Магазини Sinsay - тема 12

• 55 441
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
Преди 2 дни направих поръчка. Бях обменила точки, за да ползвам талона. Но по време на поръчката, нещо се замотах и обмених точки за още един талон. Използвах единия съответно.
Мисля, като отида в магазина да си взема пакета, да разгледам и там и евентуално ако купя нещо, да ползвам и другия талон.
Обаче въпроса ми е, ако искам да върна нещо и е платено с талон, това не е проблем нали?
Като гледам то не дава отстъпка от общата сума , а слага на всеки продукт отделна.

# 751
Доставката до магазин безплатна ли е, или има минимална сума за безплатна доставка?

# 752
До магазин е безплатна, но имаше минимална сума преди отстъпките за поръчка въобще. Преди беше 5 лв, сега в евро не знам колко е.

# 753
Ох, значи съм се прецакала..Изхарчих 150 точки за безплатна доставка, че ми анулира и останалите отстъпки с този ваучер за доставката.

# 754
Поръчах си тази рокля
https://www.sinsay.com/bg/bg/610fi-99x?utm_source=app_sharing&ut … ign=product_share
Хубава е, не е лятна, плата е плътен. Взех един размер по- голям, обаче малко ми е широка под мишниците. Иначе на дължина ми е добре, по тялото също стои добре.
И тъй като не съм си изхарчила погрешно активирания талон, се чудя дали да не си поръчам и по малкия размер в другия цвят.

# 755
От днес не мога да виждам снимките на потребителите в коментарите, само мненията им
 Ново 20.

# 756
Нямам проблем със снимките в коментарите. Нещо при теб може би е.

# 757
Имате ли възможност за коментар? Активирах известия по имейл, но нямам още ‘покана’ да оценя продукт.

# 758
Имате ли възможност за коментар? Активирах известия по имейл, но нямам още ‘покана’ да оценя продукт.

Само при поръчките онлайн ми пращат имейл  със стоките да оставя коментар. И май са само стоки, предлагани само онлайн, не в магазините, но не съм сигурна за всичките. За един протектор и едно огледало съм сигурна, че бяха само онлайн.

# 759
На мен ми пращат имейл за отзив на продукт (пазарувам само онлайн), но не след всяка поръчка имам имейл за отзив. Често даже публикувам снимка към отзива, която не публикуват и съответно не ми дават 8 точки за снимката.

# 760
  • София/Севлиево
Нова тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1906693.new#new

Общи условия

Активация на акаунт