💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 38 479
  • 951
  •   48
Отговори
# 330
Димитър бучи на Александра, че се впускала да помага и изявява, като включат камера, той като е съобразителен толкова, защо не й направи коментар и забележка зад камера? Но не, той да не остане назад ще се направи на интересен точно като ги снимат, айде моля. Един дол дренки, свирят на един инструмент ама различна струна.
Ръждавичка утре няма да има глас от толкова дране да вика по Наталия. Аз разбирам, че е дразнеща и мен ме дразни, но и не могат да отрекат, че просто е аутсайдер и е нарочена, както и да се беше справила, щеше да им е черна в очите. Нищо, че мина, дори не толкова бавно, колкото те реваха, а мис Горди беше гола вода и в крайна сметка получи смяна на стълбата. Алекс бил уверен на пъзели. Мда, 'щото е също толкова уверен как ще издъхне на трасе. Ама то няма да е все пъзели, ще го видим в директните сблъсъци като няма къде да мърда.
С Александра при жълтите същата работа, не играе- лоша е, играе- пак не става.
Ванко копае на дъното мазето. Ветеринарката даже не пробвала един път, ама иска смяна, с кеф ще ги гледам на съвет. Пекин е слаба също, от там само Моника се представя на ниво, леко изненадващо дори за мен, но е адаптивна и доста оправна.

# 331
Гледам назад, но няма как да не се кефя на Алекс и Моника, даже и на Наталия, отвяха големите "спортисти", дето всички поискаха смяна, визирам Гордиенко, Пекин и Краварката.

Смях в залата са тези, че и нагло говорят зад гърба на другите и ги обиждат, а после лицемерно ги прегръщат и им си радват.

Дано сега потъват от срам в земята като се гледат какви са жалки.

# 332
  • София
Мина Наталия, но много бавно . Това можеше да им коства победата. От такива "героизми" няма нужда. И аз избеснях, представям си на съотборниците какво им е било. В крайна сметка не играеш сам.
Те са си виновни, трябваше да се наложат и да не й позволяват да играе, като я виждат в какво състояние е и да си направят сметката, че ще бъде бавна. Нея не я слуша главата и си прави каквото реши, но можеше да направи по-голяма беля с коляното. Няма да се оправи за 2-3 дни, затова е по-добре да излезе.

# 333
Не знам, но Наталия ползваше ранения крак като носещ при катерене и преминаване от люлка на люлка, та малко не ѝ вярвам колко тежка е травмата и дали има травма. Накрая ще взема да се съглася с Ръждавичка (плюя си в пазвата, че хич не ми допада като характер, но не мога да отрека, че е най-добра от жените), че я боли кожата. Иначе ми се вижда глупаво да ползваш болно коляно за по-тежката част от движенията

# 334
Гледам назад, и направо съм потресена. Как може половината пъзел да им е решен? Та това е елементарен пъзел и оставили да наредят има-няма четири части. Следващият път им предлагам да оставят само една част, която да сложат на наредения пъзел. Честно пълна подигравка с участниците (защото някои от тях ще се помислят за големите пъзелисти) и със зрителите, които гледат пъзел, който може да бъде нареден от дете. Наистина пълно разочарование и подигравка към изминалите сезони и какви пъзели им даваха там.

# 335
  • София
Като са заложили на супер тежки и продължителни физически предизвикателства, ще пускат детски пъзели, щото иначе ще замръкнат. Grinning

В крайна сметка Наталия, колкото и да е шантава, мина ли трасето - мина го, и то от първия път всяко препятствие, а не като някои, дето падаха, сменяха се и се оправдаваха. Дали е пропиляла повече време от Гордито?

# 336
Гласуваме за епизод 9.

Ако линкът не работи, драснете ми две думи на лични. Предишния имаше проблеми последните часове.

Много ми е интересно няколкото човека които редовно дават МАКСИМАЛНА оценка на ВСЕКИ от 8-те въпроса - наистина ли го мислите така и защо или сте платени от продукцията?

https://www.surveymonkey.com/r/TMGQTPW

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:12 от Soney

# 337
Гласуваме за епизод 9.

Ако линкът не работи, драснете ми две думи на лични. Предишния имаше проблеми последните часове.

Много ми е интересно няколкото човека които редовно дават МАКСИМАЛНА оценка на ВСЕКИ от 8-те въпроса - наистина ли го мислите така и защо или сте платени от продукцията?

Кликнете картинката:

@Soney,
Не работи линкът.

# 338
  • Варна
Ох, аз тази вечер реших да гледам Триейтърс и от Игрите изгледах само битката, но толкова много се забавлявах с Наталия и нервите на Ръждавичка и Чикагото.
Много са добри  и комплексни Калин, Лъчезар, Чикагото, Лапунов и Шопа.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 23:13 от don domat

# 339
Не знам Наталия дали я боли или не, ама поне не си използва болежките да се измъква от игри, както се е случвало в предишни сезони. И за какво ще и търси сметка Ръждата, нещо да ги е прецакала? Все пак дори не поиска смяна. В началото малко се забави, но другите елементи си ги мина добре.

# 340
Да не забравяме, че сините са с петима мъже и три жени. Иначе когато пуснаха комичната музика при преминаването на краварката по корем на гумите, защото била голяма тарикатка, се зачудих какво въобще гледам. После тя ще говори, че другите се излагали

# 341
Не знам времето на Наталия, но честно, ако бях там щях да крещя по-силно и от ръждивата. Направо ме вбеси с актьорските си чупки, а като почне и звуци да издава (оляля, въййй, опалаа и т.н) издивявам направо, за мимиките да не говорим. Иначе признавам, че учудващо е по-добра от многото балалайки там, дето хем не могат, хем нападат, хем хапят, хем са доволни от това колко са долни. Наталия сякаш си прави кастинг за нея си да я харесат някъде да прави скечове или знам ли. Това, че може да сложи главата на гилотината на някои тренирал години и лишавал се не е от значение за нея. Да, мина, натовари си крака още (ако е контузен, май го вярвам), ама ...с толкова драматизъм и цвичене, че...
Този многодетния обаче ми е най-големия трън в очите и направо не го дишам дори на екрана.
Калин и Лапуна, както и Шопа са ми топ от мъжете, като Калин май е по-добре физически от Лапунов, въпреки симпатиите ми към втория.
Дяволо си го знам, той си е мъж , харесал си пепелянката (поне е тренирана ) и докрай ще и е фен, просто мъж и това е. Ама как би я изтърпял на живо не знам)) Иначе хубавка, май най-добре изглежда , освен и физически , че е най-добре от жените , та ...може, разрешавам му да я харесва))
Вече и жълтите ме нервят и не знам, много рано почнаха с издънките.
Помните ли Вальо, този дето за мис Ели се ожени и имат детенце. Ми той беше супер трениран и на пъзелите железен, но...на една висилка там падна във водата, намокри си ръцете и не можеше да продължи. Даваха наказания , но на него му отказаха и отпадна. Тук смени, наказания с време, бе изобщо и аз мога така до финал да стигна, ту наказание, ту друг ще мине вместо мен, няма да се мръдна и ще завърша, толкова тъпо , че....

# 342
За всички,които плюете по Симона,заради бурната и реакция ще е хубаво да не забравяте,че това е състезание и повечето,които са там искат да спечелят,така че такива нервни подвиквания в напрегнатите моменти са напълно нормални,а в случая и дооооста заслужени с това преиграване от Наталия.

# 343
Айде сините ме издразниха на макс. Таз' Ръждивата досадната да млъкне най-сетне. Сукалче. На 23 и си мисли, че всичко знае. Досадно, надменно същество. Аман. И тоз' извисеният и той ме подразни. Да си събира слънчева светлина, да се придържа към тъпия си измислен образ и да мълчи.

Отварям една скоба. И днес Александра ми прави страхотно впечатление. Димитър и Гергана да си мълчат там в ъгъла.

Още един пъзел за четиригодишни - и дори не е 3d. 😐

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 00:59 от Alucard

# 344
Колкото е добра физически Ръждавичка, толкова е отвратителна като поведение. Такива мрънкащо същество със самочувствие до луната, не бих го изтъфпяла и 5 минути.  Напомня ми на друга "любимка" от минали сезони - Елизабет. Справяше се страхотно, но никой не я понасяше. Предполагам, че след няколко епизода, Ръждавичка ще е в същата роля.

Общи условия

Активация на акаунт