💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 37 736
  • 940
  •   55
Отговори
# 870
Наталия е пример за психика на жертва, като по учебник. Най-очевидното е мисленето " аз никога нямам късмет", което каза като отваряха ковчежетата. И нарочно намира начин да предизвика агресия в другите, за да оправдае чувството си "ето пак съм жертва". И от 7 души нормално да намери поне двама, които да се заловят на провокациите й.
Има такива хора, всеки в живота си ги е срещал, но не е нужно да ги гледаме в и риалити формати!

# 871
Ами не гледайте, някой да ви е вързал.

# 872
  • София
Наталия е пример за психика на жертва, като по учебник. Най-очевидното е мисленето " аз никога нямам късмет", което каза като отваряха ковчежетата. И нарочно намира начин да предизвика агресия в другите, за да оправдае чувството си "ето пак съм жертва". И от 7 души нормално да намери поне двама, които да се заловят на провокациите й.
Има такива хора, всеки в живота си ги е срещал, но не е нужно да ги гледаме в и риалити формати!
Те са навсякъде, както и хора с други видове психика и нагласи. Няма как да ги изолираме, интересно ми е да гледам как й се връзват, чак започва да ме кефи колко е дразнеща 😀
А чикагото го харесвам, хич не ме дразни, изглежда ми добър, няма злоба в него, просто тя много добре му натиска бутоните 😀.

# 873
Объркахте ли внимание на инфекцията по лицето на една от блатните девойки? Като висше благоволение са и разрешили по щателно измиване на лицето сутрин и вечер с чиста вода. Мизерията е била наистина на макс при тях.

# 874
И на Гергана устните бяха ужасни.

# 875
  • София
Наталия ми е някак смущаваща за гледане, все имам чувството, че с тези етюди и хихикания прикрива доста наранена душевност. Разбирам как може да вади някой от обувките, но все пак и с нея има начин да се разбереш.

Разжалваният капитан Алекс се определи като "ценен за племето", то, горкото, извадило късмет, че се спасил от елиминация.Wear Crown  Да се радва, че се завърна Наталия, която е като гръмоотвод за нервни и критични съплеменници, че ако се махне, кой остава слабото звено?!

# 876
Уфф, нямаше ли как и трите да отпаднат! Определено трите най-неприятни за мен жени във формата. Поне доста хора прозряха що за човек е 190 сантиметровото детенце вече усвоило всички мръсни трикове и ругатни от професионалния спорт, а злобата му(и то не спортна) вероятно си е вродена. С нетърпение чакам кога ще помръкне ореолът около св. св. Калин Innocent
Но продукцията отново ни изненада с креативност, безпристрастност и равен аршин.  За равнопоставност - даде битка с поне 3 елемента (стената, колелата, варелите) явно фаворизиращи едната участничка като стената вече беше играна и се видя че беше непосилна за никоя освен нея. И за капак вторият вместо на блатото се връща с 50 гроша. Плаха утеха ми е че  Симона е доволна ама хич не съм убеден че си е направила сметките правилно, тя коалиция ли смята да прави с това недоразумение, то ще брои на ала- бала-ница на кого да забие ножа в гърба а по възможност на цялото племе и ще им пее песнички

# 877
  • тук и там
Аз въобще не смятам,че е с психика на жертва Наталия,даже напротив.Не е лицемерна,и си казва нещата.Така или иначе -на предишната битка ,ако беше се отказала,щеше да бъде съдена че е поискака смяна,като си мина трасето,пак беше съдена,но за това че беше бавна.Та каквото да направи или да не направи,все ще са недоволни,поне да не им се дава и да им лази по нервите.И в миналите сезони,се е коментирало,че им бият инжекции преди битка на контузените.А и футбол не сте ли гледали-като се контузи някой,пръскат с нещо,май го замразяват или някакво обезболяващо слагат и играчът се връща на терена и продължава да играе.Проблемът е като мине действието на обезболяващото.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 22:57 от Кайсия

# 878
  • София
Не я харесвам Наталия. Тя е от онези, които смятат, че са над всички други и с агресивно настъпателно "добродушие" успяват да постигнат исканото от тях. Не е моя начин на действие, така че не я харесвам. Вижда ми се мръсен, подмолен човек. И не не смятам, че това е игра и трябва да правиш мръсотии и да газиш по хората на всяка цена. Това, че се толерира от предаването не означава че е правилно. Но за съжаление се приема от доста хора като такова. Лично мнение. Не претендирам за правилност и научна обоснованост. Така го чувствам, така го пиша.

# 879
  • тук и там
На мен пък на Теодора постъпката ми се стори грозна с това бутане на колелото.За "Млъкни" да не коментирам.Определено не я харесвам.Млада е,но и Калин не е много по-стар ,но е възпитан и симпатичен,за разлика от нея.

# 880
  • На Изток от Рая
Мен не ме дразни толкова това дали Наталия е симулирала или не, но на тази възраст, наборки сме, да се държи по този начин, не знам защитна реакция ли е какво е, но тя е изключително експресивно дразнещ човек. Предполагам, че съотборниците ѝ не я харесват не защото е слабо звено, въпреки че показва качества на арената, а заради самата нея и поведението ѝ.

# 881
  • Буркина Фасо
Аз въобще не смятам,че е с психика на жертва Наталия,даже напротив.Не е лицемерна,и си казва нещата.Така или иначе -на предишната битка ,ако беше се отказала,щеше да бъде съдена че е поискака смяна,като си мина трасето,пак беше съдена,но за това че беше бавна.Та каквото да направи или да не направи,все ще са недоволни,поне да не им се дава и да им лази по нервите.И в миналите сезони,се е коментирало,че им бият инжекции преди битка на контузените.А и футбол не сте ли гледали-като се контузи някой,пръскат с нещо,май го замразяват или някакво обезболяващо слагат и играчът се връща на терена и продължава да играе.Проблемът е като мине действието на обезболяващото.
ако в колективните игри се раздаваше както днес на индивидуалната нямаше да е трън в очите.
защо днес като беше на кубовете не сядаше и ставаше, не си говореше сама, а директно скачаше ? защо докато караше водното колело не спря и да се порадва на рибките и слънцето?
в колективните битки е на олимпийският принцип - последна, но пък е минала трасето. Grinning

# 882
Гледах подкаста с Ваня и всички отпаднали! Давид е с две операции на коляното, втората от януари 2025 г. и до последно не мислел, че ще влезе в игрите от първия път! Замълчал си е за операцията, а голям потенциал имаше това момче! Според мен и от продукцията са му отреждали главна роля, но уви.
Другото интересно е, че вече може да се кандидатства за следващия сезон! Твърде рано ми се вижда, но явно са доволни от рейтинга на предаването.

# 883
Наталия=Мани
Продукция вече 3 сезона не може да намери достойния ѝ двойник и сега като успяха,няма да го изпуснат.
Мен друго ми прави впечатление,че 2ри сезон следват един и същ сценарии…

# 884
Дора е виновна. Дора-изследователката. Преди десетина години ми се случваше всеки ден да я слушам с малката ми дъщеря и ми докарваше нервни кризи.
Може би и на много от участниците. И сега на подсъзнателно ниво не могат да я търпят!
Ботичко!!!
/Наталия дублирала Дора от филмчето на български език/

Общи условия

Активация на акаунт