💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 40 758
  • 1 010
  •   54
Отговори
# 945
  • Буркина Фасо
Наталия е куклена актриса. Вероятно и се налага да играе няколко роли едновременно. С годините е получила професионално изкривяване на поведението. Не е изненада, че не я слуша главата много. За останалите може да изглежда шантава, но с времето се свиква с такива особености. Всъщност тя не е показала никаква злоба към никого, докато върху нея не спират да се нахвърлят.
защо само злобата трябва да се счита за отрицателно качество?
поведението на тая кикимора за мен е по отврат. предпочитам с някого да се скараме и после да си мълчим за
известно време, отколкото тази нейна "доброта" да ми е целодневно пред погледа и ушите.

# 946
Наталия определено не е добродушна

# 947
  • USA
Да, и аз искам Наталия да поостане.
Вчера за пореден път се доказа,че не е зле на трасе и когато иска,може да се забърза.

От сините първи за изгонване трябва да бъде Алекс - да ходи да се перчи на жена си колко е можещ и велик.Ние вече го преценихме.

Заминавам на плаж и ще гледам на запис.

# 948
От вчера се чудя Данчо какво им стори на тези от продукцията,че го запратиха на блатото,а сега за вторият завършил даже грошове има..
Много се ядосвам за липсата на правила и двойните аршини!

# 949
  • Sofia
Скрит текст:
Браво ня Ръждето - само при нея виждам да се е усетила и смени тактиката. Не търси тя женска коалиция с Наталия. Трябва и, за да психясва Сандо и Чикагото.
Браво, Ръжде, одобрявам. Grinning
Скрит текст:
Хмм, дано това да и' е идеята. Както и да си има щит - една жена с по-голяма мишена на гърба особено ако се стигне до битка на половете. Ама това си е направо стратегическа мисъл. И тогава Ръждето хем убава хем силна хем умна... ще взема да си я идологизирам. И за да съм принципен ще трябва да я намразя... шизофрения някаква Mask
Е стига с тези каторги, нечовешки условия, инквизиции де. Не е първи сезон, знаели са в какъв формат се записват, никого не са довлекли с белезници. Копачът трябва да копа! Давид е хубавец, спокойно би се вписъл в Ергенът, там е можел и 30 куфара с козметика да си докара. И е напълно в духа на предаването дезертьорите (Давид, Алекс) да се порицават по-остро дори и Ралица да пресолява манджата понякога[/spoiler]
Не разбирам с какво спането под открито небе, гладуването и мизерните условия, в които са принудени да оцеляват участниците влияят на зрителския интерес? На мен не ми е приятно да гледам изтормозени и омаломощени участници, в стил "живите мъртви". Не мога да приема с какво това, че си спал седмици наред на открито в пущинака, че са те прескачали мишки, паяци, плъхове и разни други гадини, че си се превърнал в плячка на кръвожадни комари и си изнемогвал от глад, до степен да припадаш и да те изнесат с линейка (като Любослав) демонстрира воля!? За здравословните проблеми, които си навличаш след едно такова участие, дори не искам и да мисля! Садизъм в най-чиста форма, независимо от доброволното участие, кому е нужно? Може и аз да не разбирам значението на думата воля, знам ли? 🤔

# 950
Принципно вече свикнах с въртелите които правят, за да запазят малко повече играчите , за които считат , че заслужават. Обаче , тези , които ги "ядосат",за неспазване на някакви скрити договорки или възгледи ги "прецакват", страшно ме вбесява. Може да ме откаже от гледане.

# 951
На мен ми беше забавно как на съвета на червените всичките изглеждаха бесни на продукцията. Докато Ралица четеше конско дадоха няколко човека как я гледат все едно искат да я убият с поглед😀 един от тях май беше Димитър, стана ми симпатичен с тихия си бунт с гласуването за Давид.
Мда 😊

# 952
Твърде рано в сезона започва да се забелязва липса на хъс.  На преден план е рядко разбира се защото е редактирано. По време на битки обърнете внимание как се движат участници които са на заден план (и по-скоро случайно са в кадър). Често имам чувството че гледам човек който не е "ударен от адреналина" а просто "тази работа трябва да се свърши".

