Магазини Sinsay - тема 12

• 23 623
  • 370
  •   1
Отговори
# 75
Аз да се оплача от нещо друго- онзи ден при обмяната на точки за ваучер не са ми взели най-старите точки, които скоро ще изтекат и сега сигурно ще изгорят, защото и не ми отговарят по имейл.
Ако някой друг се интересува, Синсей ми отговориха долното, т.е. нищо по същество:
Скрит текст:

# 76
Никога не са били добри в комуникацията.

# 77
В момента приложението им ми показва, че скоро ще изтекат повече точки, отколкото имам общо, така че само господ знае въобще за какво се отнася този брояч. До този момент винаги е бил точен, но сега показанията му са нелепо неадекватни.
Скрит текст:
[spoiler/]

# 78
Здравейте, имам поръчка в Синсей от 16 октомври, която все още очаквам да се достави в магазин. Това е най-дългия период на доставка откакто поръчвам от тях. Ако не дойде до края на седмицата ми е проблем, защото няма да бъда в София 6-7 дни. Знаете ли дали мога да пренасоча до друг магазин и дали доставят уикенда, понеже ако ми я доставят в неделя мен вече ме няма и ще имам срок да я взема до другата неделя, когато също няма да ме има? Писах им, но естествено работата е "да чакаш от умрял писмо".

# 79
Кога е изпратена към магазина?

# 80
Понеделник, 27.10.

# 81
  • Сливен
поръчка,която е дошла днес в магазина ми я дава,че ще стои там до 6.11

# 82
Да, обикновено срокът за взимане от магазин е една седмица.

# 83
В събота би трябвало да дойде в магазина, повече от 6 дни не е отнемало за моите пратки, за София става въпрос. В неделя никога не съм получавала известие, тъй че според мен - ако не дойде утре или в събота, ще остане направо за понеделник.
Пренасочване между магазини не знам дали е възможно.

# 84
Някой може ли да ми каже има ли имейл на който отговарят?
Пиша на support.bg@sinsay.com вече трети ден по три пъти и никакъв отговор.

# 85
От няколко години пазарувам от сайта, детето го обличам на 90% от Синсей и бях супер доволна до преди последната поръчка. Първо, че доставките са станали супер бавни; едни боти поръчах, заедно с други неща, не дойдоха. Като никъде не беше упоменато, че няма да ги получа. Може да са ми били спешни, да са за подарък и т.н., явно не смятат за нужно да ни уведомят, ако нещо липсва. Пижама за малкия, поръчана 140 размер. Идва една малка, на хартиения етикет е 140, на етикета на пижамата-104. Айде занимавай се с връщане и чакане да върнат сумата. Ами разочаровах се.

# 86
Много изнервящо е това забавяне. Преди идваха за около седмица. Сега и аз си чакам една поръчка, направена на 7.10 и още не е дошла.

# 87
Много се бавят, да. От САЩ пратките пристигат по- бързо. А няма място за сравнение в километри.

# 88
JustMamma, с карта ли са плащанията или с НП? По принцип, при изпращането на поръчката, в приложението отразяват платените, но неналични продукти (ако има такива) и ми нареждат обратно сумата на следващия ден.

Имам поръчка от 23.10, като за един-два продукта даваше +3 дни. Днес я гледам "готова за изпращане". Не знам дали има значение големината на поръчките, моите обикновено са малки.

# 89
Моята е с наложен платеж. Посочено е, че има един липсващ артикул.

Общи условия

Активация на акаунт