💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 40 013
  • 1 002
  •   87
Отговори
# 930
  • Sofia
Алекс е рядко неприятна личност, голям нарцис,  егоцентрик и плямпало, което вижда треските в чуждите очи, но не и дебелите греди в своите. Лошото е, че дали за да прикрие собствената си некадърност, се е научил да се изразява добре. Ако не го гледаш, а само го слушаш ще си кажеш, какъв ерудиран, стойностен и можещ човек, а той милият "въздух под налягане". Проблемът е, че не само в ИВ, а и в реалния живот се напълни с такива индивиди - посредствени, неможещи и за нищо неставащи, но научили се да говорят добре, и да се "продават" още по-добре! Силни в думите и потресаващо слаби в действията. Тежко им на всички, които имат около себе си подобни Алекси.

# 931
А смятай да ти е мениджър..

# 932
  • Sofia
А смятай да ти е мениджър..
Е, така де! 😊 Обикновено голяма част от този тип са именно такива, защото колкото са по-некадърни, толкова по-добре се продават! Те никога не поемат вина, те никога не грешат, но отлично се възползват от чуждите постижения, които умело си приписват и обират позитивите. Лошото е, че явлението става все по-масово..

# 933
Аз също гледах днес епизода от вчера вечерта. И тук отново се показа липсата на еднакви правила за всички. Като започнем правилата на елиминационната игра, за да могат да са наравно, до фактът, че на елиминационната битка втория не отива на блатото, а получава 50 гроша. Колко удобно? Защо не дадохте нищо на Йордан миналата седмица? Или го наказахте за нещо, което не сте ни показали? Защото е ясно защо оставихте Наталия в синия отбор. Едната причина е, че няма много да оцелее на пустия плаж и ще побърка всички, които са там. Втората, защото има търкания с някои от нейните съотборници. Дори и не съм и се съмнявала, че тя ще е втора, а Теодора първа.
Другото, което също ми направи не добро впечатление е, когато Давид се самопредложи за гласуване и отношението на продукцията към това негово решение. И откога е престъпление да насочиш гласовете срещу себе си?! Особено ако нещо не чувстваш, че си добре. Съмнявам се, че на Любослав му е държан назидателен тон за това, че е заел на друг мястото още от миналите кастинг битки. И ако Давид беше поискал да излезе, когато Ралица попита нямаше ли пак да му ръси сол на главата? Дори сигурно щеше още повече да му начупи канчето как може да заеме на друг мястото.

# 934
  • Sofia
Проблемът е, че искащият да напусне обърква сметките на продукцията, а тя не обича това. Ако някой напусне по свое желание, дължи неустойка, която отпада, ако напусне след гласуване на съвет,  елиминация, или по медицински причини. Нали се сещате, че продукцията няма как да допусне масовото доброволно напускане на участници, въпреки нечовешките условия на които ги подлага. Ако всеки е свободен да напусне когато му скимне Ралица и Павел ли ще доиграват сезона? И аз да съм поставена в тези условия ще търся начини да си тръгна, без да им плащам неустойка, точно това направи Давид. Не стига, че се държат с теб като с каторжник, унижават те, подиграват ти се и те злепоставят във всеки възможен момент пък и неустойка да им плащаш, поне на мен ми идва в повече! Умна постъпка на Давид, отърва се без финансови санкции и не допусна да има още един напуснал след гласуване. Голяма работа, че Ралица му "начукала канчето", тя така или иначе щеше да го направи. Както впрочем и Гергана направи, желанието й да си тръгне беше по-голямо, от това да играе играта, и снощи ясно си пролича.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 13:42 от Crystal_Noir

# 935
  • тук, на мястото си
Какъв е смисъла от трима номинирани когато на двамата даваш грошове и само един си отива. Миналата седмица беше по-добре, втория на блатото. Някак става завъртане на играчите, а сега Наталия хем загуби, хем се връща пак в същото племе. И капитаните така бяха. Нали на капитанските се пленяваха знамената? Защо сега Ивайло не плени знамето на третия, на зелените?

# 936
  • софия
Не разбирам и защо някои хора се надяват да му падне ореола на Калин Rolling Eyes
Това май към мен. Ами не обичам идоли, кумири, светци... Предизвикват всеобщо умопомрачение
С това съм съгласна, така си е Joy

Но малкия рошльо Blue Heart няма вина. Grinning
Не показва егоцентризъм, самодоволство, претенция за лидерство, самохвалство, мрънкане.....
За мен сините му очи не са никакъв фактор Grinning  Ама съм впечатлена от цялостното излъчване +  ИГ профила му и също го последвах. Голяма откачалка е.
Да е здрав и да се пази Flowers Four Leaf Clover

Да си призная, съгласна съм да му "падне ореола", дет викаш. Grinning
Да си кумир или светец се е тежка работа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Особено ако не го искаш.

Наталия е голям дразнител, без съмнение. Абсолютно разбирам племето. Виждам и монтажа и синхроните. Ясно е, че ние виждаме едно, а вътре те виждат друго.
Ама не се ли усетиха как ще излязат нещата после, бе? Хем Ралица като ги нахока на плажа и пред другите, силно им подсказа на къде отиват нещата. Те пак продължават.... Чикаго мисли че е забавен, Сандо - че е стоик. Тъпчовци....
Браво ня Ръждето - само при нея виждам да се е усетила и смени тактиката. Не търси тя женска коалиция с Наталия. Трябва и, за да психясва Сандо и Чикагото.
Браво, Ръжде, одобрявам. Grinning

Без Наталия и Сандо ще трябва да харесвам цялото синьо племе. Grinning
И ей го на,  пак цяло племе идоле, кумири..... Joy емииии, не е добре, та нека Наталка постои още малко .... за цвят, де Joy

Пп. Това с блатото си е чист садизъм Trollface
Що не ги вкарват във втора резиденция - да плющят по цял ден, басейнче, релакс. Па да им дадат битка-  първия влиза, я на плажа, я в стопанството. Да ги питат тогава -  що не се натискате за победа, бре, не искате ли да влезете в играта, къде ви е волята, заели сте мястото на друг.... JoyJoyJoy Смешници

# 937
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Е, нали трябва да плащат за втора резиденция, а така им е безплатно. Тези циции дори варелите не си подменят, да не говорим за по-сериозния инвентар, дори чаршафи не купуват. Овчиците явно са се прокъсали и сега участниците спят на рекламни материали.

# 938
На мен ми беше забавно как на съвета на червените всичките изглеждаха бесни на продукцията. Докато Ралица четеше конско дадоха няколко човека как я гледат все едно искат да я убият с поглед😀 един от тях май беше Димитър, стана ми симпатичен с тихия си бунт с гласуването за Давид.

# 939
Приликата между Наталия и Мани е сполучлива, понеже двете са големи дразнители за племето си, симулират контузии и някак все отървават кожата. Сега Наталия сигурно имунитет ще може да си купи. Разликата е голяма обаче, откъм представяне в битките. Наталия изобщо не е толкова слаба, а и е на 44г. Добре му рече на Алекс да спре с лицемерието. Той за мен е най-неприятният играч на феномените и най-слабият. Другият с нереално самочувствие е Гордиенко.

# 940
Наталия е куклена актриса. Вероятно и се налага да играе няколко роли едновременно. С годините е получила професионално изкривяване на поведението. Не е изненада, че не я слуша главата много. За останалите може да изглежда шантава, но с времето се свиква с такива особености. Всъщност тя не е показала никаква злоба към никого, докато върху нея не спират да се нахвърлят.

Забелязахте ли  с какво нежелание Гордиенко присъства на "женските" разговори между Наталия и Ръждавичка? 

След няколко дни се усетих, че песента, която Наталия пееше на арената май е на Павел

# 941
Зелени на плаж и съвет. Това очаквам.
Жълти да видят резиденция.
Наталия все още не ме дразни, но за това Александър ще е рекордьор. Толкова е анти. Искам да го пращат на елиминация без спасение.

# 942
Наталия не търпи наглото лицемерие , и не се прави че дъжд я вали докато я плюят. Използва обаче някакви творчески артистични прийоми , характерни за съвсем малки деца. Т.е на детинските им прояви с детински сценки дето и 3 годишни да я разберат.
Тези от блатото много загубени , наговарят се , симулират. Стани в 2 през ноща , изпей няколко песни , изхили се зловещо и си аут Joy

# 943

Браво ня Ръждето - само при нея виждам да се е усетила и смени тактиката. Не търси тя женска коалиция с Наталия. Трябва и, за да психясва Сандо и Чикагото.
Браво, Ръжде, одобрявам. Grinning

Хмм, дано това да и' е идеята. Както и да си има щит - една жена с по-голяма мишена на гърба особено ако се стигне до битка на половете. Ама това си е направо стратегическа мисъл. И тогава Ръждето хем убава хем силна хем умна... ще взема да си я идологизирам. И за да съм принципен ще трябва да я намразя... шизофрения някаква Mask

Е стига с тези каторги, нечовешки условия, инквизиции де. Не е първи сезон, знаели са в какъв формат се записват, никого не са довлекли с белезници. . Копачът трябва да копа! Давид е хубавец, спокойно би се вписъл в Ергенът, там е можел и 30 куфара с козметика да си докара. И е напълно в духа на предаването дезертьорите (Давид, Алекс) да се порицават по-остро дори и Ралица да пресолява манджата понякога

# 944
Мен пък ме забавлява Наталия. Все пак това не е спортен лагер, има борба на характери, социална игра. Та, Наталия много успешно ги разбърква и изкарва неподозирани черти от характерите им. Големи мъже Сандо и Чикагото, дето една женица метър и петдесет ги изкарва от нерви, почват да скърцат със зъби, когато се появи. Алекс, като е толкова ербап, да се беше изкатерил на стената. Най-позорно загуби знамето и получи забрана да е капитан до края на игрите, ама Наталия му е виновна. Също много неприятно впечатление ми направи Теодора - 18 годишна, 1,90 висока, ще подпира водното колело на Наталия, за да не я изпревари! Ми като толкова те бива, дръпни напред със собствените си сили, не като играеш калташки номера на някой почти три пъти по-възрастен от теб. Смехория!

Общи условия

Активация на акаунт