Магазини Sinsay - тема 12

• 23 363
  • 364
  •   1
Отговори
# 45
Вие получавате ли точки за получени и невърнати пратки, защото аз не.

# 46
Да. Провери си в "История", за всеки случай.

# 47
  • София
Получавам, да.

# 48
Има ли някакъв инфлуенсърски/универсален код валиден в момента?

# 49
  • София
Има безплатна доставка в момента , която е до утре - 23,10.

# 50
  • София
Възползвах се, и талон за 5лв отстъпка имах.

# 51
Пратили са ми извинителен код за 10%, ако някой го иска.

# 52
Направих поръчка.
От статус "НОВ", сега е в "НЕИЗВЕСТЕН".
Някаква идея какво значи?

# 53
Пратили са ми извинителен код за 10%, ако някой го иска.
Може ли да ми дадете кода? Ще съм благодарна, че натрупах за 200лв в кошницата, а всичко съм издумкала Laughing

# 54
Joy, най-вероятно са разделили поръчката и ще дойде с различни доставки. За пръв път ми се случи тази седмица. За проклетията се разминахме с куриера на адреса и трябваше да ходя до офис да си я взема. При отварянето ми стана лошо като видях, че вътре има само един артикул от поръчката. Точно в главата ми почна да се заформя сценарий как се опитвам да се свържа с тях да се изясним,  когато ми проблесна за един мейл от предишната вечер за очаквана доставка от тях, а се замислих, че следващите ми поръчки са много скорошни и няма как да са готови. За щастие вчера си получих остатъка от поръчката с втора доставка. Забелязах, че статусът на поръчката се беше променил от изпратена на неизвестен. Днес вече е доставена. Така че вероятно е сходна ситуация.

# 55
Аз имам поръчка, направена на 7.10, която все още не е пристигнала. От Китай идват по-бързо вече...

# 56
  • София
Много се ядосвам и аз на супер бавната доставка. Жестоко ме демотивират да поръчвам редовно.

# 57
Аз вече се чудя дали изобщо ще пристигне.

# 58
Ужас е тази доставка.. . От четвъртък е статус изпратена,до офис на спиди е,но от спиди нищо,няма съощение,няма майл...дали да ходя до офиса да проверя? В статуса обаче не пише да е получено в офис ?!

# 59
Пратките от склада в Полша ми пристигат за 6 дни от изпращането, не за 2-3.

Общи условия

Активация на акаунт