💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 41 131
  • 1 013
  •   19
Отговори
# 990
  • На Изток от Рая
И на мен ми стана кофти за Ивайло, човекът се брои в някаква коалиция, ама коалицията не го брои него.

За какви 5:3 говореше Теодора? Тя, Сапунджиева, новата и още кой?
Шопа и момчето от кастинг битката

# 991
  • тук и там
Георги и Мирослав са заедно с Теодора и Сапунджиева.

# 992
  • София
За какви 5:3 говореше Теодора? Тя, Сапунджиева, новата и още кой?
Шопа, Месията и тея трите влъхви (като най-вероятно са се запознали на някоя бензиностанция) JoyJoyJoy

# 993
Тази Гизем просто не може да минава халки, не е хлъзгането виновно, да на се заблуждава. Те и другите се мокрят...

# 994
Сума ти време не се сети да си махне ръкавиците.

# 995
  • София
Червените на блатото са ми като някаква колония на прокажени. Висят там захвърлени и безнадеждни, и от време на време им пращат още нещастници.

Кой успя да се влюби, д-р Вет ли?
За първи път гледам повече от 3 епизода на този формат ... Не схващам защо има и Блато и На брега...в началото мислех че само едно племе са пустиняците. Каква е разликата в условията (храната) тези от блатото освен че ме ядат Frowning..нямат и душ?
За това харесвах Сървайвър, там поне може да отидеш в Океанът и да си набавиш храна, стига да можеш.
Да няма Академия за бъдещи играчи в Игрите? Пак "...сме тренирали заедно"...
Къде е интригата? В другите формати в момента и там се познават, хаха

# 996
  • София
На блатото има комари, минали години търсиха джанки, сега уж почти нямало. На плажа пък хващат раци.

# 997
Е, не! Видяхте ли мистър Пропър качен другите да го теглят. Мишка

Сигурно пак е на пъзел,той да друго не става.

# 998
  • Буркина Фасо
ако съберат кукумицина и гьозлемито  заедно с китайчето ще се получи добра комбинация. Grinning

# 999
  • София
Ясно, благодаря. Не съм следила накъде духат ветровете в жълтите глави.
На мястото на Александра щях да съм доволна, че новото попълнение не е пъзелист. Ако успее тя да се затвърди като такъв, ще се позастои в племето.

# 1 000
Тази година заради студа април и май няма плодове, я частност и сливи

# 1 001
Ралица се надявам следващият сезон да бъде заменена, прекалено отвратително държание и надменно говорене. Класната е най-големият дразнител.

# 1 002
Покъртително... Много ми се иска да иде на блатото поне за малко, да слезе малко на земята най-сетне....

Е, не! Видяхте ли мистър Пропър качен другите да го теглят. Мишка

# 1 003
Ако искат жена да спечели сезона, предлагам Гизем поразяващата ръка   🤩
Тя май е поразяващата уста.
Успее ли да влезне в племе, тогава вече ще е голям майтап. Ръждичката ще е миличката пред нея.

# 1 004
Наталия била добричка, нямало злоба. Окей не мога да ѝ прочета мислите има ли няма ли злоба, но мен ме ПЛАШИ!

От снощи се опитвам да потисна мисълта, че ми прилича на “ТО“ на С. Кинг Joy

Общи условия

Активация на акаунт