отпаднат

# 155
Стисках палци за Феномените и те спечелиха ,но  . . .
излиза, че си е далавера да си на елиминации и някой слаб от отбора ти да отпадне, защото го заменят с по-силен и . . .
отпада жена- влиза мъж (евентуално)- е, това си е далавера!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:05 от tisa

# 156
  • София
Страхотна подготовка (преди одобрение и участие) на някои жени... при Мишето ли са били, при Фифо ли, къде, или във Воден свят: Скача върху дюшек, обаче си запушва носа с ръка. Гениално!
(от поредното промо; но вече беше отбелязано от други пишещи)

Утре пък почват и "Предателите". Статистиката на 2-те телевизии ще надмине 150% общо гледаемост.

(Президенте, и аз тъй съм го решил. Тази вечер имаше бонус 1 час та погледах сеирите гениални. Поне да беше смешно, а то трагикомично повтарящо се. Е, хубаво, че някой не се претрепа в тоз епизод. Ама в бетовете няма залагания за ИВ, та няма и стимул да се гледа многогодишното повторение.)

# 157
Ръждавичка, като вземе тапията за Кинезитерапевт ще отида 100% на лечение... 😛
Е, тя е добре, ама характера не знам. Ще козируваш на влизане и лазиш на излизане))

# 158
Аз Щото не мога да схвана "гениалната" стратегия на ветеринарката, да питам каква е целта й - да маха един по един мъжете ли!?
Да, обаче явно смята, че това ще се случи вследствие на психическо разклащане и дискредитиране чрез присмех и осъждане. Joy Много е зле милата.

😄😄😄

# 159
  • Stockholm
Те Лечителките са страшни направо. Разбирам го Иван Joy Пък и Доктора. Как да не започнеш да мислиш за коалиция, за самозащита като видиш и Чуеш Краварката Joy

# 160
  • В Града на Липите
Иван е мразен от жените в племето и най-вече от феминистката ветеринарка, защото бил сексист и женомразец. Явно пуска някакви коментарчета... Ние не сме там 24 часа в денонощието. Или просто си търсят най-лесната жертва от мъжете.
Не знам...
То с такива жени в племето и да не си женамразец, ще станеш Grinning
Иначе да, той е най-лесната жертва. Дино си е любимеца на групата, към доктора са все още предпазливи, а Лъчезар смятат да го привлекат в коалицията си.
Не мога да си обясня защо никога не им се получава на женските коалиции да спечелят драгия зрител. Simple Smile

# 161
Поздравления за колажа, Дяволо Joy

# 162
  • На Изток от Рая
Георги веднага го взимам за градинар Simple Smile
Аз градина нямам, има само пред блока дето бабите я поддържат, но веднага го сменям с тях😂.

# 163
Те са страшни направо. Разбирам го Иван Joy Пък и Доктора. Как да не започнеш да мислиш за коалиция, за самозащита като видиш и Чуеш Краварката Joy

Феминистката не е успяла да преодолее аграрната си същност.

# 164
Димитър защо така си е набелязал Александра? Голямо дърляне с нея, все гледа да я захапе.

Общи условия

Активация на акаунт