💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 29 934
  • 724
  •   35
Отговори
# 210
  • Буркина Фасо
двигателят ми се струва, че наистина изгоря. отначало по-бързо се въртеше, после забави ход и накрая ми се видя, че излезе и пушек.
преминаването по тръбите ставаше с подскачане и обратния наклон не би оказал проблем. отделно от това може да се пробва преминаване и на другите тръби.  излишна според мен беше мрежата над водата. всеки, които премине успешно по тръбите при скачане си забиваше главата в мрежата. ако я нямаше щяха да си падат с краката в морето.

# 211
  • София
Единственото което мога да кажа за снощния епизод е че това беше възможно най-лошата реклама за тренировъчната програма на Мишето. Аз ако бях на мястото на тези участнички щях да си искам парите обратно. Grin

# 212
  • София-Младост
Не знам дали изгоря двигателя, или го "изгориха", но добре че го спряха, иначе още щяхме да чакаме да минат гъбките.
Зелените жени според мен се намазаха многооо, не знам защо смятат за победа опитите да изкарат капитана смешен. И много ме радват как смятат един по един да махат мъжете...те едни се опитаха така миналата година. Не съм женомразка, ама дайте да разсъждаваме трезво, мъж им трябва, защото никой не знае какви точно ще са игрите напред. Играта все още отборна, нищо че всеки смята, че е индивидуална. Ще стане ама не втората седмица.
Гордиенко и тя нещо се надскача сякаш, но видяхме какво направи.

# 213
Ветката е новата Мани Joy

# 214

преминаването по тръбите ставаше с подскачане и обратния наклон не би оказал проблем. отделно от това може да се пробва преминаване и на другите тръби.  излишна според мен беше мрежата над водата. всеки, които премине успешно по тръбите при скачане си забиваше главата в мрежата. ако я нямаше щяха да си падат с краката в морето.[/color]

Обратният наклон беше ОГРОМЕН проблем, защото след отскока напред заради наклона установката пак се връщаше назад. Те затова после разрешиха да се ползват и другите пътеки, но първият беше яко прецакан, а е от най-силните.
Мрежата не е излишна, защото водата там е много плитка и при падане с краката надолу нищо не пази. В предишно издание един така се контузи лошо. Опитай да скочиш от 2 или три метра в метър дълбока вода с краката надолу и ще видиш.

# 215
  • Буркина Фасо
нима не можеше да свалят височината с 1 сектор, или пък да направят стойката в по-дълбока част?

пп. ръждата показа как се минава такова препятствие

# 216
Хареса ми снощният епизод с новите препятствия и с разрешените смени. Предпочитам тях, отколкото наказания и да гледаме как някой чака да му изтече времето. Предполагам и че по този начин племената бързо ще се отърват от тези, които не могат да минават по трасетата. Както някой беше споменал, отбори са и е редно да могат да се покриват един друг в отборните игри. При всички случаи на мен като зрител така ми е по-интересно.

# 217
  • София-Младост
Лошото е, че сякаш не го чуха това, че могат да минават по другите две тръби...и доста време се изгуби в опити да се мине по средното.
Да им имам организацията на продукцията, щом с едно минаване увисна това желязо. Някои трасета имам чувството, че някой се буди сутрин и казва "дайте да го направим така", ама може ли да се мине, не може ли, на кой му пука.

# 218
Много са ми противни зеленото племе... То голямо мазнене На този доктор, той пък толкова надменен, неприятен...
Дано не се задържът

# 219
  • София
И аз видях пушек от мотора, калпава им е техниката и оборудването.
Изправи ми се косата, когато Сапунджиева падна няколко пъти, особено при първото падане, можеше да си счупи врата...
Смените не са лоши като идея, някои са по-добри на един елемент, други на друг...

# 220
И за мен ветеринарката е дразнител номер 1. Точно Иван извика да минава варелите вместо нея, после го скъсаха от критики, както и всички мъже. "На гол тумбак, чифте пищови" е точно положението при нея. Проста, ужасен диалект и нереално самочувствие, иска тя да командва парада. И д-р Пекин и тя не е много по-добре. Язък - лечителите са ми най-дразнещо племе. Само д-р Петров е по на ниво като култура и поведение.
Трасето беше ужасно. Тези варели нямат минаване. Не знам Наталия как успя-беше си голямо постижение.
Определено Траян и Георги подсилиха другите две племена успешно.

# 221
  • София
Тези варели нямат минаване. Не знам Наталия как успя-беше си голямо постижение.
Цяло лято се нагледах на клипчета, в които деца на по 10-ина години си припкаха по тях без дори да залитнат, така че не е проблемът във варелите, просто избраните "силни жени" не стават и за чеп за зеле Joy JoyJoy
Всичко опира до баланс, базова двигателна култура и отсъствие на страх.

# 222
Във всеки сезон се пуши, не знам защо сега ти е направило впечатление.

И преди съм виждала, но сега като че ли има повече пушачи

# 223
Мен пък ме радва женската коалиция. С това , че не се оставиха да бъдат пушечно месо . А и се сформира в отговор на вече направената мъжка.Всеки си има и слаби страни в играта , и е тъпо да му се лепи етикет за неспособен и да се отписва. По тази логика , цялото зелено племе трябва да си ходи . Иван наистина е много нагъл и самонадеян и грам не уважава другите, има си нужда да му се натрие носа. Толкова нагло агитираше Моника  не за нещо отборно а лична облага. Не го харесвам.

# 224
Визуалната суматоха, която ни предложиха снощи ме обърква. Какво състезание като не мога да разбера кой и за какво се бори- някакво търчане напред назад, в което се притеснявах наистина Сапунджиева, а и други да не пострадат. Това момче Иван ще му разбият живота. Очевидно е пренавит и много амбициран, но не си е дал сметка за възможностите си... Жалко, защото е много млад. И не много умен. На "пъзела" не занм кой от двамата решили го се радваше повече- май този, който на 50 години се справи със задача за 3 до 5 годишен...

Общи условия

Активация на акаунт