💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 43 166
  • 1 036
  •   48
Отговори
# 255
Шопа, визуално и за мен е непривлекателен. Може би има някакво заболяване на очите обаче -мързеливо око или друго, но има нещо не наред с очите и погледа. Като играч ми харесва.

Аз си мисля, че може да има леко кривогледство, но на мен ми е симпатичен, някакси, не мога да определя какво точно ми харесва в него.
Може би, че се държи възпитано, говори правилно и уважително, не се бие в гърдите, че е топът на топа.

Относно пъзелът накрая - имам теория, че са дали точно него, за да компенсират тежкото трасе, защото и самата продукция е знаела, че ще малцина ще се справят с него и ще отнема на отборите много време. И, ако се даде замотан пъзел, пък са сложили някой, който не може да решава и отиде снимачния ден.

# 256
Сигурно най-евтините в Декатлон.  Няма пари за маркови.
 На мен друго ми е чудно. Като скачат от варел на варел не трябва да се "приземяват" в най-горната му точка, а  преди нея, защото стъпвайки най-отгоре се хлъзгат напред и падат. Няма ли кой да им го каже.

Децата дето са скачали - опира до усет. Мозъкът подсъзнателно "изчислява" къде точно и под какъв ъгъл да се приземиш на дадена повърхност, така че нито да се подхлъзнеш, нито инерцията да те хвърли напред. За първото е необходимо силата да се падне перпендикулярно на повърхността, тоест да сочи към оста на варела а за второто - както си писал - не в най-горната точка.

Зависи от техниката. Ако се скача трупешката целта е точно отгоре иначе реакцията на варела ще те отхвърли назад. Ало се скача с разкрач е ОК да се стъпи малко отпред с идеята линейната скорост да те измъкне напред. Но ако няма такава си падаш.

# 257
Мишки ли? Дали не бяха плъхове след опусума?

# 258
Днеска ще е слабо в темата. Голяма част сигурно ще сме на бтв Joy
Дано ги закопаят по рейтинг 🍀

# 259
Да видим как ще са предателите.
Иначе жените на зелените и сините много ми дразнят. Абе и на жълтите. Май всичко Simple Smile
Новото момче Траян ми харесва.

# 260
Е тая Александра не е ли гледала предишните сезони.Мислила,че ще ползват продукцията от стопанството.Знае ли изобщо в кое реализира е влязла

# 261
Димитър защо така захапва Александра ? Той като близък на Мартин Елвиса ,мислех че и той харесва натоканите жени.

# 262
Мойта любимка 😉- първо трябва да опливити , да нахранити прасенцето 😂

# 263
Последно гласуване за вчерашния епизод 8.

Кликнете картинката:

https://www.surveymonkey.com/r/TMMV5CS

# 264
  • София
Мини Маус изобщо да не се пробва с това подуто коляно, някой трябва да я смени или да напусне по медицински причини.

# 265
Този Калин е като филмова звезда- какви очи!

# 266
Този Калин е като филмова звезда- какви очи!
Младият Ален Делон.Има прилика.И физически е много добър

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 21:18 от djoleva

# 267
Браво, Калинче! Красота е да го гледам как минава трасето! Засега ми е фаворит, следван от Жорето Градинаря.

# 268
Браво, Калинче! Красота е да го гледам как минава трасето! Засега ми е фаворит, следван от Жорето Градинаря.
И аз така

# 269
Последно гласуване за вчерашния епизод 8.

Кликнете картинката:

https://www.surveymonkey.com/r/TMMV5CS
Туй нещо не се получава, за някакви продажби ми изписва и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт