💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 39 077
  • 967
  •   88
Отговори
# 345
Няма бяло и черно, хората са различни. Наталия е в ИВ, за да докаже нещо на себе си, по-скоро да се забавлява(аз името на предаването го разбирам точно като това, което тя показа, а именно ВОЛЯ да премине през всички изпитания с болки без да се отказва, както направиха други). Ръждавичка е отишла с желание за победа и взима всичко прекалено сериозно. Трябва обаче да осъзнае, че шансовете и са 1:32 да кажем.
За Наталия важи приказката "Всеки луд с номера си", но аз на 23 години никога не бих говорила/викала така грозно по по-възрастен от мен човек. Липса на елементарно възпитание...

# 346
  • София
За всички,които плюете по Симона,заради бурната и реакция ще е хубаво да не забравяте,че това е състезание и повечето,които са там искат да спечелят,така че такива нервни подвиквания в напрегнатите моменти са напълно нормални,а в случая и дооооста заслужени с това преиграване от Наталия.

Ние помним, ама самата Симона дали го помни това, когато по терена е дружката и Гордиенко? Че, тогава пак крещи, ама давай, ще минеш или след изказване за смяна - аз ще мина? Истинският състезател, дори в отбор, ще се "кара" на всеки, а не само на тези, които до тук преминаваха (в предишни игри), а определен човек (който и днес не само не блесна, ами също поиска смяна) да бъде подкрепян! Та, да Симона е е една от най-добрите на арената, но като подкрепа е пълен лицемер до тук. Наталия иначе - грам не я харесвам и дано скоро си тръгне, но не и преди Гордиенко.
Гордиенко - както и ми се стори от първата битка - язък и за претенциите - и слабата Наталия и Моника минават по-добре от нея до тук.

Като цяло - интересна битка, слаб каст, елементарен пъзел, и резултат - 2 кифли си мерят "акъла" с баща на колкото там деца, който си пази екипа чист - смешни са и тримата, но поне кифлите не са с претенции за лидерство и опит.
Чудна би била елиминационна между тримата - нямам никаква идея кой би спечелил, не за друго, а защото Гергана и Александра поне ще се поизцапат, а Алекс - никак не съм сигурна.

Фаворит нямам, интерес да гледам на момента нямам, даже и кой знае какви дразнители нямам - ще догледам вероятно, но все на запис и без особен интерес.

# 347
Двете слаби звена на сините са Наталия и Александър, но Наталия показва повече хъс. Не мога да го гледам тоя Сашо как се хили, че Наталия не ставала за арената, а той се крие като мишка.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 02:20 от LadyPopcorn

# 348
Аз пък не бих издържал и 5мин Наталия и не заради възможностите и' (които са прилични)а заради отношението към състезанието и съотборниците. То театралничене, то чупки, то гримаси, то писъци. .. пък инат, не ще смяна. Хората са отишли там да се състезават и да побеждават, то ние се палим като зрители а те са се готвили, лишавали, мечтали, тя - да си разиграва сценки, може би някой да я забележи, може би да докаже нещо на себе си, може би си е просто егоцентричка, но всеячески демонстрира че не дава и 5 пари за отбора, за победата. за емоциите на другите. Предаставете си футболен отбор в който един играч решава че му е кеф да рита в публиката или в собствената врата ей така -  да става шоу и той да е в центъра на вниманието. Ще има и такива които ще му се кефят но ще е голям щастливец да  му се размине с няколко ядни подвиквания

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 02:39 от spidrer

# 349
Не разбирам всички тук, които плюете по Наталия ...ако я бяха сложили на пъзел, всички щяха да са доволни, освен Сашко, но него щяха да го сменят на стълбата.
Обаче той е манипулатор и затова пак се ската, по най-подлия начин. Не разбирам какво очакваше отборът от Наталия като я пускат с контузия да играе. И защо я пуснаха последна също - нямам никаква идея каква им е логиката.

# 350
Сашко че е мишок.  мишок е, но Наталия сама настояваше да мине и отказваше смяна

# 351
Наталия не е кацнала с парашут в игрите, явила се е на кастинг и е била одобрена, също като останалите е дошла, за да играе. Пределно ясно е, че няма да се задържи дълго. Според мен дори е одобрена с тази цел, както и жълтите кифли. За да не изхвърчи някой от интересните играчи в първите 1-2 седмици. От жените, като че ли най-много харесвам Сапунджиева - съвсем различен вид, излъчване и възпитание, според мен не е по-слаб играч от Ръждавичка.

