💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 40 870
  • 1 011
  •   37
Отговори
# 885
Ха! И заради това ли го нахокаха така, защото си е премълчал за операциите? A го изкараха, че симулира. За подкаста благодаря, че казахте, не съм разбрала, че е излязъл, утре ще го изгледам и аз.

Скрит текст:
Гледах подкаста с Ваня и всички отпаднали! Давид е с две операции на коляното, втората от януари 2025 г. и до последно не мислел, че ще влезе в игрите от първия път! Замълчал си е за операцията, а голям потенциал имаше това момче! Според мен и от продукцията са му отреждали главна роля, но уви.

# 886
Наталия още от самото начало ми се стори напрягаща и кандидатка за лечение при Пенкин и само затвърждава мнението ми. При нея нормален говор, нормално поведение и нормални реакции май няма. Представям си какво им е на съотборниците ѝ, които трябва да я търпят около себе си.

# 887
Много кусури може да има Наталия, ама не съм видяла някога да се е изкарала нещо повече от другите, нито пък да гази хората... казвала е, че за разлика от други играчи, си минава трасето, ама то това си е факт, не означава, че мисли за повече от другите. Не разбирам и защо някои хора се надяват да му падне ореола на Калин Rolling Eyes

# 888
Ако има справедливост Наталия трябва да спечели, евала дори само от факта, че е равностойна на спортистката, та на момиченцето му се налага да прави мръсни номера иначе не е сигурна в победата. И грам не ме интересува боли ли я коляното Наталия ,справя ли се, справя се и то по-добре дори от девойките.

Прекалено пристрастни сте. Да, на голямото момиче му беше лесно да прехвърля стената, ама пък на другите разрешиха съвсем формални десет имитации на опити и после се качваха на варелите. Това ли е честно състезание? Освен това на голямата и тежка баскетболистка и беше много трудно на халките, но се видя как стиска зъби. Освен това втория път мина по-добре от първия, а третия съвсем си оправи техниката. Което говори добре за нея.
А стратегията да я блокира около понтона наистина беше безсмислена, но не и забранена. Който е по-напред може да манипулира задния, не виждам нищо нечестно.

# 889
В интерес на истината Наталия си е минавала винаги трасетата и не е бавила отбора на отборните битки.

# 890
Наталия е изключително токсичен човек, съчувствам на близките й. Нямам представа как се живее с подобни хора

# 891
Не разбирам и защо някои хора се надяват да му падне ореола на Калин Rolling Eyes
Ръждавичка изглежда не е от тези хора. Simple Smile Днес е пуснала в Инстаграм почти любовно клипче - с микс от кадри на нея и него от игрите. Innocent И закачлива закана: "Нека пак те номинирам!" Blue HeartBlue Heart

# 892
Следваща корица за темата, шока, който покриваше лицата на феномените.
Гордиенко "- Айде, отиди се изкъпи, ние тук ще си довършим тренировката.
- Нямам дрехи, нали бях на елиминации.
- Ми, нали се върна?
- Е, не са ми ги донесли " Тя сериозно беше решила, че ще ги тренира, ама God forbid.
Сега, забавни бяха реакциите им, хареса ми и как отряза Алекс, защото фалша му и от самолет се вижда. Но, това натякване колко е контузена като припкаше като кошута и въртя като малко торпедо тези педали, айде не нас тези.
Продукцията, да си прекръстите формата, какви игри на волята, то си е чист сървайвър, накрая ще оцелее само един ( богопомазания и износен от двойните ви стандарти)
Гергана, мисля че идеята за седмица глад тотално я демотивира, но няма да липсва.
До кога е планувано излъчването на този сезон, те днес двама напуснаха игрите, утре нови двама ще влизат?

# 893
Сега започвам да гледам епизода - ами отвратителна е Наталия. Направо не знам как се съдържат хората около нея.
Теодора е груба простакеса. Но какви бяха тези думи на Наталия към нея - какво уважение, какво пет лева. Изперкала работа

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 00:45 от zenata

# 894
Не разбирам и защо някои хора се надяват да му падне ореола на Калин Rolling Eyes
Ръждавичка изглежда не е от тези хора. Simple Smile Днес е пуснала в Инстаграм почти любовно клипче - с микс от кадри на нея и него от игрите. Innocent И закачлива закана: "Нека пак те номинирам!" Blue HeartBlue Heart
Брей брей Simple Smile явно иска да го скъса.. от номиниране Simple Smile

# 895
Слепите ще прогледнат и куците ще проходят.
Видяхме втората част в действие.

На Наталия май толкова внимание през целия ѝ живот не ѝ е било отделяно. Жалко, че чеше егото си именно по този начин.

# 896
Не знам дали е симулирал нещо Давид, но хич не изглеждаше добре и не говоря за коляното му - направо ме изплаши как летаргично мигаше и говореше, сякаш всеки момент ще изгуби съзнание. Това предаване и първите сезони ли е било толкова садистично? Аз гледам от миналата година, но и тогава май повече се грижеха за тях. Сега изглеждат всичките изнемощели, едва си отлепват устата като говорят, рани по устните, комарите съвсем ги обезкървяват - такова чудо нямаше миналата година, там се грижеха за раните им поне.

# 897
Това май към мен. Ами не обичам идоли, кумири, светци... Предизвикват всеобщо умопомрачение

# 898
  • София
Наталия=Мани
Продукция вече 3 сезона не може да намери достойния ѝ двойник и сега като успяха,няма да го изпуснат.
Мен друго ми прави впечатление,че 2ри сезон следват един и същ сценарии…

Ужасно неприятно ми е да го кажа, обаче Не - нямат общо Наталия и Мани 1. Не, само защото Наталия все пак си минава трасето, а защото Мани 1 искаха да я изгонят, защото не можеше да мине нищо. Иначе си се разбираше с хората, просто никой не я искаше в тяхното племе, защото беше тотал щета на арената. Мани 1 и в коалиция беше и то бая време и то с Неделчо част от коалиция.
А, Наталия е дразнител, Катя от сезон 2, с която също я сравняват - също беше друго ниво. Че ги дразнеше така е, но когато (основно един Ники) не я заговаряха - тя си стоеше отстрани и хич не и дремеше дали е сама.

Общо взето - единствено съм доволна, че не гледах непосилна битка и реално всяка от двете - Наталия и Гергана имаше шанс. Теодора ми беше ясно, че ще победи - каквато и да беше битката - след като нямаше и логически елемент - нямам идея тя и Наталия как са на тях.
Много ми хареса и как "блатните" отказаха да покажат, че има желаещ да се откаже - Да, Ралице (Продукция), това е достойното - иска да си ходи, но изтърпява критиките на съвет, за да си тръгне така. А, не да се откаже сам - да чуе същите критики, а след това пак да бъде изгонен човек от червените.

И последно, че стана дълго, не че не вярвам в контузията на Наталия, но някак ми е съмнително това припкане и въртене на колелото без никакъв проблем и отиването до Павел след края на играта и рязко влошаване, чак когато се връща при племето....

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 02:23 от gg__

# 899
  • USA
Фаворита на Неделчо вече е аут.
Аз съм доволна,че Наталия остана. За нейните години е страхотна на трасе. Бавничка,да,но се справя. Гордиенко може ли да каже същото?!

Алекс много го е яд тя как тя го реше. Smile
Той нали се мисли за много можещ и велик, много се дразни,когато някой му демонстрира,че нито е едното,нито другото. И така, да му удари по надутото его.

Общи условия

Активация на акаунт