💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 44 904
  • 1 049
  •   38
Отговори
# 240
  • USA
Георги градинаря огъна жълтата тръба.В началото тя изглеждаше права и съвсем като другите. Той сигурно има 100 кила. Представете си го този човек да се натяга на тръбите. Даже съм изненадана,че не паднаха на някоя глава.

Гордиенко я видяхме,че е гола вода,иначе с претенции,че износва племето на гърба си. Laughing Добре,че сложиха на Данчо Грилс 15 кила жилетка + изнемощял от глад цяла седмица,че тя да го бие на елиминацията. И пак,с 300 зора победи.
Наталия се справя по-добре от нея дори.

# 241
  • тук и там
Шопа, визуално и за мен е непривлекателен. Може би има някакво заболяване на очите обаче -мързеливо око или друго, но има нещо не наред с очите и погледа. Като играч ми харесва.

# 242
гордиенко се оказа пълен въздух. за сметка на това с претенции и бая нагла.
нали скаха да се бият и доказват наравно с мъжете, кво станА?

# 243
  • Stockholm
Хубав е Шопа. И силен. И възпитан И мил. Той и Траян обричат Лечителите на плажа докрай. Евентуално веднъж може да излязат на Стопанството. На Д- р Петров това му е ясно, затова е токова посърнал.

# 244
  • Буркина Фасо
Георги градинаря огъна жълтата тръба.В началото тя изглеждаше права и съвсем като другите. Той сигурно има 100 кила. Представете си го този човек да се натяга на тръбите. Даже съм изненадана,че не паднаха на някоя глава.

Гордиенко я видяхме,че е гола вода,иначе с претенции,че износва племето на гърба си. Laughing Добре,че сложиха на Данчо Грилс 15 кила жилетка + изнемощял от глад цяла седмица,че тя да го бие на елиминацията. И пак,с 300 зора победи.
Наталия се справя по-добре от нея дори.
тръбата е права като конец. наклонена, но права. от различните камери се вижда различно.
все пак по тази тръба той мина от 3-я опит. ръждата показа как се минава по тяхната тръба, докато съотборниците ѝ не успяваха. има си чалъм както и при другите игри.

тук се вижда, че първата хоризонтална тръба на сините е доста по-наклонена от всички други.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 17:42 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 245
Oт този баш кадър нищо не се вижда. Имаше много хубави изгледи отстрани и там си личеше идеално каква е хавата с тръбите.

# 246
Винаги ми е било мистерия по какви критерии и съображения продукцията решава да изписва и назовава някои учатници с фамилии вместо с малки имена. Хайде за докторите има резон - по-авторитетно, уважение към професията (друг въпрос доколко заслужават). Ако има 2 участника с еднакви или сходни имена също... макар че и тук изборът им е меко казано странен - не е проблем с Теодор и Теодора, миналия сезон имаше 2 Изабели но пак избраха да "уважат" по-младата но с "по-благозвучна" фамилия. Други критерии биха могли да бъдат по-кратко, лесно запомнящо се, лесен правопис, нетривиално... не виждам нищо в полза на Ръждавичка пред Симона. Не че има грозни фамилии но накак противоестествено е 50г. мъж да е Алекс (и още сума ти достолепни мъже и жени) а 23 г. момиче - Ръждавичка, все едно учителка да се обръща към децата по фамилии а те към нея по малко име. Или в какъвто и да е колектив. Май единственият "разумен" аргумент в случая е да дават на хората (хейтърите) материал за мемове, скечове и други творби.
Във всеки случай нищо ръждиво няма в нея, напротив блести та заслепява и ми е топ фаворит!

# 247
Понеже няколко души писаха "Хареса ми това със смените" и отначало се учудих, искам да кажа, че аз съм окей както да има смени така и да няма смени. Окей съм даже в едно състезание да са разрешени смени на един елемент а на друг да не са. 

Но е абсолютно неприемливо всичко това да се обявява в движение, често пъти след като едното племе се е мъчило по едно правило, другото/другите да продължат по ново правило! 
Абсолютно неприемливо, признак за аматьорщина и в разрез с всяка спортна етика!

# 248
  • Буркина Фасо
за мен не е добра идея с масова смяна на играчите. като не можеш ... отиваш на блатото.
със смяна някой може да стигне до финала без да се е мъчил много-много.  отделно от това снощи май имаше смяна на жена от мъж. поне да бъде жена-жена.
ако има още 2-3 преминавания през варелите жените ще останат без цицки. продукцията ще трябва да им купува нови само защото не знаят как се преминава през варелите без да ги прегръщаш.  в пост прочетохме, че дори децата ги минават без затруднения, пъзела се решавал от 5-6 год. деца ? какво повече може да се иска от настоящите играчи, освен да си припомнят детството. Grinning

# 249
Вчера ми направи впечатление колко скапани маратонки са им дали - те се плъзгаха без значение дали са на дърво, варели или земя.

# 250
Сигурно най-евтините в Декатлон.  Няма пари за маркови.
 На мен друго ми е чудно. Като скачат от варел на варел не трябва да се "приземяват" в най-горната му точка, а  преди нея, защото стъпвайки най-отгоре се хлъзгат напред и падат. Няма ли кой да им го каже.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 18:53 от ESPACE

# 251
Сигурно най-евтините в Декатлон.  Няма пари за маркови.
 На мен друго ми е чудно. Като скачат от варел на варел не трябва да се "приземяват" в най-горната му точка, а  преди нея, защото стъпвайки най-отгоре се хлъзгат напред и падат. Няма ли кой да им го каже.

Децата дето са скачали - опира до усет. Мозъкът подсъзнателно "изчислява" къде точно и под какъв ъгъл да се приземиш на дадена повърхност, така че нито да се подхлъзнеш, нито инерцията да те хвърли напред. За първото е необходимо силата да се падне перпендикулярно на повърхността, тоест да сочи към оста на варела а за второто - както си писал - не в най-горната точка.

# 252
  • тук и там
Да,но ако пак даваха наказание по 2 минути,сега Лечителите можеха да са другаде,и то съвсем незаслужено.Та по-добре някой да минава по няколко пъти,от колкото да са с такива смешни наказания,като да стоиш и да си почиваш две минути,при положение,че минаването на самото препятствие отнема много повече.

# 253
  • Stockholm
Ясно че е пълен хаос и аматьорщина с новите правила в игрите, но готиното е, че воините не са очаквали толкова много нововъдения и наистина адаптивните, а не зубрачите се справят.

# 254
  • София
Е конкретно вчера за смените си го казаха в правилата преди да започне играта, не е било в движение.

Общи условия

Активация на акаунт