# 352
Аз това и казах - тя далеч не е лоша атлетка, но подходът, отношението, мотивацията и' е  крайно егоцентрично и дразнещо

# 353
Гнусари - Ръждавичка и Чикагото, псуват, обиждат, крещят като заклани. Ръждата се оля, щяла да иска обяснения, да подлага на разпити. Няма ли някоя лопата там да я лопнат по главата, да й дойде малко акъла.

Това беше племето, на което симпатизирах, с вземането на Ръждата обстановката стана ужасна, Чикагото получи картбланш да си показва простотията, а Котоошу от симпатия към нея се съгласява с простотиите й.

# 354
Аз пък не бих издържал и 5мин Наталия и не заради възможностите и' (които са прилични)а заради отношението към състезанието и съотборниците. То театралничене, то чупки, то гримаси, то писъци. .. пък инат, не ще смяна. Хората са отишли там да се състезават и да побеждават, то ние се палим като зрители а те са се готвили, лишавали, мечтали, тя - да си разиграва сценки, може би някой да я забележи, може би да докаже нещо на себе си, може би си е просто егоцентричка, но всеячески демонстрира че не дава и 5 пари за отбора, за победата. за емоциите на другите. Предаставете си футболен отбор в който един играч решава че му е кеф да рита в публиката или в собствената врата ей така -  да става шоу и той да е в центъра на вниманието. Ще има и такива които ще му се кефят но ще е голям щастливец да  му се размине с няколко ядни подвиквания
Само дето това не е наистина отборно състезание. Отделно тя "си риташе топката в правилната посока" - просто е контузена. Wink

# 355
Павел -"Игри на волята сезон 7 -всеки срещу всеки" - с това мото какво очаквате 🙄 ,като в държавата 🙃

# 356
  • гр.София
Наталия е адски дразнеща,но показа воля,хъс и стоицизъм. Не мисля,че забави племето си повече от заменките дето се правеха. Айде, Ръждавичка да спре да вири нос толкова. Неприятно младо момиче.

# 357
Не разбирам това с хилядите смени, що за състезание гледаме, то тогава и аз от дивана вкъщи мога да отида, да се хвана за въжената стълба, да се пусна нарочно и някой друг да го мине вместо мен. Според мен наказанията са по-смислени. Все пак гледаме спортно състезание, състезание за дух и воля, пък те ми се отказват.

Не съм съгласна с постъпката на Наталия, но смятам, че изобщо не трябваше да я пускат да играе, а да я пратят на пъзела. Не мога да повярвам Алекс колко пъти се скатава вече, имам същия въпрос като Павката (и мнозинството тук): защо не пратиха Наталия на пъзела? Ръждавичка от самото начало се оказа човек с огромна спортна злоба, а и засега Сините се очертават големите фаворити с Ръждавичка, Калин, Лапунов, Траян.

Жалко, бих искала да видя Зелените на съвет, те Иван направо си го сготвиха, той според мен не е чак толкова лош играч, просто е адски неориентиран и това го направи лесна мишена сред кукумявките и стратегите на Лечителите.

Също съм изумена от липсата на каквито и да е пъзелистки умения у Гергана, тя ги нареждаше и после ги натискаше да влязат, където очевидно не са там. Тя ми е по-симпатичната от двете кифли, обаче е по-слабата от тях, макар че скоро и двете са аут.

# 358
Аз смятам, че резиденция не трябва да има.Само победителите в играта една нощувка с храна и баня.Така всички ще са с равен старт.Освен това курс по оцеляване е нужен толкова, колкото и за силова подготовка...Чудя им се например защо не ловят жаби и да си ги пекат,гущери...

То и в момента е прекалено, че чак така. Те силови игри ли ще играят или ще оцеляват?  Реалитито е "Игри на волята", а не "Игрите на глада" или "На гости на д-р Емилова".

# 359
Аз пък мисля, че са решили да върнат преживяването от първия сезон - едни играят, а други им пляскат отстрани. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт