Магазини Sinsay - тема 12

• 49 518
  • 699
  •   1
Отговори
# 690
Как мога да видя конкретен модел рокля на сайта на Sinsay? Купих си днес една дълга рокля, но по нещото, което реших, че е номер на артикула, не стана...🤔🤔
Искам да видя дали на сайта няма да е още по-намалена.🙂

# 691
Аз по принцип сканирам баркода на етикета

# 692
На етикета горе има един код с букви и цифри. Аз го пиша в търсачката и ми излиза дрехата. Почти 100% от случаите, когато пазарувам в магазина, проверявам и онлайн. Често има разлика в цените.
Това лято улучих много по-ниски цени в магазините, отколкото същите неща онлайн. Обикновено е обратното.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 15:25 от Atlanta

# 693
  • София
Ако при покупка сте сканирали приложението в покупки и връщания може да видите покупката и съответно роклята в сайта.

# 694
Ще има нов магазин на Синсей в Galaxy Trade center на Шипченски проход в София. Вече го има като адрес в сайта, а и доскоро са търсили персонал. Предполагам, че този в SKy City в този случай няма да го върнат. Не беше много добре иначе там - пълна каша и лош персонал.

# 695
Ще има нов магазин на Синсей в Galaxy Trade center на Шипченски проход в София. Вече го има като адрес в сайта, а и доскоро са търсили персонал. Предполагам, че този в SKy City в този случай няма да го върнат. Не беше много добре иначе там - пълна каша и лош персонал.

Вчера трябваше да е откриването, но ние не го намерихме. Къде се намира точно в мола?

# 696
На горния етаж, до магазина за втора употреба - МаГия.
Изпуснала съм значи откриването, мислех, че още не е готов.

# 697
Излезе ми известие в приложението. Бяхме в квартала и отидохме, но никъде не видяхме синсей и долу, и горе.

# 698
Аз също бях днес, но само до китайския магазин долу, не съм се качвала нагоре, но нямаше много движение, нито пък видях отпред още логото на Синсей.

Сега погледнах в сайта това, може би са го отложили за другата седмица:

# 699
Айде да го отварят за поръчки, че имам изтичащи точки. Така и не се наканих да поръчам до друг, далече са ми.

Общи условия

Активация на акаунт