Магазини Sinsay - тема 12

• 23 382
  • 364
  •   1
Отговори
# 15
Крушките са много красиви.
Какво е захранването им?
Линк към тях 😃🙏
https://www.sinsay.com/bg/bg/led-girlyanda-464fs-23x

# 16
  • Троян
Здравейте Simple Smile
Вече втора поръчка получавам, но не ми начисляват 25т. за бързо взимане на пратката. Все още тази "опция" така да се каже, е показана в приложението и сайта, че важи. Винаги си взимам поръчките на деня, в който пристигнат в магазина, но уви..точки няма. При вас случва ли се така?

# 17
  • София
Ето ги вече наредени Simple Smile

# 18
Viki91, направо питай в магазина. Не съм вземала поръчка от един месец насам, но винаги след като им дам последните три цифри от телефонния номер и финализират вземането, проверявам в приложението и точките са там.
Утре може би ще ми пристигне една, ще видя какво ще стане като я взема.

# 19
Момичета, искам да върна артикул от поръчка, получена на 29 август, а утре е 29 септември.
Успях да активирам връщане, направо ще нося в офис, според вас ще стане ли?

# 20
Да споделя за тази рокля, ефектна, но платът е като вестник, прозрачен, въобще не е ОК. Подведе ме потр. мнение.
С дълъг ръкав, а все едно е за август месец.

https://www.sinsay.com/bg/bg/sharena-roklya-651fi-mlc

# 21
Viki91, нямаше проблем с точките за вземане от магазина, на втория ден взех пратката. Другият път провери приложението още на място в магазина и ги питай.

# 22
  • Троян
Viki91, нямаше проблем с точките за вземане от магазина, на втория ден взех пратката. Другият път провери приложението още на място в магазина и ги питай.

Благодаря за отговора. Утре мисля да ходя да върна един от суичърите, които поръчах, че ми е голям, та ще питам какво се случва.

# 23
Здравейте, моля ако имате такъв шкаф кажете какъв размер кутии използвате или има ли някакъв начин изобщо да разбера?

# 24
и аз вече само от физически магазин ще пазарувам, пак могат да се използват точките

# 25
В приложението известията ми излизат на украински.
Да не сме им станали република и да не съм разбрала 🤣...

# 26
  • 🌊
Локализацията им винаги е била зле на цялото ЛПП, но при Сисней сякаш най-много си личи. Досега съм отстреляла гръцки, полски, украински.

Аз търся отзиви за дрехи подходящи за бременни, но не само Мама серията, че тя е с 5 продукта на кръст. Някой широк пуловер или подобни

# 27
  • София
Ако се пазарува само от магазините им, е доста по-ограничен асортиментът.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 11:19 от iana28

# 28
Много малко неща имат в магазините, особено детските дрехи, които основно пазарувам. Да не кажа почти нищо.

# 29
Физическите магазини са различни.
Например магазина в Красна поляна има точно 5 закачалки с мъжки дрехи.
Причислявам един тийн към мъжкото, ами няма какво да си купи. Има 2 тениски, 1 пижама и 2 ризи на кръст в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт