💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 2 (15.09 - 22.09)

• 43 271
  • 1 036
  •   37
Отговори
# 1 035
  • София
Изобщо вкарването на външни хора на по-късен етап в подобен формат е крайно нечестно спрямо новите, но и спрямо хората които са от ден 1. В предишни години го имаше момента, че новият отива в племе със вече изградени отношения и коалиции като в повечето случаи става аутсайдер. Обаче този сезон със всичките нови "правила", спасявания (на правилни хора) и нагласянки, както и това че всеки познава всеки, всички негативи за новите са сведени до минимум, особено когато очевидно новите са по-добри от масата започнали от началото, плюс също очевидния факт, че новите влизат напълно "случайно" в правилното племе (където си имат вече с кого да играят, защото "случайно" са се запознали на някоя бензиностанция Joy). Какво им пречеше да ги пуснат още от първия епизод? Няма как да убедят и най-големите наивници, че тези тримата (Мирослав, Траян и плувкинята) са били "на косъм" да се класират в основната схема, това си е било замислено още в самото начало. Да, обаче при сезон от 13 седмици (т.е около 60 снимачни дни), да пропуснеш 2 (10 в снимачни дни) хич не е малко, когато в края точно умората и контузиите започват да играят решаваща роля по отношение на шансовете за успех. Все едно да бягаш маратон, но да има хора които да се включат на 8-мия километър.
Тук веднага ще вмъкна непредвидимият сценарий някой да се контузи или разболее и да напусне изграта: този случай в оригиналния формат са го решили много лесно: последният отпаднал се връща в играта на мястото на контузения - дали това е най-справедливият вариант, не знам, но така винаги излиза математиката и графика на отпадане.

# 1 036
Имам артистична професия, макар и в друга сфера и съм видяла много подобни екземпляри, за да ме шокира Наталия. Ами, вкарва някакъв цвят в игрите. Вероятно, ако ми е съотборник ще се дразня в някои моменти, но намирам, че предаването е по-интересно с нейното присъствие.

Общи условия

Активация на акаунт