Магазини Sinsay - тема 12

• 23 382
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
  • Троян
И моята последна пратка пристигна от Полша. Беше изпратена на 17ти (миналия петък) и вчера, 24ти - петък, следобед получих смс, че е в магазина вече. Та една седмица... Буквално пратките ми от Тему идват по-бързо.

# 61
Поне пращат със Спиди, които обикновено поддържат коректно статуса на доставките. Въобще не искам да си представя, ако ползваха Сеймдей какво щеше да е положението 😆
Аз да се оплача от нещо друго- онзи ден при обмяната на точки за ваучер не са ми взели най-старите точки, които скоро ще изтекат и сега сигурно ще изгорят, защото и не ми отговарят по имейл.

# 62
Здравейте! Някакви препоръки за зимно яке за момиче?
Спряла съм се на тези, но има и отзиви, че са по-скоро за есен:
https://www.sinsay.com/bg/bg//725ei-83x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Скрит текст:
https://www.sinsay.com/bg/bg//870dx-59x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Скрит текст:
https://www.sinsay.com/bg/bg//zf069-39x?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share
Скрит текст:

# 63
Много се бавят пратките. Понякога повече от седмица. Никъде не откривам адекватно проследяване. Когато търся движението на пратката, пише само че е изпратена. Прехвърлят ме на куриер, а при куриера пише само че има инфо за пратка. Ама къде е, що е - нищо. Когато доставката е до магазин, съвсем нищо не може да се проследи. Изпратена и толкова.

# 64
  • Ruse, Bulgaria
Здравейте дами , извинявам се ако темата е обсъждана, не намерих информация.
Закупихме дрехи от физически магазини Синсей Гюргево. Може ли да бъдат върнати а средствата възстановени?
Благодаря предварително!

# 65
Много се бавят пратките. Понякога повече от седмица. Никъде не откривам адекватно проследяване. Когато търся движението на пратката, пише само че е изпратена. Прехвърлят ме на куриер, а при куриера пише само че има инфо за пратка. Ама къде е, що е - нищо. Когато доставката е до магазин, съвсем нищо не може да се проследи. Изпратена и толкова.
В системата на Спиди "Получена информация за пратка" означава, че техен куриер още не е отишъл да вземе пратката от изпращача.

# 66
Още ме е яд - погледнете, един размер - един бранд, един и същи модел дънки (сивите са със средна талия, а черните с висока, иначе крачолите са уайд лег):

Дори да отслабна и да стана плоска като калкан, това пак няма как да ми стане! Вече не знам за какво ги събирам тези точки!

# 67
pppqqq, това 42 би трябвало да отговаря на ХЛ в таблицата им с размери, нали? Да не е сбъркан етикетът нещо...огромна разлика.🤔
Жалко, моделът изглежда много добре.

# 68
И аз имам едни такива неизползваеми 38 р-р, в които бих се побрала, ако носех 34. Оттогава не поръчвам дрехи с точки, освен ако не са нощници.

# 69
Сигурно е ХЛ (предполагам, че 32, 34, 36, 38, 40, 42 и 44 са XXS, ХS, S, M, L, XL, XXL).
Ако имаше предварителен преглед, само щях да ги отворя и да ги видя, а сега пак трябва да ходя до Спиди, въпреки че съм доста заета утре...

# 70
А има ли ги в магазина тези дънки да се пробват? Много ми харесаха.
Не съм купувала досега дънки от Синсей, само спортни долнища (които са ни били ок, макар че за някои модели долнища бях чела тук отзиви, че са доста уголемени).

# 71
Не знам - ето ги: https://www.sinsay.com/bg/bg/danki-wide-leg-867ev-85j
Аз си мисля, че това е поне два размера по-малко от моя и дори да пробвам 44, няма да ми станат, освен ако наистина не е объркан етикет.
Иначе са плътни, не са тънки.

# 72
Аз си поръчах за пръв път дънки от Синсей, с цени под 30лв.
Едните черни скинии, другите мами фит сини.
Хвалих се пред колежките какви добри попадения са дънките и двата чифта ми стават, стоят добре и скинито са меки, Абе за тази цена супер.
Изпирам ги и още на другия ден съм накипрена с черните ...гледам на огледалото отзад до джоба нещо белее, питах детето мръсно или скъсано, макар че ги бях изпрала...оказа се мъничка цепка. Реших че не ми се занимава да ги връщам, дадох ги на баба ми да направи един шев, да не се сцепи повече. На второто носене копчето падна...върнах го на мястото му, оказа се извадено, ама падна още един път и вече взех да се смея. Аз такава хвалба им ударих, те ще се разпаднат. В същата поръчка имах и една блуза, тъничка за 10-12лв, която също много ми хареса. Показвам я пак на колежката викам гледай какво попадение за има няма 12лв, тя вика тук има нещо изцапано ли скъсано ли ...хайде викам пак греда. Изцапано беше.
Още на същия ден от получаването на дънките поръчах още 3 чифта, държеше ме еуфорията...утре пристигат да видим те как ще са. Ще има ли падащи копчета, разшити крачоли или нещо друго 🤣

# 73
Аз нося техни дънки, но обикновено са памук, без еластан - не обичам скини. Така че не знам какво е качеството на тези с еластана.
Другите са здрави.

# 74
  • Пеликания
Имам поне 7 чифта дънки повечето са скини, еластични и всички се държат много добре и ги нося на работа всеки ден като ги редувам.

Общи условия

Активация на акаунт