# 953
Аз тези от блатото не ги гледам въобще - нито синхроните им, нито битките им, нито съветите им. Както казват те не са пълноправни участници в предаването. Напускат преди да сме видели нещо смислено от тях. Измъчени хора не ми се гледат! Ако някой от там влезе в племената, тепърва му научавам и името. За мен стоят излишно там.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 20:05 от Chapka

# 954
  • София
Наталия не пропусна веднага да им вмени чувство за вина, че са я пратили с болно коляно. Ще е готино да им пуснат как магически се излекува на арената.
да, и след това продължава да им разказва, стоейки почти изцяло на един крак (десния), демек контузения? Кого заблуждава... А това с грошовете защо го премълча?
И това с неяденето една седмица, сериозно ли е? Ами то нормално да се е самосаботирала

# 955
Така е. Ако били в резиденцията, трябвало да стои на масата с останалите, докато те се хранят, и да гледа. Напомня ми за яденето на Раду пред Павел в изолатора.

# 956
Чета за Чикагото - прост бил.   И Тодор табуретката е прост, но разликата е от земята до небето. Чикагото при всичките му мании за външността му има благ характер който не ме изнервя (засега!).  Предлагам Дяволо да включи един такъв въпрос в следваща анкета - кой от тези участници според вас се е изложил, в смисъл че  си е развалил образа за външния свят.
Очевидно от писанията в темата е че Алекс-той ще събере много гласове. 
Никога не е късно да се изложиш, и както писах минали години - колкото повече  говори някой, толкова повече вдига вероятността да се изложи.
За мен Чикагото още не се е изложил.

# 957
Скрит текст:
Браво ня Ръждето - само при нея виждам да се е усетила и смени тактиката. Не търси тя женска коалиция с Наталия. Трябва и, за да психясва Сандо и Чикагото.
Браво, Ръжде, одобрявам. Grinning
Скрит текст:
Хмм, дано това да и' е идеята. Както и да си има щит - една жена с по-голяма мишена на гърба особено ако се стигне до битка на половете. Ама това си е направо стратегическа мисъл. И тогава Ръждето хем убава хем силна хем умна... ще взема да си я идологизирам. И за да съм принципен ще трябва да я намразя... шизофрения някаква Mask
Е стига с тези каторги, нечовешки условия, инквизиции де. Не е първи сезон, знаели са в какъв формат се записват, никого не са довлекли с белезници. Копачът трябва да копа! Давид е хубавец, спокойно би се вписъл в Ергенът, там е можел и 30 куфара с козметика да си докара. И е напълно в духа на предаването дезертьорите (Давид, Алекс) да се порицават по-остро дори и Ралица да пресолява манджата понякога[/spoiler]
Не разбирам с какво спането под открито небе, гладуването и мизерните условия, в които са принудени да оцеляват участниците влияят на зрителския интерес? На мен не ми е приятно да гледам изтормозени и омаломощени участници, в стил "живите мъртви". Не мога да приема с какво това, че си спал седмици наред на открито в пущинака, че са те прескачали мишки, паяци, плъхове и разни други гадини, че си се превърнал в плячка на кръвожадни комари и си изнемогвал от глад, до степен да припадаш и да те изнесат с линейка (като Любослав) демонстрира воля!? За здравословните проблеми, които си навличаш след едно такова участие, дори не искам и да мисля! Садизъм в най-чиста форма, независимо от доброволното участие, кому е нужно? Може и аз да не разбирам значението на думата воля, знам ли? 🤔

Като искаш да гледаш чист спорт, натренирани, нахранени, в оптимална форма атлети и състезания - в момента върви световното по лека атлетика. Побързай, утре свършва! Целта на този вид реалита - нашето, Desafio, Survivor, La isla е друга - да поставя хората в необичайни, екстремни ситуации в които волята, издържливостта, адаптивността, комуникативността, стратегията, манипулативността да те доведат до победата. И щом има интерес към тях и гледаемост значи достатъчен процент от зрителите търсят това

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 20:21 от spidrer

# 958
Каква е тая пламнала любов между Сапунджиева (как и е името?) и Теодора? Пламнала за колко дни в играта?

# 959
Наталия била добричка, нямало злоба. Окей не мога да ѝ прочета мислите има ли няма ли злоба, но мен ме ПЛАШИ!

Общи условия

Активация на акаунт