💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 49 962
  • 1 052
  •   3
Отговори
# 420
  • София
Оф, сега като вирне носа Гордиенко... Rolling Eyes Но пък много ми е драго, че баш Ръждавичка изпусна точката, и то два пъти.

# 421
Добре, че има бутане, че Гордиенко да "блесне". Видяло се е, че други подходящи игри за нея няма.

За сметка на сестра и Симонка, която я няма никаква тука. Като няма въжета, баланс и отскоци не е толкова добра нещо.

# 422
Падна ли митът за непобедимата ръждава?

# 423
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Не, че нещо, ама ми е кеф са гледам как натриват носа на Ръждето, добре ще и се отрази малко да посмали това самочувствие като я поступат на арената.

# 424
Изпускам. Кеф е днес явно

# 425
  • На Изток от Рая
Падна ли митът за непобедимата ръждава?
Тя е "непобедима", защото е най-подготвена от жените. Не отричам, че е много добра на арената, но всички останали жени не стават.

# 426
Кавърджикова на нищо не я бива Sob

# 427
Много тъпо решение на сините - в решителната битка да пуснат Алекс. Ясно беше, че докторът ще го бие. Трябваше Траян да пуснат. Идиоти.

Иначе тук най-добрите на халките не са токова добри на силови игри (и Калин, и Ръждата).

# 428
  • София
Хаха, доволна съм. Хайде сега сините да се номинират според представянето - Ръждето, Алекс и още някой за цвят.

Алекс бил останал само с един двубой, затова го пуснаха него, не беше баш по желание. Grinning

# 429
Браво на зелените!

# 430
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Както винаги въздуха под налягане известен като Алекс от сините издъни работата. Този, когато и да се отърват сините от него ще е късно.
Малката Наталия се оказа по-жилава от големия мъжага Алекс, Гордиенко сега Лапунов ли ми е заяла, гаднярка Smiling Imp.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 21:57 от Jess!

# 431
Защо не оставят понякога Ралица да коментира битките?

# 432
Да видим кой ще е третият след Наталия и Калин.

# 433
  • София
Ох Наталия ми е много дразнеща, с такива хора се общува много трудно. Засяга се от всяко малко нещо, играе жертва при всеки удобен случай, толкова инфантилно плведение. Другите даже запазват много самообладание, аз не бих могла.

# 434
Много тъпо решение на сините - в решителната битка да пуснат Алекс. Ясно беше, че докторът ще го бие. Трябваше Траян да пуснат. Идиоти.

Иначе тук най-добрите на халките не са токова добри на силови игри (и Калин, и Ръждата).
Нямаше как Траян … Алексчо се пусна само един път, няма как само един и същ да бута Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт