💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 38 119
  • 947
  •   45
Отговори
# 780
  • София
Каква й е идеята на Теодора да се мотае до понтона, за да бави Наталия? Нали и тя се бави по този начин, а играта е за време. Личи й, че е малка.
В началото ми стана симпатична заради историята си, но не ми харесва как се държи - неспортсменска игра, иронично и присмехулно присвити очички, неприятни забележки по отношение на другите. Нарече Наталия "кукумицин", много грозно!

# 781
  • USA
Теодора рязко ми отиде на минуса след това неспортсменско и невъзпитано поведение.

И аз съм в шок от тази малка дри***.
И това от момиче,което се води спортист??!! Блокирането на Наталия няма дори смисъл,защото бави самата себе си.
Не само ми падна в очите,но се надявам майка й много да се срамува от нея.

За Наталия, не знам как е с коляното,но са минали 2-3 дни от битката,когато беше подуто.Нормално е да се чувства по-добре.

# 782
Наталия ако е втора що не я пратят на блатото а.

# 783
  • Дубай
Извинете, но тази битка е неравностойна, не, че нещо ама няма как да даваш на 2 метра момиче и то волейболист да премята топка през два метрова мрежа, и същото нещо  с размерите на Наталия...
И тук спешълите са за Теодора,а това неспортсменство от страна на дългата е отвратително,защото ако направиш така на състезание ще имаш червен картон. Наталия играе честно за сметка на Теодора!

# 784
Ако има справедливост Наталия трябва да спечели, евала дори само от факта, че е равностойна на спортистката, та на момиченцето му се налага да прави мръсни номера иначе не е сигурна в победата. И грам не ме интересува боли ли я коляното Наталия ,справя ли се, справя се и то по-добре дори от девойките.

# 785
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
"Не е важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле" Теодора от ИВ.

# 786
  • София
"Не е важно аз да съм добре, а Вуте да е зле". Теодора следва тази поговорка. Наталия ми стана симпатична покрай злобарите около нея.

# 787
  • На Изток от Рая
Аз също не разбирам не спортсменското поведение на спортистката Теодора, още повече, че няма и логика в действията ѝ. Тя буквално спря до понтона за да изчака Наталия и да ѝ попречи да завие

# 788
  • тук, на мястото си
Ама това Наталия ли е? Гледайте как хвърчи по трасето, а пък за лодката да не говорим. Ако я боли коляното, дори и да не е надуто, ще натиска така педалите, ама друг път. И тарикат, как си подхвърля топката, даже втория път не направи 10 опита.  Онзи ден когато ги изкара извън нерви значи просто им е правила на инат. Прави са, че се е преструвала.

# 789
  • Дубай
Ако има справедливост Наталия трябва да спечели, евала дори само от факта, че е равностойна на спортистката, та на момиченцето му се налага да прави мръсни номера иначе не е сигурнаьв победата. И грам не ме интересува боли ли я коляното Наталия ,справя ли се, справя се и то по-добре дори от девойките.
Аз мисля, че болките просто са отшумяли, не вярвам да симулира...

# 790
Ясно е ,че няма да изпуснат Наталия. Такива образи ги бутат повечко

# 791
Е, това са вече детинщини от Теодора, като mean girl се държи, ако Наталия победи и се върне физиономиите на всички ще са безценни, особено на Чикагото Laughing.

Аз пък искам Сашо да чуя какво ще измъдри. Сигурно ще омаловажи постигнатото от Наталия и ще каже, че неговата битка е била по-трудна.

# 792
Били са й инжекция на Наталия.

# 793
Поне да плуваха до понтона.

# 794
Ако аз съм вътре и видя Натито нахилена да ми се връща, късам договора и да ме няма 🤣 Тези нерви не съм ги брала от дървото.
Иначе, да, и аз искам да видя реакции, ще им се приплаче.
Ръждавичка и тя усети накъде духа вятъра...иска си лудото Ленче 😂  Колкото и да е стратегическо, не ми прави ок впечатление. Но си е стратегия, да.
Глей кво нещо ся- коляното не е манипулация и лъжа, но на Теодора е кощунство. Неравностойно била битката и подобия..
Ма моля ви- влизат в Игрите на волята, няма как да ги избират в един размер и кг.
Коляно ожулено боли по един начин, надуто по друг. И болката е субективна за всеки. Но Натито, режа си главата, преиграваше, кО ще и сто инжекции да са и били.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 21:19 от Thirteen#

Общи условия

Активация на акаунт