💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 36 513
  • 925
  •   37
Отговори
# 855
Защо Йордан не гласува?
От съвета на номинираните му се падна сандък със загуба на право на глас

# 856
Ралица🤮 айде да си заминава и тя следващата година, нещо се е взела много насериозно. Рязко ми вдигна кръвното.

ПП: ако участник се откаже сам, не плащаше ли неустойка? Затова ли така се е запенила в устата?

# 857
"В този сезон всичко е различно" = по-режисирано от всякога... Не вярвах, че е възможно да има по-нагласен сезон от този с Мартин и Добрин, обаче това .... тооооооолкова много си личи как от продукцията имат няколко любимеца - "колоритните" образи, че става смешно.... И резултата какъв е - зрителите масово избират антипода: тихи, обрани участници архетип Калин, така че на този етап изглежда, че идеята на продукцията е с обратен ефект. За моя радост, защото аз именно по Калинови типажи си падам. Те ако си мислят, че всички зрители гледат само за "шоуто", съм сигурна, че има много като мен, които искат да гледат какво се случва на арената много повече отколкото съдържание тип Биг Брадър. Не че и битките не са нагласени, ама айде ще се престорим, че не са, иначе трябва да спрем да гледаме предаването. И въпреки всичко ми е интересно и ще го гледам.

# 858
  • София
Не е честно и нямат равен старт с останалите, изтормозени и измършавяли... Ще се борят за голямата награда наравно с другите...ай сиктир..

# 859
Кастинг битките сякаш вече не са за място в “All Stars”. Да не би случайно да са се отказали от този сезон?

# 860
Цял сезон ли мислят да ги върварят хората на блатото?! 1 си тръгва, вкарват друг на негово място😵‍💫

Аз така и не разбрах каква беше логиката на това Йордан да отиде на блатото като завърши втори, Мартина изтегли това сандъче, накрая той и нейното ли наследи след отпадането ѝ? О.о
А тази седмица награда 50 гроша за 2ро място, хич не е нечестно...

# 861
Накрая наистина ще вкарат някой нов и директно след сливането, аман!

# 862
Много ме е яд за Давид, личи си, че се беше отказал и реално за 1 ден трима отпаднаха! Утре пак нови ще влизат, странно ми е докога!
Възможно е другата година да има Ол Старс, ако са се събрали достатъчно хора. Раду бил на кастинг битка, значи по нататък може и да има!

# 863
Кастинг битките сякаш вече не са за място в “All Stars”. Да не би случайно да са се отказали от този сезон?
Макар и рядко да се включвам, едно от последните ми включвания беше как докат стане време за All stars, вече ще е OLD stars : Пенсионери!😂

# 864
Ами браво на Наталия.
Физиономиите на сините бяха безценни.
Сашо вече започва да ми лази по нервите. Рядко некадърен на арената, но устата му не се затваря. Дано го бие жена и то скоро.
Сезон седем е с троен аршин. Сготвиха Данчо, но следващия втори награден за сеир.
Казват, кучето скачало според тоягата.....

Пляс, пляс педалите!

# 865
Аз ли нещо не възприемам правилно или Ралица (продукцията) се държи излишно гадно с хората от блатото? Те вече ми приличат повече на заложници, отвлечени за някакъв кофти експеримент, отколкото на участници в спортно предаване...а и докато продължават да влизат нови хора при тях, никой няма шанс да излезе... Знам, че и минали сезони е било така, обаче като им видя погледите на тия клетници и ми се плаче... Не знам кой човек с нормални нива на емпатия може да го гледа това нещо, а Ралица колкото и да е актриса май никак не й е жал и май даже напротив? Не знам, нещо пропускам ли, или ...?

И защо Давид като има травма на коляното още малко и бой с камъни щяха да му приложат, а Наталия, която доста съм сигурна вече, че симулира, е на пиедестал? Това е реторичен въпрос, на който си отговорих сама в предния ми пост. Просто много се възмутих и пописах още малко ...

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 22:40 от S. Saturn

# 866
  • София
Наталия е пример за психика на жертва, като по учебник. Най-очевидното е мисленето " аз никога нямам късмет", което каза като отваряха ковчежетата. И нарочно намира начин да предизвика агресия в другите, за да оправдае чувството си "ето пак съм жертва". И от 7 души нормално да намери поне двама, които да се заловят на провокациите й.

# 867
  • София
Обаче на съвета червените ме изкефика. Ленорката им се пеняви насреща как Давид бил симулирал контузия за да гласуват за него и прочие бла-бла-бла и веднага след това Митко невъзмутимо: "Гласувам за Давид, заради контузията му" JoyJoyJoy
Май още тук са се усетили как продукцията се гаври с тях като всяка седмица им вкарва външни свежи хора. Не че тая която ще влезе утре при тях става за нещо.

# 868
Обаче на съвета червените ме изкефика. Ленорката им се пеняви насреща как Давид бил симулирал контузия за да гласуват за него и прочие бла-бла-бла и веднага след това Митко невъзмутимо: "Гласувам за Давид, заради контузията му" JoyJoyJoy
Май още тук са се усетили как продукцията се гаври с тях като всяка седмица им вкарва външни свежи хора. Не че тая която ще влезе утре при тях става за нещо.

# 869
  • тук и там
Много ми хареса този епизод.Аз и цялото ми семейство харесваме Наталия.Ни най-малко не ме дразни,напротив-много се кефя как пили нервите на Чикаго и на Алекс.Супер много се изкефих когато се върна.Алекс е толкова самозаблуден горкият и с толкова завишена оценка за себе си,че направо не мога да повярвам на моменти какви ги говори за собственото си представяне .Странно ми е как толкова много хора са подразнени от Наталия и тук ,но това показва колко сме различни.Аз и симпатизирам .

Общи условия

Активация на акаунт