Магазини Sinsay - тема 12

• 51 953
  • 729
  •   2
Отговори
# 720
  • Пловдив
А как се използват тия точки?

# 721
В сайта е обяснено как се ползват точките и в предходния коментар също беше разяснено.

# 722
От днес са новите условия и са много неизгодни.
Ако знаех, че ще ги променят, вчера да ги бях изхарчила тия точки.

# 723
Много неизгодно и задължаващо, ако харесам 1 артикул,  но няма новата ст-ст, трябва да купя и ненужни неща, за да си използвам точките....

# 724
Хубаво беше, ама свърши. За пореден път променят условията към по-неизгодни. В началото и до 75% отстъпка се връзваше, да не говорим, че откакто намалиха срока на валидност, не мога да събера 600. Явно се грижат да почна да си ползвам стоката и да спра да трупам нова Rolling EyesJoy

# 725
Това са го направили вчера, нямам думи. Добре че преди няколко дни си обмених точки за 3 евро отстъпка при стойност над 5 (което пак е дразнещо), пък сега съвсем... Много мразя да ме принуждават да купувам стоки над определена сума, камо ли над 20 и 50 евро.

# 726
  • София
Ами така правят,че да ме накарат да не пазарувам.

# 727
Аз сега пазарувам само на промоция, цените им са 1:1 с еврото. От много години купувам техните тениски и най-скъпата им тениска струваше 17,99 лева. Детските бяха много евтини. Сега тениските им са по 8-9-10 евро и нагоре, включително детските. Имаше клинове по десетина лева, сега са 10 евро и ги намалят на 4 или 5 евро. Изобщо не съм доволна.

# 728
А как се използват тия точки?
Само в приложението ги събираш, иначе може да се ползват обменени вече и в магазин. Можеш да си го свалиш безплатно от Google Play или което там ползваш за сваляне на приложения. Правиш си акаунт и получаваш 120 точки като нов клиент. После можеш всеки ден да влизаш да се отбелязваш в самото приложение. Под там, където ти пише броя на точките, има бутон за отбелязване. И за 7 дни, ако не изпускаш да се отбележиш всеки от тях, събираш по 30 точки. Първите дни са ти по 2, 3, накрая на седемте дни има и по 6, 8 точки. Каго ти свършват едните 7 дни, ти почват ноеи за отбелязване и така. Отделно от самите покупки ти се събират разни точки спрямо стойността на покупката, които ги получаваш след 30 дни (ако през този срок не върнеш стоките). Също, ако не върнеш нищо от цялата си покупка, след 30 дни пак получаваш допълнителни 15 точки. Ако поръчваш до магазин и си вземеш пратката в деня, когато е пристигнала, или най-късно на следващия от пристигането, получаваш 25 точки. И някакви други има за писане на отзиви, качване на снимки и тн, ама не съм се занимавала и не ги знам. Също при покупка в магазин, мисля, че със сканиране на приложението ти се добавят точки от стойността на покупката (но пак след 30 дни, ако не върнеш стоките).

Последна редакция: вт, 11 авг 2026, 13:03 от Geri2000

# 729
Каква неприятна изненада. Аз също преди няколко дни се чудех дали да поръчам и сега съжалявам, че не пуснах една като за последно. Значи отстъпките при мин. стойност стават съответно от 60, 50 и 52% на 20, 25 и 32%. Ами не е изгодно, особено като се вземе предвид компромисното качество на немалко от стоките и невъзможността за смяна, което понякога води до губене на точки. Поне да можеше да комбинираме купони. Ще ме загубят като клиент май-май.

Последна редакция: ср, 12 авг 2026, 01:30 от smith5

Общи условия

Активация на акаунт