💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 41 434
  • 1 017
  •   14
Отговори
# 270
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Браво на Ръждавичка впечатлена съм от представянето и на арената, много е силна.

# 271
  • София

Браво на Ръждавичка впечатлена съм от представянето и на арената, много е силна.
От жените, тя е най-добрата!

# 272
Готино е това препятствие с въртящите се гуми, ама го опропастиха с това змийско минаване по корем. Би трябвало да го забранят за да има екшън.
Иван голяма излагация.

От жените, тя е най-добрата!

Да, на акробатичните изпитания. Но аз харесвам и голямото момиче. Когато трябва мощност не се огъва. И не е лигла.

# 273
Не съм против изравняванията за  жените ама тук пресолиха - жените по 2  на куб, мъжете и те ама  с верига за партньор

# 274
Не съм против изравняванията за  жените ама тук пресолиха - жените по 2  на куб, мъжете и те ама  с верига за партньор

Освен, че е тежко, но и губят много време да си ги навият добре около врата.

# 275
Ама на Тянката що не му дадоха помощничка? Laughing
PS Ръждавичка-та е е наистина страхотна на терен, ама малко ми е ръждив характера й.

# 276
Тея нови препятствия ги пропиляха с тоя каст
Сезонът на смените

# 277
Тези смени тотално опропастяват екшъна. Всеки който не може го сменят с най-добрия... Поне и при смяната да имаше някакво наказание.

# 278
Калин е същински Тарзан. Красота!

# 279
Дали днес или утре 100 процента ще имаме зелен съвет според мен. Ванката ще го нахендрят сакатата коалиция

# 280
Тези смени тотално опропастяват екшъна. Всеки който не може го сменят с най-добрия...
Тъкмо мислех да напиша същото.Едни и същи преминават препятствията.Другите щом видят зор и искат смяна.

# 281
Тези игри вече са пълна лудница 😁😁😁😁 Мъже сменят жени. Наказанието е 4 мин. Съвсем откачиха в този сезон 😆😆😆 Ето и Пафи не знае кой какво прави 😁😁😁

# 282
Тези смени са супер глупави. Ако някой не може да си мине препятствие му слагат 5 минути наказание и толкоз. Ако трябва и шест човека ще имат наказания щом не минават. Тука стана както ми дойде.

# 283
То 1 силен в отбор им стига, за да минава вместо всички. Направо да пускат финала. Пълен абсурд 😁😁😁

# 284
Защо е имало наказание за Иван , а не смяна ?

Общи условия

Активация на акаунт