💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 30 843
  • 754
  •   93
Отговори
# 165
Защото я харесва. Wink

# 166
  • В Града на Липите
Димитър защо така си е набелязал Александра? Голямо дърляне с нея, все гледа да я захапе.

Там ми намирисва на гроздето е кисело. Grinning

# 167
Александра е хубавка, по-нежна в сравнение с русото, като изключим джуките. Предполагам точно такива жени харесва Димитър.
Аграрката е много проста, ужас.

# 168
  • Пловдив
Димитър защо така си е набелязал Александра? Голямо дърляне с нея, все гледа да я захапе.
Вариант 1 - харесва я /като в детската градина малко 😁/.
Вариант 2 - наистина не понася кифли, каквато му беше заявката 🙂

# 169
  • Буркина Фасо
мъжете като заместваха жените на тръбите трябваше да им дадат жилетки за да се изравнят с жените, минали това препятствие.

# 170
Ами хубавица е, даже на плажа без грим и баня изглеждаше добре. Димитър като някой ученик в трети клас.

# 171
Аз съм като цяло доволна от каста доста. Ако махнат и жените пък съвсем ще съм добре.
Лапунов ми харесва, много балансиран и търпелив, трудно биха го изнервили, но другите ще видят зор със сините жени. Там са направо пепелянки (без Наталия, тя е ..не знам какво е, но култовото беше , като разбраха за резиденцията и се изцепи, че ще си сложели гащи най-после)))
След Лапунов се загрижих за тераската си, много цветенца имам, някои са височки..бе Гошетата си ги харесвам аз в игрите и то водните.
Моля, Дяволо да махне първият уж победител в игрите , просто това не е победител, поне и на Юлиян да му сложи снимка, някак поне това му дължим на този човек.

# 172
Явно Митко не харесва Александра, то си личи...

# 173
Сеирите на Глада:

- Еди-кой си, добре ли си? - Надяваме се всички да са добре при паданията от недомислени игри. ( В Островът на стоте гривни този въпрос почти не сме го чували)

- Кой тества игрите и трасетата и засичат ли му време? - Минава един път бодър и весел, а за играчите по 5 до 8 пъти с мокри ръце, евтини маратонки и тежки жилетки. "Да се оправят."

Трасетата не стават за жени.

Криви съоръжения, инспектор по безопасност не е виждал тези трасета. "Да се оправят". Пет метра между варелите ...."Добре ли си...?"

Правило: Всички да минат през червеното въже, сори ...забравихме да ви кажем, че кулата не трябва да пада, нищо че линията е мината. Правила в движение.

Кифлата получи призванието "натурален пъзелист". Пъзелът - мислех, че за е 6-7 годишни, някой каза, че бил за 3+
Браво на мацката, изкара им играта.

Зелените - цяла седмица симулация на война вътре в племето с пълна уста с луканка. "Манифестацията работи", каза Лапунов - сини на резиденция, зрителят се радва на зелени на плаж, за да почне играта и за тях и да почнат с елиминациите, сърбят ги ръцете да си (ели)минират племето.

Св. Георги им помага на жълти дори при тръба с обратен наклон, иначе бяха обречени.

"Няма да ми оправяш ти леглото", защото всеки си има принципи...

"Разни хора, разни идеали" каза батката и си нави гащите три пъти Simple Smile

# 174
Александра има един много неприятен жест- държи се за гърдите. Абе моме, силиконовите ти добавки достатъчно се навират в очите на зрителите, не е нужно и ти да ни ги сочиш!

# 175
Благодаря за новата тема
Утре ще гледам целия епизод, за сега видях само, че лечителите са на пустия плаж. Какво ли ще правят без цигари. Не, че нещо, нищо лично към пушачите, но не ми направи добро впечатление пушенето в резиденцията в такъв тип реалити

# 176
Във всеки сезон се пуши, не знам защо сега ти е направило впечатление.

# 177
Ръждавичка, като вземе тапията за Кинезитерапевт ще отида 100% на лечение... 😛

Не знам какъв терапевт е тя като каза, че Наталия я боли кожата и тя такова нещо не била виждала "честна скаутска"...брех, тия правят интриги от всяка рана и болка ... Но пък как мина тръбата, евала... (не)скрита лимонка е тя. Дразни, ама е мой тип като човек по-скоро.

П.П. Благодаря за супер темата, Дяволо, от тази година за първи път се прежалих да гледам ИВ и аз..

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 00:51 от LadyPopcorn

# 178
Теодора как си върти очите докато Симона говори, май изобщо не е такава малка невинна душичка

Такова ли е всеобщото мнение за нея? Не съм се включвала до сега. 😅
На мен ми се струва леко злобничка и комплексирана. Но е малка още, нормално е това поведение.

# 179
Хаха, а каза нещо от сорта на "ама аз го бях минала почти и само накрая дето не можах, ама те много настояваха да ме сменят и аййдее от мен да мине" или по-скоро "айди ут мйен дъ мини" Smiley

Лечители:

Много кофти се нахвърлиха всички върху Иван накрая, не беше перфектен, но .... Но все пак това е тежестта на капитанството. Аз така си и мислех, че те ще паднат от високо - това е проклятието на резиденцията - отпускаш  се, наяждаш се и после бам-бам и здравееей плажче. 

Затова и другите победиха - мотивация.

Относно препятствията - според мен повечето от тях изискваха да се минат с инерция, моментум, не толкова със сила. Но това е от гледна точка на зрител, там ако си сигурно е друго.

Направи ми впечатление, че инвентара бързо се деформира - и този в морето, и варелите, а моторчето е ясно, то почти веднага предаде Богу дух и може би за добро наистина, че щяха да се пързалят на гъбките и до днес иначе.

Феномени:

Най-сетне се стиковаха, удоволствие беше да им гледам играта (с изключение може би на Гордито). Радвам се много за тях.

Завоеватели:

И за тях се радвам, че се измъкнаха най-сетне от плажа.

И Тянко не можаааа да пропусне да измрънка, ейййй ... "мдае, оценявам, че сме тук, ама все пак не е моето". (да се знае!) Пхахха

Димитър като гледам промото за следващия сезон, май ще си удържи на думата от визитката, че ще бъде анти-кифла.

Благодаря за темата, анкетите и старанието. Благодаря и на който прочете моето мини есе по темата "епизод 8" (май е 8?)

Чела съм мненията само до цитираното, сега ще чета нататък, така че ако съм повторила неволно нечие друго мнение, се извинявам.

Скрит текст:
Единственият участник, който не можа да мине гъбките е Краварката. Но не, не е тя проблемът, а капитанът, който иска да спаси ситуацията и да я смени. Нагла отвсякъде. Тежка  и тромава. Затова действа с всички интриги и манипулации да си заздрави коалицията.

Общи условия

Активация на акаунт